vites geçişlerinde sıkıntı varmı
1-2-3-4 tamamını kullanıyor araba.Çok sarsıntılı geçmiyor.Ama başka bi zjye binmediğim için pek bilemiyorum.Karabükteki ustamıza gösterdik şanzıman ustası değil ama bilgili az çok. Şanzıman balatası yanmış revizyon gerek dedi.Yağındada yanık kokuyor.Bu hafta ankaraya servise gidicez.Sizlerede bir danışıyım dedim.
servise gidene kadar arabayı zorlama derim şanzumandan pek anlamam ama yanık yag kokusu şüpheli bir durum bence
Tork konvertörü kapalı sistemdir, onun yağını anlayamaz, balata dediği de tork konvertörüdür.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Epeydir piyasalari takip ediyorum,artik 96 ustu temiz bir 5.2 cok net 24 _27000 e alici bulabiliyor.5.9 ise ayni kosullarda 30_35000 araligina yerlesti.gun gectikcede degerlenmekte...4.7lerde 99 cok tutulmamakla birlikte(niyesi
Sonunda dediÄŸime gelinecek....
5 yıl sonra temiz bir ZJ' nin fiyatlarına şok olacaksınız.
Çoğu elden ele değişe değişe bir kısmı sanayi arka sokaklarında heba oldu gitti, bir kısmı da hurdalığı boyladı.
Diğerleri de kesilip biçildi, offroad' a kurban gitti.
Geriye kalan ( ki adedi artık çok düşük...) temiz ZJ' lere halen sahip olanlarda elinde sımsıkı tutuyor satmaya hiç niyetleri yok, şekil A ; ben
Bilmemekle birlikte) 2000 2001 36_40000 2002 ve ustu 40.000 45.000 diye gitmekte piyasa ozetimi paylasmak istedim
Foruma yazmaya alisamadim ayni seyi yazmisim kusura bakmayin.katiliyorum size
2003 Lorinser paket 130.000 km'de kazasiz degisensiz 4.7 vardi. Hem de siyahti. Alacaktim. Benimkini satana kadar 1 haftada gitti araba. O kadar uzuldum ki.
Ben de satmayanlar kervanında şekil c olarak yerimi alayım.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Arazi araci olarak lada nina 2006 model, jeep cj5 77 model jeep xj 1997 model, range rover p38 2001 model, jeep gc wj 2002 model,jeep gc 5.2 1997 model kullandim ve son uc aydir 1998 gc 5.9 kullaniyorum saydigim araclardan en cok keyif aldigim 5.9 tamamen farkli .ilk aldigimda 5.2 kullandigim pek fark olmayacagini dusunerek fazla sans tanimamistim sadece motor farki oldugu onyargisi ile bakiyordum.inanin ayni degil.itiraf ediyorum bazi arkadaslarin tamamen farkli arac demelerine pek itibar etmemistim ancak inanin bana tamamen farkli.daha buyuk sanziman daha guclu motor ve en onemlisi ses olayi bitiriyor beni.flowmaster susturucu uygulayan arkadaslara sunu hatirlatmak isterim ozellikle ayni alt yapi olduÄŸu icin5.2 araca cikma veya sifir bulabilirler ise komple 5.9 eksoz sistemi uygulama yaparlarsa cok buyuk keyif alacaklarini soyleyebilirim
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}