Sayfa 37 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2735363738394787 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 721 ile 740 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    özelden gönderiyorum

Üye 06kd941 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aldim tesekkurler yildirim bey

Üye eay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    4.7 ve 5.9 u duz yolda performans olarak deneme sansi olan var mi..arada fark var mi bariz..hizlanma acisindan ..ornek 0 dan 160 km/h e kadar mesela

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    5.9 öldürür normal 4.7 yi ama HO(High Output) motorlu 265 beygirlik 4.7'ye karşı hiç şansı yok herhangi bir ZJ'nin!

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Uzun zamandır yağ basınç göstergesi fotoğraftaki gibi en üst seviyede duruyor, daha önce yağ müşürü değişmesine ve dün şaseleri kontrol etmemize rağmen değişmedi, neden olabilir? Araçta bir problem yok bütün değerler normal sadece gösterge yüksek gösteriyor.

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun zamandır yağ basınç göstergesi fotoğraftaki gibi en üst seviyede duruyor, daha önce yağ müşürü değişmesine ve dün şaseleri kontrol etmemize rağmen değişmedi, neden olabilir? Araçta bir problem yok bütün değerler normal sadece gösterge yüksek gösteriyor.

Tam da benzer bir problemden dolayi bugun 5.9 umun gostergesini degistirdim yag ve hararet göstergesi ilk marsta ortada sabitleniyordu bugun basaka bir gösterge ile denedik sorun gostergede imis degistirdim problem halledilmis oldu muhtemelen sizinki de gösterge problemidir
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Nereden
    Antalya
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam da benzer bir problemden dolayi bugun 5.9 umun gostergesini degistirdim yag ve hararet göstergesi ilk marsta ortada sabitleniyordu bugun basaka bir gösterge ile denedik sorun gostergede imis degistirdim problem halledilmis oldu muhtemelen sizinki de gösterge problemidir
    Benim gösterge kontağı kapatınca en başa düşüyor, çalıştırınca yavaş bir şekilde en sona dayanıyor böyle olunca gösterge hatası kısmını elemiştik ama bakmakta fayda var.

Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Benimkide kontagi kapatunca kapaniyor du ancak kontak acinca hemen ortaya gelip orada sabit kaliyordu.

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Benimkide kontagi kapatunca kapaniyor du ancak kontak acinca hemen ortaya gelip orada sabit kaliyordu.
    Hocam benim araçta da yağ ve akü tam ortada, hararet 2nci çizgiyi geçmiyor normal midir ?

Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı K@RUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam benim araçta da yağ ve akü tam ortada, hararet 2nci çizgiyi geçmiyor normal midir ?
    Araci calistirinca hafif gaz verin yag pompalandigi zaman ibrede hafif oynama oluyorsa normal aku gostergesi zaten olmasi gereken yerde hararet gostergesine gelince normal sartlarda ortada olmasi gerekir hararet musirini degistirerek bir deneyin degisme olamaz ise gosterge bozuk yada gostergenizi baska bir aracta deneyin

ZJ'lerimizde en dogru cubuklar bu sekildedir

Nereden
    Antalya
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim benzin çubuğu daha yukarıda duruyor umarım bir sorun olmaz

Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim benzin çubuğu daha yukarıda duruyor umarım bir sorun olmaz
    Haha sikinti yok otekiler ayni olsun yeter ki

Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL

Bu gostergeye bakinca yag gostergesi dusuk ariza lambasi yanmasi gerekir, goruldugu uzre ampul yanmamis belki ampul patlak olabilir. Aku gostergesi dusuk seviye ortada olmasi gerekiyor aku omrunu tamalamis olabilir belkide gostetge artik tamamen degismesi gerekiyor sinyali veriyordur.birde gosterge sol ust ampul patlamis aydinlatma homojen degil.

Bu gostergeye bakinca yag gostergesi dusuk ariza lambasi yanmasi gerekir, goruldugu uzre ampul yanmamis belki ampul patlak olabilir. Aku gostergesi dusuk seviye ortada olmasi gerekiyor aku omrunu tamalamis olabilir belkide gostetge artik tamamen degismesi gerekiyor sinyali veriyordur.birde gosterge sol ust ampul patlamis aydinlatma homojen degil.
    Sevgili Ersin; yag göstergesi arac rolantide calisirken tam burada olmalidir...en doğru hali budur...hareket halinde gaza bastikca artar, gider gelir...ama ZJ'de normal basinc yeri tam orasidir aman diyelim herkes kontrol etsin Aku normal bende ki cizgi de iyi demektir, yasina yilina gore az cok oynar sikinti yok o bolgede...cep telefonumun cekiminden oyle gelmistir karanlik hali, yoksa piril piril yemyesil yaniyor her yer👍

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Yok abi senin hararet çok yüksek bak benim araçta uzun yol 9 saat durmadan hareket ettiğinde o kadar olmuştu en son o kadar yüksek gördüm

Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Sevgili Ersin; yag göstergesi arac rolantide calisirken tam burada olmalidir...en doğru hali budur...hareket halinde gaza bastikca artar, gider gelir...ama ZJ'de normal basinc yeri tam orasidir aman diyelim herkes kontrol etsin Aku normal bende ki cizgi de iyi demektir, yasina yilina gore az cok oynar sikinti yok o bolgede...cep telefonumun cekiminden oyle gelmistir karanlik hali, yoksa piril piril yemyesil yaniyor her yer👍

Ariza var dir diye kesin bir yargi icinde degilim.Yag gostergesi evet ortanin biraz altindadir ve gaz vermeyle koordineli hareket eder.aku sarj gostergesi kesinlikle ortada olmali bu aracin stabil sarj yaptigina dalalettir.Ancak yinede gosterge lambakarini bi kontrol et nacizane fikrim.Far acik lambasi alt sutunda belirmemis.belki hayati onem tasiyan lambalardan birkaci yanmiyordur ???

Ariza var dir diye kesin bir yargi icinde degilim.Yag gostergesi evet ortanin biraz altindadir ve gaz vermeyle koordineli hareket eder.aku sarj gostergesi kesinlikle ortada olmali bu aracin stabil sarj yaptigina dalalettir.Ancak yinede gosterge lambakarini bi kontrol et nacizane fikrim.Far acik lambasi alt sutunda belirmemis.belki hayati onem tasiyan lambalardan birkaci yanmiyordur ???
    Far acik lambasi diye bisey olmaz alt sutunda gosterge saglikli herseyi calisiyor bakicam bir ara ama yenilerim belki isiklarini eyvallah 20 senedir degismeden yaniyor orjinal renk, ellemek de istemiyorum acikcasi

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Eklenti 1845Eklenti 1846Eklenti 1847Eklenti 1848Eklenti 1849

Konsol aydınlatma ve saatlerin durumunu gösterir bir iki örnek de benden.

Sayfa 37 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2735363738394787 ... SonuncuSonuncu