Sayfa 35 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2533343536374585 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 681 ile 700 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Üye Excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Þubat.2015
    Nereden
    Istanbul - Izmir
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen normal !

Muhtemelen klimayı otomatikte kullanıyorsun.

Klima kasnağı kitlediği zaman kompresör devreye giriyor veya kasnak kompresörden ayrılıyor.

Klmayı otomatikte çalıştırdığın zaman iç ısıyı sabitlemek için zaman zaman klima kompresörünü devreye sokup çıkartıyor.

Yani tamamen olması gerektiği gibi çalışıyor.

Gazın eksik olabilmesi apayrı bir şey, ona ayrıca baktır ama kompresörünü kurcalatma.

Klima kompresörünün çalışıp çalışmadığı nasıl kontrol edilir ;

http://www.geze-gen.com/showthread.p...6152#post26152

Teşekkürler, Ergun bey ağbi ,

Kışın kalorifer çalışırken bu durum oluştu fark edip kontrol ettiğimde gördüğüm kasnak içi kompresör (açıyor......kapıyor.....açıyor.....kapıyor. ....) acaba elim mi deydi, yoksa başka bir pürüz mü var anĺiyamadım.
    denizci & mimar -
    Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracının ses sistemiyle ilgili güncelleme veya değişiklik yapan var Mısır aramızda? Mesela infinity nin güncel ürünleriyle?

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    Ben yaptım, ileri de de yüksek kalite de abartı olmayan bir sistem yapacağım prof ürünler ile.
    İnfinity'nin güncel alt seri ürünlerini almayın, ses sistemi konusunda kötü bir marka, hem pahalı hem kötü.
    Bu işlerle ciddi ciddi uğraşıyorum, fuar yarışma gösteri vs. Uğraşıyordum, düzelteyim
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Track bar'ın değişim zamanı gelmiş te geçiyor hazır değiştirirken jks ayarlı track bar takmayı düşündüm standart yükseltmesiz uyarmı acaba ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yaptım, ileri de de yüksek kalite de abartı olmayan bir sistem yapacağım prof ürünler ile.
    İnfinity'nin güncel alt seri ürünlerini almayın, ses sistemi konusunda kötü bir marka, hem pahalı hem kötü.
    Bu işlerle ciddi ciddi uğraşıyorum, fuar yarışma gösteri vs. Uğraşıyordum, düzelteyim
    Mevcut hoparlör yer ve sayısını değiştirmeden nasıl güncelleyebiliriz?

NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Mevcut hoparlör yer ve sayısını değiştirmeden nasıl güncelleyebiliriz?

Ana ünite ve teyp değişmeden çok iyi bir şey olmaz hocam. 6000 euro luk mid takımı da alsak çalmaz 55 watt rms e kadar normal hoparlör tavsiye ederim orijinal teyp ve anfiyi kullanıyorsanız.

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir

ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ana ünite ve teyp değişmeden çok iyi bir şey olmaz hocam. 6000 euro luk mid takımı da alsak çalmaz 55 watt rms e kadar normal hoparlör tavsiye ederim orijinal teyp ve anfiyi kullanıyorsanız.
    Mirkanım hoparlörde yüksek seslerde performans düşüklüğü var, önerebileceğin marka model var mı mevcut sistemden en iyi performans alabileceğimiz?(55watt A kadar)

NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Mirkanım hoparlörde yüksek seslerde performans düşüklüğü var, önerebileceğin marka model var mı mevcut sistemden en iyi performans alabileceğimiz?(55watt A kadar)

Abi pioneer 1645r fazla pahalıya kaçmadan en iyisi bu olur.

Üye 06kd941 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Viskoz kaplinde bir ariza olsa nasil anlasilir abilerim ? Daha once boyle bir sorun yasayan varmi ?

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı 06kd941 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Viskoz kaplinde bir ariza olsa nasil anlasilir abilerim ? Daha once boyle bir sorun yasayan varmi ?
    dönüşlerde kasıntı yapar
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Peki seyir halinde giderken bi etkisi olurmu abi bilgin varmi ?

