bahadır sanayide kalorifer temizliği yapan yerler vardır gir birine sistemi bir temizlesin önce ondan sonra gögüs sökmek gerekirse bakarsın ben 2 aracıma da yaptırdım kalorifer temizliğini tavsiye ederim mutlaka aynen ısıtmıyordu gaza fazla basınca sıcak veriyordu gazı kesince soğuyordu bi temizlik yaptık hamam gibi oldu ...
Bizim bi arkadaş kalorifer radyatörünün içine porçozü bastı. sonrası hamam bir kovanın içinden akvaryum pompasıyla radyatörün girişine basti suyu diğer taraftan tahliye etti.
Sizde radyatör temizleyicilerden birine gidip yaptırabilirsiniz. sonrası rahat.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Bizim bi arkadaş kalorifer radyatörünün içine porçozü bastı. sonrası hamam bir kovanın içinden akvaryum pompasıyla radyatörün girişine basti suyu diğer taraftan tahliye etti.
Sizde radyatör temizleyicilerden birine gidip yaptırabilirsiniz. sonrası rahat.
kalörifer fan sesini nasıl çözerim, en düşük devirde bile sesli.
birde arka cam su atmıyor iğneyle açmayı denedim işe yaramadı,cam suyuna kireç çözücü koysam işe yarar mı
bu arada lpg kit için ne önerirsiniz
bir çok yerden atiker gold önerisi aldım ama bir tane servis goldlar sizin araçta 3-5 ay sonra sorun çıkartıyor dedi
Benim 5.2'de vikars diye bir markanin lpg kiti var. Komple deÄŸiÅŸtireceÄŸim. Vikars ne
Bir yanim atiker diger yanim prins diyor. Fiyat/performans olarak atiker agir basiyor gibi.
2" gete alternatif rough country 3.5" kit mi taksam diye düşünüyorum şu sıralar bu kiti taktığımız zaman alt düzende başka ekstra bişeyler değişecek mi şaft mafsallıya dönecek bi onu biliyorum mafsallıya çevirme işi masraflımı aşağı yukarı ne kadar tutar çok tutmazsa get taktırırsamda çevireyim diyorum birde rough country 3.5" takarsam jant değişmeden 32" lastik takabilirmiyiz acaba jantları değiştirmeden kurtarabilirmiyiz
kafamda deli sorular bu haftasonu bakalım ya 3.5" kit taktırıcam yada 2" get
Ergun abi saÄŸolsun
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
bu dönen ve sonra duran parça nedir, sürekli dönmesi ve durması normal mi?
https://youtu.be/AKjssx0tb2U
Valla abi hala düşünüyorum şu 3.5" kiti gerçi ben düşünüp karar verene kadar muhtemelen az olan stokta biter mecbur get'e yönelerim sağolasın abi teklifin için senin mekan bana çok uzak benim ustanın 5.2'de de 245 75 16 2" get var olmazsa onla bi turlarım orjinal haline göre arabanın tepkilerinde çok değişiklik oldu mu, şaftın ötme durumu oldumu malum açısı biraz değişiyor