Sayfa 29 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 1927282930313979 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 561 ile 580 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fethiye
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu soruya hayır demiştim ama aşağıdakini gördükten sonra bir daha mı düşünsem acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Abi ben yükseltmeden önce bunu görmemiştim. Ama 5cm yükseltmeyle bile havam oldu be ya 😁

Xperia Z
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu soruya hayır demiştim ama aşağıdakini gördükten sonra bir daha mı düşünsem acaba
    Düşünme yap abi

Üye Excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul - Izmir
    Zj aracimda zaman zaman analog gostergeler calismiyor sanki temazsizlik var gibi, arac calistirdiktan sonra genellikle sol yan egimli yerlerde bekledikten oluyor. Ve sonra kontak acip kapatinca duzeliyor (km, devir, yakit vbg) acsba bunlar grvsek mi yada kontrolunu nasil yapabilirim?

Alıntı Excalibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zj aracimda zaman zaman analog gostergeler calismiyor sanki temazsizlik var gibi, arac calistirdiktan sonra genellikle sol yan egimli yerlerde bekledikten oluyor. Ve sonra kontak acip kapatinca duzeliyor (km, devir, yakit vbg) acsba bunlar grvsek mi yada kontrolunu nasil yapabilirim?
    Sigorta ile alakalı olabilir.

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Genel bilgi için; arka sileceğe giden su borusu alltan arka sol dikmeye kadar gidip oradan ortaya geliyor.

Nereden
    Istanbul - Izmir
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigorta ile alakalı olabilir.
    Evet sigorta da mumkun bir onceki aracim transam de 2 kez sigorta yolda atmisti yeni sigorta koyasaya kadar devamli bir bip sesi ile yeni sigortayla calisir hale gelmisti...

Fakat zj de calistirdiktan sonra zaman zaman ama kontak kapatip tekrar acinca duzeliyor sanki baglanti kablolariii diyecegim geliyor lakin bilene danismak esas.

Evet sigorta da mumkun bir onceki aracim transam de 2 kez sigorta yolda atmisti yeni sigorta koyasaya kadar devamli bir bip sesi ile yeni sigortayla calisir hale gelmisti...

Fakat zj de calistirdiktan sonra zaman zaman ama kontak kapatip tekrar acinca duzeliyor sanki baglanti kablolariii diyecegim geliyor lakin bilene danismak esas.
    TEk bir tane değil, tüm analoglar dediğin için hepsini alakadar eden tek bir şey olsa gerek sorun.

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Probleme dair bir kaç bakış açısı yaratalım.Sondan başlayarak söyle bir soru sormak istiyorum.kadranlar çalışmadığı zaman gösterge lambaları yanıyor mu? digital sayaç çalısıyor mu? bunlarada bir göz at. bunlar da çalışmıyorsa kesinlikle gösterge karpuzu tam sıkı olmayabilir soket ayakları sarsıntıda veya yan eğim esnasında pozisyonunu kaybediyordur. Sırasıyla burayı besleyen kabloda problem olabilir.son olarak bady kit yerinden sök dağıt güzelce temizle belki su almış olabilir

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Alıntı erolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben yükseltmeden önce bunu görmemiştim. Ama 5cm yükseltmeyle bile havam oldu be ya ������

Xperia Z
    Erol merhaba beş santimcikten birşey olmuyor bende 5 cm yükselttim sadece masrafları arttırdım İconlar aldatıcıdır inanma

yaptımı 4" çakacan cümle alem araba görecek işte o zaman iconcan oldun demektir.
    Konu y-bsungur tarafından (27.Kasm.2015 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erol merhaba beş santimcikten birşey olmuyor bende 5 cm yükselttim sadece masrafları arttırdım İconlar aldatıcıdır inanma

yaptımmı 4" çakacan cümle alem araba görecek işte o zaman iconcan oldun demektir.
    yaptımmı 4" çakacan cümle alem araba görecek

Sevdim bunu

Nereden
    Fethiye
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yaptımı 4" çakacan cümle alem araba görecek işte o zaman iconcan oldun demektir.
    Evet bişey olmuyor ama daha fazlası için içimdeki hız sevdasından da vazgeçmem gerekiyor ☺
    Havası iyi olacak ama Şu anda bile 5 cm lik getleri çıkartıp eski haline döneyimmi diye düşünmekteyim..

Xperia Z

Nereden
    Eskişehir
    Sagol Ugur vallaha dediğim doğru ben de yükselteyim mi yükseltmeyim mi diye kafayı bir sene yorduktan sonra gittim 2" yükselttim ama bir müddet sonra kesmedi ve şimdi pişmanım keşke 2" yerine daha yüksek bir şey yapsaydım özellikle zj lere 4" çok yakışıyor.
    Konu y-bsungur tarafından (27.Kasm.2015 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Eskişehir
    Erol 2" dede her türlü hızı yaparsın şahsen ara sırada olsa sırf denemek adına kick down du over drive dı derken ben de yüksek sürat yapıyorum ve bir sorunda olmuyor fakat bana göre bu arabalara (zj) 100 den sonrası özellikle 150/160/170 veya daha yukarısı yüksek sürat yakışmıyor bunlarda benim tavsiyem aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın cinsinden salına salına gidecen 100 den yukarıya fazla geçmiycen,zaten bu zj ler alt devirlerde daha atak olduklarından kalkışlarda filan millete nal toplattıgından bana alt devir ataklıgı daha tatminkar geliyor.
    Konu y-bsungur tarafından (27.Kasm.2015 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Istanbul - Izmir
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TEk bir tane değil, tüm analoglar dediğin için hepsini alakadar eden tek bir şey olsa gerek sorun.
    Evet. Gostergelerin tamwmi nasil cslisiyor arkads fis mi var, mudaale nerdennasil yapilir bilsem kontrol edicem lakin, bilrne danismadan olmiyacak
    denizci & mimar -
    Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eğitim/renovasyon.

Nereden
    Istanbul - Izmir
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Probleme dair bir kaç bakış açısı yaratalım.Sondan başlayarak söyle bir soru sormak istiyorum.kadranlar çalışmadığı zaman gösterge lambaları yanıyor mu? digital sayaç çalısıyor mu? bunlarada bir göz at. bunlar da çalışmıyorsa kesinlikle gösterge karpuzu tam sıkı olmayabilir soket ayakları sarsıntıda veya yan eğim esnasında pozisyonunu kaybediyordur. Sırasıyla burayı besleyen kabloda problem olabilir.son olarak bady kit yerinden sök dağıt güzelce temizle belki su almış olabilir
    Aslinda sadece gostergelerde (km, devur, ywg, isi, yakit aku zaman ,zaman sola egimli yerlerde calismayanlar) bunlarin, disinda diger elektrikli olanlarin tamami calisiyor.

Bu analog bazen calismiyor kontak kapatip acinca tekrar calisiyor, birtemassizlik var saniyorum, nereden nasil kontrol etmeliyim?
    denizci & mimar -
    Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eğitim/renovasyon.

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Brembo disk ve balata hakkında bilgisi olan varmı? Raybestosmu yoksa Brembo mu daha iyidir?

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Brembo disk ve balata hakkında bilgisi olan varmı? Raybestosmu yoksa Brembo mu daha iyidir?
    Ben Raybestos kullanıyorum seramik oldukça memnunum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nereden
    Istanbul - Izmir
    Arkadaslar, sormak istediğim ,

1-)asfalta yazın klima actığımda 100 derecenin biraz altında olan motor sıcaklığım klima calısınca 100derece üzerindeki ince çizgiye ulaşıyor hatta uzunca calıştığında o çizhiyide aştığı olunca kapatıyorum. Bu durum her ZJ de araclarınızda aynımı?

2-)Yazın Klima calışırken Kac derecede olmalı

3-) havanın soğuk olmasına ragmen uzun rampa cıkışlı 3kişi ve yüklü iken asfalt yolda ve virajlı rampa cıkışlarda da hararet 100 derece üstündeki ince çizgiye çıkıp bazen biraz daha aştığı oluyor. Düzlüğe geldiğimde bir süre sonra normal calışma sıcaklığına 100derece altına ulaşıyor. Radyatörüm yeni, bu durum normal mi sizce, Sizlerin ZJ nasıl? Veya nasıl olmalı

Teşekkürler..

Nereden
    Fethiye
    Arkadaslar, sormak istediğim ,

1-)asfalta yazın klima actığımda 100 derecenin biraz altında olan motor sıcaklığım klima calısınca 100derece üzerindeki ince çizgiye ulaşıyor hatta uzunca calıştığında o çizhiyide aştığı olunca kapatıyorum. Bu durum her ZJ de araclarınızda aynımı?

2-)Yazın Klima calışırken Kac derecede olmalı

3-) havanın soğuk olmasına ragmen uzun rampa cıkışlı 3kişi ve yüklü iken asfalt yolda ve virajlı rampa cıkışlarda da hararet 100 derece üstündeki ince çizgiye çıkıp bazen biraz daha aştığı oluyor. Düzlüğe geldiğimde bir süre sonra normal calışma sıcaklığına 100derece altına ulaşıyor. Radyatörüm yeni, bu durum normal mi sizce, Sizlerin ZJ nasıl? Veya nasıl olmalı

Teşekkürler..
    Merhaba bende Wj var...
    1-Evet bende de aynen oluyor ama klimayı kapatmıyorum sonra hararet tekrar 100 dereceye geri geliyor
    2-Bu yaz klapelerim bozuk oldugu için tam verimli çalışmadı ama araştırdıgım kadarıyla 22-24 derece aralığında bayağı bi soğutması gerekiyor
    3- Bende de aynı durum. Hatta ilk aldıgım zamanlar su kaynatacak diye korkuyordum ☺
    Sonradan anladımki 110 nun üstüne çıkmadıgı sürece sıkıntı yok..

Xperia Z

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Wj için klima açıkken hararet yükseliyorsa klima fanının ışıkla çalışıp çalışmadığına bakmakta fayda var. Zamanla merkezdeki kömürler aşınıp dönüşü yavaşlatıp hatta durdurabiliyor.

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Sayfa 29 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 1927282930313979 ... SonuncuSonuncu