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Peki seyir halinde giderken bi etkisi olurmu abi bilgin varmi ?
    yok seyirde hissetmezsin gider

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Bazen abi kavsaklardan falan donus yaptigim zaman bisey sikmaya basliyor duz yolda bile hizim cok dusuyor rampa asagi bile arac hizlanmiyor (sanki dusuk viteste yigdirarak gidiyormusum) gibi daha sonra bi saglam cukura fln girince alttan saaak diye bir ses gelip birsey atiyor gibi oluyor ve arac eski seri halina donuyor hizlanmasi falan cok farklilasiyor bende acaba 4x4 takilimi kaliyor diye dusunuyorum

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Bazen abi kavsaklardan falan donus yaptigim zaman bisey sikmaya basliyor duz yolda bile hizim cok dusuyor rampa asagi bile arac hizlanmiyor (sanki dusuk viteste yigdirarak gidiyormusum) gibi daha sonra bi saglam cukura fln girince alttan saaak diye bir ses gelip birsey atiyor gibi oluyor ve arac eski seri halina donuyor hizlanmasi falan cok farklilasiyor bende acaba 4x4 takilimi kaliyor diye dusunuyorum
    alla alla 4x4 zaten sürekli araç.. ilginç bi durum.. arka lsd ne durumda yağına puluna baktırdın mı hiç

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Abi arka lsd 0 komple eylul ayinda herseyini yenilettim ama ondan oncede vardi. Bide bu durum hararete etki ediyor arac kastikca hararet yukseliyor gaz pedalida sertlesiyor ondan sonra 80 km hiza cikartip 4. Vitese gecmesi icin cok caba harciyorum

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Yabancı forumlardan okuyabildiğim kadarıyla Viscous coupline arazi şanzımanı üzerinde (np 242 TC lerde olmaz onun haricindekilerde vardır )ve arka şaft yönünde bulunan ön ve arka tekerlekler arasındaki hız senkronunu koruyan çok pahalı ve tamiri mümkün olmayan imalat aşamasında basınçla silikon nitelikli yag ile sıkıştırılmış bir malzemedir yani şanzıman yagının değişiminin VC ye bir faydası yoktur ve en önemli özelliği araç sogukken hata göstermemesidir VC den şüphelenmen için araç en az 20/25 dakika sürekli kullanılmış olmalı yani difler ve arazi şanzımanı ısınmış olmalı,VC arızası öncelikle belli süratlere yükselirken araç tekerlerinde vibrasyon ve sekme ile kendini gösterir,ve aracın süratini keser ( anlattıgın gibi ),ayrıca düşük süratlerde dönüşlerde kasıntı yaptırır Şanzımanı bozmaz ama zincir sarkması yaptırır.(şaak denen ses bu olabilir ),bunun bir testi var aracın arkasını tek teker üzerinde kaldırıyorsun ön tekerler yere basıyor ve 80 cm kadar bir sopanın ucuna 5 kğ bir agırlık baglıyorsun arka tekere göbekten irtibatlıyorsun en dik açıdan sopayı agırlıkla salıyorsun v e sopa tam 45 derecedeyken zaman tutuyorsun her aracın kendi VC test süresi var ama sanırım zj ler için 45 saniye olsa gerek yani agırlıklı olan sopa 45 saniyede 0 dereceye kadar tekeri döndürüyor egerki süre eksik veya fazlaysa VC yi çöpe atma zamanı gelmiş diyorlar bunula ilgili pek çok link var ben bir/ ikisini ekleyeyim sen oradan devam edebilirsin https://www.youtube.com/watch?v=L0ytdkWyEsQ http://www.jeepforum.com/forum/f13/w...-zj-tc-486818/

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Cok tesekkurler sayin yb sungur sizin bu arastirmaniz sayesindede sorunumuz kesinlesmis oldu artik yeni bir vc bakma zamani galiba

