Sayfa 9 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 78910111959109 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 161 ile 180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet önce ampulü gördüm saplantı oldu
    bu hızlara datçada çıkamam yol yok ama ben 30-40 km de diplediğimde kükrettin altımdan kaçacak gibi oluyor yol bitiyor 110 kmye ulaşınca.....
    birde istanbuldan uzaktayım aracıda fazla tanımadığımdan mekaniksel kurcalamaları yapmak istemiyorum
    ben kozmetik olarak beni rahatsız eden sorunları gidermeye çalışıyorum teknik bilgim jeep de hiç yok gibi;
    mesela yıpranmış koltukların(sökük yırtık değil)aşınmaları boya ile hallettim paylaşacağım.....hem besliyor hemde aşınma beyazlıkları yok oluyor.....
    arka koltuğu yatıran plastik kol içinin dişleri sıyırmış koltuğu yatıramıyordum onu hallettim onuda paylaşacağım....enteresan bir malzeme ile ......
    bagajı büyütmek için yatırdığımız koltuğu tutan yer dimi ilhan abi
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    evet önce ampulü gördüm saplantı oldu
    bu hızlara datçada çıkamam yol yok ama ben 30-40 km de diplediğimde kükrettin altımdan kaçacak gibi oluyor yol bitiyor 110 kmye ulaşınca.....
    birde istanbuldan uzaktayım aracıda fazla tanımadığımdan mekaniksel kurcalamaları yapmak istemiyorum
    ben kozmetik olarak beni rahatsız eden sorunları gidermeye çalışıyorum teknik bilgim jeep de hiç yok gibi;
    mesela yıpranmış koltukların(sökük yırtık değil)aşınmaları boya ile hallettim paylaşacağım.....hem besliyor hemde aşınma beyazlıkları yok oluyor.....
    arka koltuğu yatıran plastik kol içinin dişleri sıyırmış koltuğu yatıramıyordum onu hallettim onuda paylaşacağım....enteresan bir malzeme ile ......
    Koltuk bakımlarını paylaşırsanız memnun olurum

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bagajı büyütmek için yatırdığımız koltuğu tutan yer dimi ilhan abi
    aynen mert kardeşim...dışı plastik sıyırmış ben arasına vida sürdüm montajı yaptım dipççikk gibi oldu
    http://www.bogazicipazarlama.com/yap...070-50-ml.html
    bu marka ucuz ve kaliteli.....

Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koltukların yırtık kısmı hariç aşınmalardan dolayı oluşan kozmetik kusur için ben internetden KOMİK FİYATA
    http://www.ayakkabimalzemesi.com/uru...l-su-bazli/839

ürünü kullandım aracımın içi füme gri olduğundan siyah ve gri 2 ürün aldım siyahı direksiyonda gri içine siyah karıştırıp döşeme rengini oluşturdum. kulak çubuğu ile sürdüm 2 gün ara ile 2 kat işlem tamamlandı su bazlı olduğundan çıkmıyor korkmayın hattaderi mont kaban ceketlerde kullandım süperrrr...
    koltukları krem sarı olanlar için bu firmada bir sürü renk var karıştırıp renk elde edebilirler....SONRA TÜM KOLTUKLARIMI
    http://www.happy.com.tr/Arko_Krem_20cc_Tup_Yagli_
    ile bakımını yaptım marketlerde 1,50 tl ELİNİZE YÜZÜNÜZE SÜRDÜĞÜNÜZ KREMİ ÇEKİNMEDEN KULLANIN PAMUK GİBİ YUMUŞACIK OLUYOR.......
    ünlü pahalı deri bakım ürünleri fasa fiso bunların yanında hem ucuz hemde işimiz görülüyor

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koltukların yırtık kısmı hariç aşınmalardan dolayı oluşan kozmetik kusur için ben internetden KOMİK FİYATA http://www.ayakkabimalzemesi.com/uru...l-su-bazli/839
    ürünü kullandım aracımın içi füme gri olduğundan siyah ve gri 2 ürün aldım siyahı direksiyonda gri içine siyah karıştırıp döşeme rengini oluşturdum. kulak çubuğu ile sürdüm 2 gün ara ile 2 kat işlem tamamlandı su bazlı olduğundan çıkmıyor korkmayın hattaderi mont kaban ceketlerde kullandım süperrrr...
    koltukları krem sarı olanlar için bu firmada bir sürü renk var karıştırıp renk elde edebilirler....SONRA TÜM KOLTUKLARIMI http://www.happy.com.tr/Arko_Krem_20cc_Tup_Yagli_ ile bakımını yaptım marketlerde 1,50 tl ELİNİZE YÜZÜNÜZE SÜRDÜĞÜNÜZ KREMİ ÇEKİNMEDEN KULLANIN PAMUK GİBİ YUMUŞACIK OLUYOR.......
    ünlü pahalı deri bakım ürünleri fasa fiso bunların yanında hem ucuz hemde işimiz görülüyor
    Konu toporomboz tarafından (06.Mayýs.2015 Saat 20:58 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatta bu lamba bende yanıktı uzun zamandır öyle duruyordu bir ara bende konsolu sökünce ampulü degiştirdim şimdi yanıyor
    yıldırım arkadaşım bendede bugün yeşil ampulüm yandı nasıl mutlu oldum ....

