Sayfa 92 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 42829091929394102 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1,821 ile 1,840 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Üye Bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    26.Kasým.2016
    Nereden
    Van-Samsun
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam dağıtmak kolay sadece neyi ne zaman söktüğünü unutmayacaksın ve sırayla geri takacaksın. Yani mesele toplamak
    O da benim işim silah söker gibi İlk söktüğün en son takılacak. Ben sana özelden numaramı yazarım abi.
    cCc ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN cCc
    POLİS ÖZEL HAREKAT

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Alıntı Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O da benim işim silah söker gibi İlk söktüğün en son takılacak. Ben sana özelden numaramı yazarım abi.
    Gözü kapalı yapmaya kalkma da )

Üye Bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    26.Kasým.2016
    Nereden
    Van-Samsun
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözü kapalı yapmaya kalkma da )
    Onu bir iki söküp takmadan sonra deneriz olmadı. ))
    cCc ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN cCc
    POLİS ÖZEL HAREKAT

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    16.Eylül.2015
    Nereden
    Bursa
    Fuat abi pompa dan bende istiyorum ama sizi uğraştırmayayım. Zahmet olmasın.
    O pompanın seri kodu vs bilgileri paylaşabilirseniz ben buradan temizn edebilirim.
    Sonrasında da iş tarifinizle değişimi yapmış oluruz..

Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fuat abi pompa dan bende istiyorum ama sizi uğraştırmayayım. Zahmet olmasın.
    O pompanın seri kodu vs bilgileri paylaşabilirseniz ben buradan temizn edebilirim.
    Sonrasında da iş tarifinizle değişimi yapmış oluruz..
    Tamamdır

Üye cyberkesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    17.Ekim.2014
    Merhabalar geçen hafta bir 5.2 zj ile aranıza katıldım bende genel itibariyle düzgün bir araç ama benimde bir iki ufak problemim var ilki teyp ile alakalı teyp kodu'nu girdik fakat 2 saat bekleyiniz tarzı bir uyarı var ekranda illaki 2 saat boyunca açık mı kalmalı araç, bunu çözmenin bir yolu varmıdır, her ne kadar orjianili bozmak istemesem de en sonunda teybi sökeceğim sanırım

ikincisi ise kadranlarla göstergelerle alakalı marş aldıktan sonra bazen hiç birşey çalışmıyor ne benzin ibresi ne hararet hiç hareket olmuyor bu biraz canımı sıkıyor aslında fırsat bulup iyi bir elektrikçi yada usta da bakamadım, bazen yine hiç bir gösterge çalışmadığında teybi kurcalayıp kontak kapa aç yapıyorum düzeliyor, göstergeler çalışmadan da kullanmak pek içimden gelmiyor açıkçası

bu iki ufak sorun dışında bir problemim yok çok şükür, son olarak istanbulda anadolu yakasında bana önerebileceğiniz servis veya ustalar var ise özelden mesaj atarsanız sevinirim

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Gosterge paneline hic elektrik gelmiyor ve calismiyorsa muhtemel arkadaki baglantida bir kesiklik ya da baglanti kablosunda kırıklık/temassızlık olabilir

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    17.Ekim.2014
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gosterge paneline hic elektrik gelmiyor ve calismiyorsa muhtemel arkadaki baglantida bir kesiklik ya da baglanti kablosunda kırıklık/temassızlık olabilir

Bunu zaman zaman yapıyor, bugün sabah bi yerlere gittim geldim çalışmıyordu foruma mesajı yazdım tekrar bi 4 5 km yol gidip geldim bu seferde hiç bir şey olmamış gibi çalıştı bütün göstergeler filan, bahsettiğiniz gibi bir yerlerde temassızlık var herhalde

Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Panelin komple oturdugu bir switch var, sokebilirsen trimlerini, kendin de kontrol edebilirsin

https://youtu.be/1EcZepG1iDg

Ãœyelik tarihi
    17.Ekim.2014
    Panelin komple oturdugu bir switch var, sokebilirsen trimlerini, kendin de kontrol edebilirsin

https://youtu.be/1EcZepG1iDg

Video'ya bakılırsa denemeye değer gibi duruyor önümüzdeki haftasonu bi kurcalayacağım, teşekkür ederim video için

