Henüz değiştirmedim değişecek
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Henüz değiştirmedim değişecek
Ustanın dediğine göre parçalar servisten gelecek
Merhaba,Jeep Grand Cherokee ZJ 5.9 aracımın aküsü ömrünü tamamlamak üzere,aracımı az kullandığım için daha uzun süre dayanabilecek akü seçmek istiyorum biraz araştırma yaptım ,optima aküler bütçemi aşıyor,onun dışında tavsiye edebileceginiz hangi markanın hangi modelini seçebilirim?Start stop araçlar için uygun olan aküler ZJ lerde klullanılabilir mi?Örneğin İnci akü start-stop EFB serisi aküler var açıklamada nano gold şeklindede yazyor ve marş basma gücü değerleride bazı markalara kıyasla fiyat performans anlamında yüksek geldi,diğer markalardan da hangi serileri tercih edebilirim?ZJ 5.9 en cok kaç amper akü takabilirim, akü değişimi ile ilgili olarak bi sorum daha vardı.
Diğer aracım WJ 2001 Grand Cherokee aracımda ilk - kutbu cıkardım ve sonra + kutbuda çıkardıktan sonra aküyü sökmüştüm ve sonra yazılım sıfırlanmıs ve o yuzden aracımı yetkili servise götürüp yazılım attırmak durumunda kaldım,o yuzden + kutbu cıkarmamak gerekiyormus,aynı sorun ZJ 5.9 da da olur mu?Yani eski aküyü cıkarmadan önce WJ aracımdan ZJ aracıma takviye kablosuyla kutup başlarına bağlayıp, eski aküyü cıkartıp yeni aküyü taksam yani aracın elektirigi kesilmeden bu işlemi yapabilir miyim?10 günde bir aracımı kullanıyorum ve km cok az yaptıgım icin akü seçimi önemli bi hal aldı,agm akülerle jel aküler arasında da kaldım,az kullanılan araç için agm akü tavsiye eder misiniz?
Konu dreamer98 tarafından (05.Þubat.2017 Saat 19:01 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
10 günde 1 de kullansan klasik aküler bitmez abi senin ömrünü tamaladığı için sıkıntı yaşamışsın. ben yeni akü aldıktan sonra 1 ay bile beklesem sorun olmadı marşa bastım gittim eski akümde sürekli bitip duruyordu istersen kutup başını sök bırak 5.9 için yazılım atma silinme olmaz
Bursa'da bir zj'yi gözüme kestirdim gibi. Bursa'da hangi usta / servise aracı kontrol ettirebilirim?
Selamlar..
Merhabalar 95 Zj için şanzıman ve diferansiyel e 80/90 yağ konuldu doğru mudur? bu arada Antalya da yaşıyorum bugün arazi dönüşü yokuş inerken vitesi 2 ye aldım kompresör yapmadı sürtünme sesi geliyor ayrıca bir de dönüşler de direksiyonda vuruntu kasma sesi geliyor fikri olan var mı bütün moralim bozuldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili Mert; geçmiş olsun şanzıman da bişeyler var belli...türbünden şüphelendim şimdilik o ses için!
Ayrıca dönüşlerdeki sesi aç biraz bize...direksiyon tam sol ya da sağ, kalkış yaparken kasıyor mu araç? Taak diye bir ses geliyor mu, ya da takır takır gibi yürürken...?
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba
1995 zj ltd sahibi olarak aranıza katıldım, bazı sorularım olacak yardımcı olur musunuz?
1-tavandaki lambalardan iki tanesi yok,bunlar nereden bulurum
2-tavandaki yol bilgisayarında hiç görüntü yok,sıradan bir elektrikçi bunu çözer mi servise mi gitmem lazım
3-arızaları gösteren ekran çalışıyordu ama onda da görüntü gitti,nasıl çözerim
4-bu araçta normal lpg var sıralıya geçmek faydalı olur mu
teşekkürler
hangi tavan lambaları yok ampul mu eksik sadece yoksa kasasıyla mı yok
tavan bilgisayarı için elektrikçiye gideceksen eyvahlar olsun. önce bi indir bak bakalım sokete elektrik geliyor mu elektrik geliyorsa tavan ünitesinin içine bak leğimlerde kablolar kopma kırılma var mı eğer varsa onarım yoluna gidilebilir. bu arada ne renk tavan ünitesi gri renk ise bende 1 tane olacaktı depoya bakmam lazım
arızaları gösteren alttaki vic ekranı gittiyse su almış oksitlenmiştir yada leğim hatası vardır o ekranı söküp elektrikçiye gidebilirsin bak
normal lpg tüketim performans nasıl herşe normalse neden sıralıya geçeceksin ki... tankın son kullanım tarihi gelmemiş olsun yeter
valla ampul yok kasanın durumu da bu,dokununca içeri doğru giriyor, üniteyi nasıl sökerim vida falan göremiyorum.
alttaki vic genelde çalışıyor bazen kapanıyor ama görüntü varkende sadece solda arızaları sağda yanıp sönerek tarihi gösteriyor, düğmeler işlemiyor, orjinal teyp yok diye midir.
IMG_20170216_173134.jpg
IMG_20170216_173024.jpg
Lambalardan bende var, özelden adres yazarsanız gönderirim.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP