4x2 ile markete gitmek yerine çamura girince ne olduğu aşağıdaki videoda
http://youtu.be/tbrhhxD_5U8
4x2 ile markete gitmek yerine çamura girince ne olduğu aşağıdaki videoda
http://youtu.be/tbrhhxD_5U8
Video açılmıyor bende
Sent from my iPhone using Tapatalk
iPad açmıyor başkaaaaan...
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
bilgisi olan başına gelen varsa yanıtlayabilirse sevinirim;
5,9 zj min şanzıman yağı çubuğunu soğukken baktım bunu mert kardeşimlede konuşmuştum çubuğun limitleri üstünde tam V kıvrımına kadar yağ görünüyor...
dün 25-30 km yol yapıp durup viteslerde yavaşça gezindim P de çalışırken baktım yağ noktacıklı köpüklü (hava kabarcıklı olması normalmi?)yine aynı V kıvrımındaki yerdeydi limitin çok üstü herhalde aldığım kişi fazla koymuş ilave yapmış yağ kırmızı temiz kokusuz vede şanzıman altta ilk garajdan çıkarken bir yerde sprey gibi yere yağ püskürtüyor gittiğim yerdede çok minik damlama yapıyor şimdi bu durum yağ fazlalığındanmı? ve bu yağ nasıl alınır veya böyle püskürterek fazlasını atmasını beklemek doğrumu? bu durumun zararı olurmu? vites geçişleri hissedilmeyecek kadar güzel sorun yok ....
fuat kardeşim teşekkürler; bende önce N de baktım çubuğun dibinde 0,5 cm yağ gözüktü ondan sonra P de baktım kabarcıklı ve limit üzeri seviye göründü;birde garajdan geri geri çıkarken kasiste biraz gaz verince o püskürtmeyi (işeme gibi)yapıyor sonra devam etmiyor dediğin gibi geri vites müşürü olablir..
Karda manevra yaparken ön lastikleri tutup birakan birşey var. ESP diye tahmin ediyorum. Bizim arabalarda ESP on off tuşu var mı ? Ben daha hiç görmedim . Sorayım emin oluyum dedim.
Kaloriferim uflemiyorrrrr nazar degdi...klapeler calisiyor derece.gostergesi ac dugmes.falan calisiyor solda fan hizini ayarlayan dugme acmiyor fani donuyoruzzzzz
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkı giyin başkan birazda yan camı aralık tutarsan ön camda buğu filan kalmaz
işin şakası bir yana geçmiş olsun kış ayında kalorifer şart
Arkadaslar ZJ ile yolda giderken bir ses belli araliklarka acilip calisip tekrar kapanip ve tekrar acildigini duyunca, kaputu açıp kontrol ettim. Klima kopresöründen geldigini tespit ettim. Klima kasnak dönüyor fakat içi ise dönerken duruyor bir süre donra terkrar calısıyor, yine bir süre sonra tekrar duruyor şeklinde...Hiç başına gelen oldu mu ? Tecrubelerinizden ögrenmek isterim.
1- Kasnakta bilya arızasi olabilir mi? Fakat öyle bir ses yapmiyor
2- Klimam yeteri sogutmuyordu sanirim gaz çökmüş cunku kontrol ettirmemistim.
3- Klima Gazinin azalmasindan dolayi basinc azaldigindan calisip durup calisip durup
4- Veya bozuldugunu nasil anlayabiliriz.
Téşekkürler
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.