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar geçen hafta bir 5.2 zj ile aranıza katıldım bende genel itibariyle düzgün bir araç ama benimde bir iki ufak problemim var ilki teyp ile alakalı teyp kodu'nu girdik fakat 2 saat bekleyiniz tarzı bir uyarı var ekranda illaki 2 saat boyunca açık mı kalmalı araç, bunu çözmenin bir yolu varmıdır, her ne kadar orjianili bozmak istemesem de en sonunda teybi sökeceğim sanırım

ikincisi ise kadranlarla göstergelerle alakalı marş aldıktan sonra bazen hiç birşey çalışmıyor ne benzin ibresi ne hararet hiç hareket olmuyor bu biraz canımı sıkıyor aslında fırsat bulup iyi bir elektrikçi yada usta da bakamadım, bazen yine hiç bir gösterge çalışmadığında teybi kurcalayıp kontak kapa aç yapıyorum düzeliyor, göstergeler çalışmadan da kullanmak pek içimden gelmiyor açıkçası

bu iki ufak sorun dışında bir problemim yok çok şükür, son olarak istanbulda anadolu yakasında bana önerebileceğiniz servis veya ustalar var ise özelden mesaj atarsanız sevinirim
    Teyp kodu yanlış girildiğşnden 2 saat bekle diyor kontak açık beklemen şart başka türlü olmaz ya işyerinin önünde anahtar kontakta bekleyecen yada kapalı garajda bırakacaksın sonra sifre ekranına gelecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœyelik tarihi
    17.Ekim.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teyp kodu yanlış girildiğşnden 2 saat bekle diyor kontak açık beklemen şart başka türlü olmaz ya işyerinin önünde anahtar kontakta bekleyecen yada kapalı garajda bırakacaksın sonra sifre ekranına gelecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Arabayı aldığım gün öğleden sonra işe dönmem gerekti babam'a bıraktım arabayı tepesindeki sisleri taktırsın diye o arada teyb'e de bakmış adam ama yanlış girmiş demek ki

Peki 2 saat net süremidir başkan birini bekletirim ben 2 saat arabanın başında da aküsü filan bitmesin sonra arabanın

yada hiç uğraşmayım gideyim bi usb mp3 çalar bağlatsam..

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Arabayı aldığım gün öğleden sonra işe dönmem gerekti babam'a bıraktım arabayı tepesindeki sisleri taktırsın diye o arada teyb'e de bakmış adam ama yanlış girmiş demek ki

Peki 2 saat net süremidir başkan birini bekletirim ben 2 saat arabanın başında da aküsü filan bitmesin sonra arabanın

yada hiç uğraşmayım gideyim bi usb mp3 çalar bağlatsam..
    net süre akü bitmez kontağı terse çevir teybe elektrik gitsin yeter ...1 kere yanlış girince 2 dakka 2 kere yanlış girince 30 dakka falan gibi artan bi süresi var birkaç kez yanlış girmişler belli ki..max süre 2 saat

Ãœyelik tarihi
    17.Ekim.2014
    net süre akü bitmez kontağı terse çevir teybe elektrik gitsin yeter ...1 kere yanlış girince 2 dakka 2 kere yanlış girince 30 dakka falan gibi artan bi süresi var birkaç kez yanlış girmişler belli ki..max süre 2 saat
    Tamamdır önümüzdeki haftasonu denerim artık peki 2 saat bekleyip şifre ekranı tekrar geldiğinde teybin üstündeki tuşlardan kodu direkt mi giriyoruz ekstra bi şey yapmamıza gerek varmıdır

Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Tamamdır önümüzdeki haftasonu denerim artık peki 2 saat bekleyip şifre ekranı tekrar geldiğinde teybin üstündeki tuşlardan kodu direkt mi giriyoruz ekstra bi şey yapmamıza gerek varmıdır
    Yok, acilacaktir

Ãœyelik tarihi
    17.Ekim.2014
    Yok, acilacaktir

Teşekkürler cevap için hocam,artık önümüzdeki haftasonu'nu arabayı çözmeye ayırırım

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    kodu direk giriyosun açılıyor

Ãœyelik tarihi
    17.Ekim.2014
    kodu direk giriyosun açılıyor

Tamamdır hocam sagol haftasonu sabahtan artık nöbet tutarım bahçede 2 saat yeter ki acılsın orjinalinide bozmamış olurum

Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Benzin pompası konusu vardı yukarıda, bugün sanayiye gittiğimde Serkan için 2 ad alıp fotoğrafını da çektim. Sadece kurdan dolayı fiyat 100 tl olmuş ama yine de çok uygun bir çözüm bizim araçlar için. Bosh'un Almanya üretimi üniversal bir pompasıymış bir çok araca oluyormuş, bugün biraz uzağa koymaya çalışmama rağmen arabayı gördü parçacı ve hemen bunlara da olabilir dedi yok ona değil arkadaşın palio'suna filan dedim de fiyat coşmadan hallettim

Takılması gayet basit sadece depoda az benzin varken tamamen aşağı alıncak;

Üstten haznenin içindekiler komple çıkarılıp, motor değiltirilip tekrar toplanacak. Filtreleri ve haznenin içindeki tortular mutlaka temizlenecek, hatta deponun içine ışıkla bakılıp el ile içi de temizlenecek.

Ürün de bu;

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Paylaşım için teşekkürler

Sayfa 92 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 42829091929394102 ... SonuncuSonuncu