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    İnşallah teşhis dogrudur lakin ben konunun uzmanı degilim sizin açtıgınız başlıktan dolayı merak edip araştırdım ortaya çıkan sonucuda paylaştım,siz yinede bir uzmanına danışın derim,çünki bazı kaynaklarda kasma ve gürültülü çalışmayı aks bilyası ve arka dif yagının özelliğini kaybetmiş olmasıda veriyor (bu yagın özelliğini kaybetmesi olayı benim başıma geldi ) örnek olarak araç belli bir mesafeyi katettikten sonra belli hızlara yükselirken tekerlerde oluşan vibrasyon ve dönüşlerde kasma aks bilyası bozuklugundanda oluşabiliyor buna arka dif yagının bozulmasınıda ekleyebilirsiniz ,ama aşağıdan gelen ses konusuda vc yi işaret ediyor.Karar sizin. Siz teker testini yaptınızmı.?
    Konu y-bsungur tarafından (24.Ocak.2016 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Biliyorum sayin yb sungur yardimci olmak icin yazdiniz arastirdiniz elleriniz dert gormesin tekrar tesekkur ederim. Teker testini yapmadim ama musait bir zamanda yapmayi dusunuyorum ustayla birlikte. Ama mesela kasma olmadan devam ederken bir donus yaptigim zaman o zaman sanki kilitliyor gibi kasmaya basliyor ne zamanki saglam bir cukura dusuyorum o zaman arac rahatliyor. Birde bu kasma basladiktan sonra gaz sertlesiyor. Mesela normalde 5 cm lik gaza basma payimiz varsa bu 2- 2.5 cm e dusuyor ve sertlesiyor bi kac ustaya sordugumda ise vizkoz olabilir dediler yada cok ilginc buldular ama sizin arastirmalarinizdan sonra yuksek ihtimalle vizkos gibi gorunuyor

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    http://www.quadratec.com/jeep_knowledgebase/article-107.htm

yukarıdaki linkte vc yi daha açıklayıcı şekilde anlatıyor ve araç çekişten düşünceye kadar vc nin arızalandıgını hissetmezsiniz diyor,benim anladıgım bu malzeme aslında 4WD sürüşü saglayan gücü ön ve arka şaft arasında taşıyan malzeme ,ayrıca arka tekerler veya ön tekerler patinaja düşerse kendi içindeki balatalar sayesinde tork oluşturararak patinajı ön ve arkaya dagıtıyor ve 4WD çekişi saglıyor egerki bu malzeme arızalanırsa bu arızanında sebebi yüksek sıcaklık veya kötü kullanımdan ortaya çıkan vc nin kendi özel sıvısını kaybetmesinden başka bir şey degil.

Sizin çekişten düşmenizin sebebide vc tork saglayamadıgı zaman ön ve arka şaft arasındaki baglantı bence kopuyor ve araç 4WD den çıkıyor ve 2 çekere düşüyor.çukura düşünce rahatlamanızın sebebide 2 çekerden bir şekilde bence tekrar 4 çekere geçiyorsunuz ve ortaya çıkan sesin sebebide bence yeniden 4WD yük altına giren transmission zincirinin sesi.

Tüm bu senaryo okuyabildigim kadarıyla anladıklarımdan kendimce yaptıgım çıkarımlardır ,asla güvenilir ve dogru net bilgi olarak degerlendirilmemesini rica ederim.
    Konu y-bsungur tarafından (24.Ocak.2016 Saat 22:01 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    29.Aðustos.2015
    Ama sizin arastirmalariniz bence benim sikintilarimi dogrular nitelikte sayin yb sungur. Size katilmamak mumkun deil senaryoda gayet aciklayici ben size tekrar cok tesekkur ederim. En kisa zamanda da bu lastik testini yapip ustayla beraber burdan sizlerle paylasacagim. Bu arada bu frelanderlarin fln bir ara vizkoslarinin sivisi degistiriliyor ve yaglari yenileniyordu bizim zj lerde tamiri mumkun deil galiba ?

Sayfa 35 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2533343536374585 ... SonuncuSonuncu