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    yıldırım arkadaşım bendede bugün yeşil ampulüm yandı nasıl mutlu oldum ....
    Gözünüz aydın olsun ilhan bey , o ışık konsola renk katıyor

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    1) Bizim ZJnin direksiyon simidi hiç kaplanmamış orjinal duruyor,kaplatmaya kalksak Karabük-Ankara git kaplat geri gel çıkma temiz direksiyon simidi parasına denk gelecek zaten.Bizde bu sebeple uygun bir vakit temiz çıkma bir simit bulursak alıp değiştirmek istiyoruz.Avrupa versiyona amerikan versiyon direksiyonu taksak direksiyondaki teyp kumanda tuşları avrupa versiyon teyp ile herhangi bir işlem yapmadan aktif hale gelir mi ?

2)Gene bazen görüyorum göstergesi değişmiş olan.Amerikan versiyon bir ZJ'den mil gösterge sökülüp yerine kmh yani avrupa versiyon ZJ'nin göstergesi takılırsa bunu kendi kendine mil-km çeviri yaparmı ?

3)ZJ'nizin yan aynaları kapanıyormu ? Otomatik yok tamam manuelde kapanmıyor bizimki

4) Pandizot sökmeden hoparlörler sökülebiliyormu yoksa pandizotu sökmek gerekiyormu ?

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı ycankes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1) Bizim ZJnin direksiyon simidi hiç kaplanmamış orjinal duruyor,kaplatmaya kalksak Karabük-Ankara git kaplat geri gel çıkma temiz direksiyon simidi parasına denk gelecek zaten.Bizde bu sebeple uygun bir vakit temiz çıkma bir simit bulursak alıp değiştirmek istiyoruz.Avrupa versiyona amerikan versiyon direksiyonu taksak direksiyondaki teyp kumanda tuşları avrupa versiyon teyp ile herhangi bir işlem yapmadan aktif hale gelir mi ?

2)Gene bazen görüyorum göstergesi değişmiş olan.Amerikan versiyon bir ZJ'den mil gösterge sökülüp yerine kmh yani avrupa versiyon ZJ'nin göstergesi takılırsa bunu kendi kendine mil-km çeviri yaparmı ?

3)ZJ'nizin yan aynaları kapanıyormu ? Otomatik yok tamam manuelde kapanmıyor bizimki

4) Pandizot sökmeden hoparlörler sökülebiliyormu yoksa pandizotu sökmek gerekiyormu ?
    1) Avrupa versiyon aracin teybinin radyosu cift haneli radyolari caliyor mu? Ona gore cevabin devami
    2) yapamaz, o takometre digerine uymaz zaten buyuk ihtimalle, beyin uzerinden hesaplaniyor o iÅŸ
    3) ZJ'nin yan aynalari kapanmaz, canini sikan birine takarsin sinirlenip benim gibi, kapanir geri acilir, yaylanir. Diger aynalar hasat olur senin aynan kirilmaz kolay kolay
    4) pandizot sokulmek zorunda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1) Avrupa versiyon aracin teybinin radyosu cift haneli radyolari caliyor mu? Ona gore cevabin devami
    2) yapamaz, o takometre digerine uymaz zaten buyuk ihtimalle, beyin uzerinden hesaplaniyor o iÅŸ
    3) ZJ'nin yan aynalari kapanmaz, canini sikan birine takarsin sinirlenip benim gibi, kapanir geri acilir, yaylanir. Diger aynalar hasat olur senin aynan kirilmaz kolay kolay
    4) pandizot sokulmek zorunda

Teşekkürler Levent abi.

Üye jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    26.Nisan.2014
    Nereden
    Ankara
    rollcage001.jpg

0900a1c9e78eec3e9dc9ed9be9f158ae.jpg

bu tarz roll cage dusunuyorum civatali maliyeti ne kadar olur bilen varmi yarisa giren abilerim arkadaslarim

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    ön lastiklerin arkasından tahminen akislerden, düz giderken pek ses yapmamasına rağmen dönüşlerde yükselen kuş cıvıltısı sesleri hakkında yardımcı olabilecek varmı ?

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    ön lastiklerin arkasından tahminen akislerden, düz giderken pek ses yapmamasına rağmen dönüşlerde yükselen kuş cıvıltısı sesleri hakkında yardımcı olabilecek varmı ?
    Sikinti yok devam biÅŸey olmaz kolay kolay

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Sikinti yok devam biÅŸey olmaz kolay kolay

sesi kesmek için pratik bi çözüm varmı peki ?

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    sesi kesmek için pratik bi çözüm varmı peki ?
    Alti pis mi aracin? Camur falan var mı, kistan kalan pislikler?

