Selam,
Yükseltme kiti alırken nelere dikkat etmeliyim acaba ?
Tavsiyeniz hangi marka ve kaç inç olur ?
Bazıları flex vs. çok kafam karıştı
Selam,
Yükseltme kiti alırken nelere dikkat etmeliyim acaba ?
Tavsiyeniz hangi marka ve kaç inç olur ?
Bazıları flex vs. çok kafam karıştı
Cenk GÜRPINAR abiyle birlikteyiz selamı var sana abi
Hehehe yok abi cayma onun on tamponu aldım da
çözemediğim bi konu var...
motor soğukken marş hemen almıyor, yaklaşık 3 saniye kadar ıkındıktan sonra alıyor. motor sıcakken bu problem yok, bu yüzden bujileri eledim suçlu listesinden, benzin pompası geliyor aklıma ama var mı öneriniz kontrol için?
araçta lpg var bu arada ama zaten çalışırken benzinde çalışıyor... lpg de çalıştırmayı denediğimde aynı şey oldu bu arada dip not olarak...
şimdiden teşekkürler
Benzin pompasi ellerinden oper
Sent from my iPhone using Tapatalk
Muhtemelen benzin pompası.
Yep, pompa gibi duruyor
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
merhaba
havalar iyice soğudu ardahan'nın dağlarına kar düşmeye başladı -45 - 50 dereceleri görmeye az kaldı. zj ile ilk kışım olacak.kafama takılanlar
1 : o soğuklarda otomatik antenim donacak radyoyu açıncada motorunun dişlileri kırılacak
2 : hafızalı dış aynalarım yine donacak ve kumandayla açıtığım zaman kendini ayarlamaya çalışıp bozulacak
3 : açılır tavan düğmesine elim değerse donmuş ve yapışmış camda açılmayacak ve açılır tavanımda bozulacak
bana en mantıklısı açılır tavan,otomatik anten ve hafızalı dikiz aynasının varsa sigortalarını veya kablolarını çıkarmak gibi geliyor.
önerisi olan varmı?
97--5.2
gidemediÄŸin yer senin deÄŸildir
kırmızımı? mavimi?
ardahan ayazı için(-40 -45 dereceleri görebiliyoruz)
zj motorları için kırmızı antifirizmi mavi antifirizmi?
araştırdıklarım doğru ise kırmızı antifiriz aliminyum motorlar için.bizim araçların motoru dökme demirmiş
teybi sök arkasındaki anten bağlantısını çıkar böylece anten açılmaz ama radyo da net çekmeyebilir...
dikiz aynaları için şoför kapısının döşemesini sök hafıza 1 ve 2 ye giden soketi çıkar
bunları hava soğumadan yap ki başarılı oldumu olmadı mı anlarsın...
sunroofa bişi olmaz elin değsede düğmeye eğer soğuktan yapıştıysa zaten açılmaz anlık dokunmayla işi olmaz uzun süre basarsan motorunu belki yakarsın o da uzak ihtimal..
Cama montaj araç içi elektrikli antenle sorununuzu çözebilirsiniz, ben kullanıyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
çakmaklıktan fm transmitter kullandığım için aracın orjinal radyosunu nezaman açsam anten çıkıyor. radyo istasyonu ardahanda pek yok .onun için radyo dinlemiyorum.yazın problem değil ama kışın ardahanda anten donacak biliyorum.radyoyu açtığım zamanda mekanizma bozulacak.bu pazar sağ çamurluk davlumbazıyla uğraşıcam kablo filan bulabilirsem çıkartıp kurtulacam.gerçi mert başkan radyoyu sök dedi ama pek gözüm kesmedi göğüsü kurcalamayı.halledebilirsem fotoğraf çekip buraya koyarım
Benzin pompası demiş arkadaşlar bende aynı sorun vardı. Benzin pompası değil diyebilrim. Aaraba soğukken yapıyorsa benzin pompasının üstünde benzini geri kaçırmamaya yarayan regülatör var. O ömrünü tamamlamış gibi gözüküyor anlattıklarınızdan. Bu regilatör araba soğukken yani sabah araca ilk marş bastığınızda akşamdan sabaha kadar hortumdaki benzini tutamayıp tekrar depoya boşaltıyor. Bu yüzden ilk marş bastığınızda boş benzin hortumuna benzin pompası benzini pompalıyor ve araba çalışıyor. Regilatör sağlam olan araçta hortumda benzin kaçırma olmadığından hemen marş alma gerçekleşiyor. Regilatör orjinal mopar pahalı. Bu yüzden yurt dışındaki malum siteden sipariş verin ben öyle yaptım kargosu dahil 65 dolara geldi bana. Dorman marka Canada üretimi sorunsuz kullanıyorum. Bu regilatör aynı zamanda 96-98 modellerde benzin filtresi görevi de görür ve piyasada benzin filtresi diye anılır. 95 ve öncesinde benzin pompası benzin deposunda değil dışarda benzin deposuna yakın bir yerdedir. 96 sonrası zj lerde benzin filtresi yoktur dışarda. Benzin deposunun içinde dir. Benzin deposunu söktüğünüzde modülün en üstünde küçük ufo ya benzeyen bir parçadır. Benzin pompası arızası anlamanın kesin yolu ise aracı otobanda benzinde biraz sıkıştırmaktır. Kesiklik yapar benzin pompası arızalı ise. İlk önce otobanda biraz zorlayın eğer kesiklik yoksa regilatöre yönelin. Hatta İzmir desiniz bende İzmir deyim haberleşirsek beraber deneriz. Usta tamirci falan değilim deneyimli zj kullanıcısıyım. iyi formlar.
Konu blueside tarafından (16.Ekim.2014 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.
Bi şey sormak istiyorum bf at mi ta mı ve get takarak 31lik mi taksam acaba veya orjinali bozmadan üstündeki ebatlarda lastik mi almak ve günlük kullanıyorum iş- ev arası offroad ayda 1 kere sizin tavsiyeleriniz nelerdir
Ben cooper At kullanıyorum. Her koşul için memnunum. Tabi çok zorlu şartlarda bilemiyeceğim.