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alti pis mi aracin? Camur falan var mı, kistan kalan pislikler?

bende pisken olduğundan şüpheleniyordum ama geçen gün kendim yıkadım özellikle alt üst iç dış. Temizkende aynı şekilde devam ediyor ses.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Kuş sesleri genelde kayıştan gelir kayıştaki bu sesde eger kayış yeniyse ya direksiyon pompası bilyasındandır ve artık bilya su koyvermek üzeredir yada pompayı motor bloguna monte eden braketin bacakları çatlamıştır ve braket iki somun yada tek somunla tutunuyordur bu durumda pompa yüke bindikçe kayış pompayı çeker pompada braketi çeker ve esneyen pompa kayışı gevşetir bu durumda kayış yeni dahi olsa ötmesine neden olur. tecrübeyle sabit bir arızadır braket bacaklarını kontrol edin derim.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    DÜZELTME YAPALIM Kuş sesleri genelde kayıştan gelir kayıştaki bu ses de eger kayış yeniyse KAYIŞLA ALAKASI YOKTUR KAYIŞ ESKİYSE VEYA DİŞ EZİLMESİ YAPTIYSA SES YAPAR ÖTME YAPARKEN KAYIŞA SU DAMLAT EGER SES KESİLİRSE PROBLEM KAYIŞTANDIR ya da direksiyon pompası bilyasındandır ve artık bilya su koyvermek üzeredir FAKAT PEK KOLAY FARKEDİLMEYEN BİR BAŞKA SIKINTI VARDIRKİ DİKKATLİCE İNCELEMEN GEREKİR pompayı motor bloguna monte eden braketin ÜÇ SOMUNLA TUTAN bacakları çatlamıştır ve braket iki somun yada tek somunla tutunuyordur bu durumda pompa yüke bindikçe kayış pompayı çeker pompada braketi çeker ve ESNEYEN BRAKET POMPAYI ESNETİR esneyen pompa kayışı gevşetir bu durumda kayış yeni dahi olsa ötmesine neden olur.ve sonuç şayet farketmezsen SENİ BİR DAG BAŞINDA MUTLAKA BIRAKIR VE TELAFFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN ARIZA AÇAR MOTOR ÖNÜNDE NE VAR NE YOKSA PARÇALAR DÜŞÜNSENE 70/80/90 LA GİDERKEN KOPAN BİR POMPA ÖN PANELDE NELER YAPMAZ işin bu kısmı hariç kırılan braket bacagı tecrübeyle sabit bir arızadır braket bacaklarını kontrol edin derim.
    Konu y-bsungur tarafından (04.Temmuz.2015 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    DÜZELTME YAPALIM Kuş sesleri genelde kayıştan gelir kayıştaki bu ses de eger kayış yeniyse KAYIŞLA ALAKASI YOKTUR KAYIŞ ESKİYSE VEYA DİŞ EZİLMESİ YAPTIYSA SES YAPAR ÖTME YAPARKEN KAYIŞA SU DAMLAT EGER SES KESİLİRSE PROBLEM KAYIŞTANDIR ya da direksiyon pompası bilyasındandır ve artık bilya su koyvermek üzeredir FAKAT PEK KOLAY FARKEDİLMEYEN BİR BAŞKA SIKINTI VARDIRKİ DİKKATLİCE İNCELEMEN GEREKİR pompayı motor bloguna monte eden braketin ÜÇ SOMUNLA TUTAN bacakları çatlamıştır ve braket iki somun yada tek somunla tutunuyordur bu durumda pompa yüke bindikçe kayış pompayı çeker pompada braketi çeker ve ESNEYEN BRAKET POMPAYI ESNETİR esneyen pompa kayışı gevşetir bu durumda kayış yeni dahi olsa ötmesine neden olur.ve sonuç şayet farketmezsen SENİ BİR DAG BAŞINDA MUTLAKA BIRAKIR VE TELAFFİSİ MÜMKÜN OLMAYAN ARIZA AÇAR MOTOR ÖNÜNDE NE VAR NE YOKSA PARÇALAR DÜŞÜNSENE 70/80/90 LA GİDERKEN KOPAN BİR POMPA ÖN PANELDE NELER YAPMAZ işin bu kısmı hariç kırılan braket bacagı tecrübeyle sabit bir arızadır braket bacaklarını kontrol edin derim.
    bilgilendirme için teşekkürler.Dediklerini aklımın bi köşesine yazdım ama pek büyük bir şey olduğunu sanmıyorum direksiyon sisteminin yağlanması ile ilgili birşeydir diye ümit ediyorum.kitapçıkta her 10bin bakımında bir yapılması gerekenlerde dikkatimi çekti.

Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    bilgilendirme için teşekkürler.Dediklerini aklımın bi köşesine yazdım ama pek büyük bir şey olduğunu sanmıyorum direksiyon sisteminin yağlanması ile ilgili birşeydir diye ümit ediyorum.kitapçıkta her 10bin bakımında bir yapılması gerekenlerde dikkatimi çekti.

Üye Poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Yıldırım bu mesaj için çok teşekkürler... Son derece hayati ve arşivlik bir bilgi notu ...
    www.geze-gen.com

Sayfa 9 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 78910111959109 ... SonuncuSonuncu