Sayfa 50 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 40484950515260100 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 981 ile 1,000 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bizim kayincoya 5.2 bakıyoruz. Öncelikle guruptaki arkadaşlara sormak isterim satmayı düşünen var mi? diye.yapılı değil stock olacak.bütçesi kısıtlı zamanla zevk alarak kendim yapacagim diyor.malum sitede bir araç vardır görsel olarak fena değil tanıyan gören bilen arkadaşlarımız var midir.ilan numarasi 282314543

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben bir arkadaşımınkini satıyorum, ilan bilgileri aşağıda. Fiyatı da oldukça aşağı çektik. Alır almaz yapılması gereken her şey bunda yapılmış durumda hatta şanzıman revizyonu da yapıldı.

SAHÄ°BÄ°NDEN ORJÄ°NAL 1997 JEEP GRAND CHEROKEE 5.2 ZJ
    Ä°lan No: 264568629
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64568629/detay

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Arkadaşlar bizim kayincoya 5.2 bakıyoruz. Öncelikle guruptaki arkadaşlara sormak isterim satmayı düşünen var mi? diye.yapılı değil stock olacak.bütçesi kısıtlı zamanla zevk alarak kendim yapacagim diyor.malum sitede bir araç vardır görsel olarak fena değil tanıyan gören bilen arkadaşlarımız var midir.ilan numarasi 282314543

Ben düşünüyorum ancak kafamda ki 5.9 kaçırınca biraz niyetim kaçtı ilanı kaldırmıştım

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul

baktım da bildiğim bi araç değil ama boyası çok güzel boyalı mı acaba
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baktım da bildiğim bi araç değil ama boyası çok güzel boyalı mı acaba
    Komple boyalı hemde belli! Sarı şeritler yok komple gitmiş boyanınca

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu yaştaki bir arabanın boya konusuna farklı yaklaşılmalı kanımca..., ne yani 20 yıl boya mı kalır araçta ?!? mesela benimkinde ufak tefek rutuşluk yerler var ama ben yazın çok iyi bir yerde ( bu önemli !!! ) bel altını komple, tabanını da içten döşemeyi açıp en ufak bir korozyonu bile temizleyip boyatmayı düşünüyorum. Şu değişeni var yok hikayesi de garip geliyor bana, parası varsa en ufak darbeli parçayı çekiçletmek yerine yenisi ile değiştirir, ne var bunda ?? daha iyi değil mi ??? Araca yeni sıfır şanzıman takılmış veya yeni difransiyel takılmış dendiği zaman niye bunu takıntı yapmıyoruz ? Önemli olan aracın sigorta kaydının sağlamlığı.

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yaştaki bir arabanın boya konusuna farklı yaklaşılmalı kanımca..., ne yani 20 yıl boya mı kalır araçta ?!? mesela benimkinde ufak tefek rutuşluk yerler var ama ben yazın çok iyi bir yerde ( bu önemli !!! ) bel altını komple, tabanını da içten döşemeyi açıp en ufak bir korozyonu bile temizleyip boyatmayı düşünüyorum. Şu değişeni var yok hikayesi de garip geliyor bana, parası varsa en ufak darbeli parçayı çekiçletmek yerine yenisi ile değiştirir, ne var bunda ?? daha iyi değil mi ??? Araca yeni sıfır şanzıman takılmış veya yeni difransiyel takılmış dendiği zaman niye bunu takıntı yapmıyoruz ? Önemli olan aracın sigorta kaydının sağlamlığı.
    Aynen katılıyorum orj olacak diye çürütmenin hiç bir anlamı yok bende komple iç dış orj sadık kalarak boyatacağım

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam da ne bağırıyosun allah allah bişey mi dedik)
    Ben de boyatıcam abi şaka maka haklısın, ömürlük bir boya lazım artık bu yaştan sonra!

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Ben bedavaya boyatabiliyorum ama aracın sökülüp takılmasından korkuyorum, eskisi gibi toplayamazlar iç plastik parçaları vs. diye düşünüyorum. Sök tak işini kendim yapabilsem şimdi boyatırım, evin altını kaporta boyacıya verdim kiraya
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Üye musty.skr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Merhabalar,
    96-98 Zj kasalarda arıza tespit cihazı takılan soket'in adı "ELM327" midir?

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı musty.skr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Evet Mustafa

Ãœyelik tarihi
    29.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Teşekkürler Levent bey
    Arıza teşhisi için kullandığınız bir cihaz var mı, önerebileceğiniz?
    Yurt dışından birkaç siparişim olacak, tespit cihazını da eklemek istiyorum.
    Wifi'li ve Bluetooth olanı var hangisi uyar hangisi iyidir bilemedim.

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Teşekkürler Levent bey
    Arıza teşhisi için kullandığınız bir cihaz var mı, önerebileceğiniz?
    Yurt dışından birkaç siparişim olacak, tespit cihazını da eklemek istiyorum.
    Wifi'li ve Bluetooth olanı var hangisi uyar hangisi iyidir bilemedim.
    Rica ederim abicim...valla malum sitelerde var ELM327 OBD 2 diye satışta, ben de alim mi diye düşünüyorum ama vardır bunun iyisini bilenler mutlaka aramızda, yazacaklardır

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Merhabalar,
    aslında soketin ismi obd II fakat oraya takılan cihazın markası elm327 sanırım...benim 5.9 da işe yaramadı 5.2 de kullanmıştık halbuki
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında soketin ismi obd II fakat oraya takılan cihazın markası elm327 sanırım...benim 5.9 da işe yaramadı 5.2 de kullanmıştık halbuki
    3 yıldır kullanıyorum bu odb2 cihazını tavsiye ederim ancak bu cihazın elm327 olanları çin dir ve doğru verileri çoğu zaman vermez !!!

Kullancacağınız wifi veya bluetooth fark etmez iphone için wifi olması gerekir!

Bunun dışında kullanacağınız programda çok önemli ben dashcommand tavsiye ediyorum ve kendi sitesindeki odb2 cihazını almanızı tavsiye ederim yoksa performans alamaSınız, aracımda 7/24 takılı vaziyette bir android telefon var kaç lt yakmış kaç km yapmışsınız vs hepsini okuyor hangi viteste vs vs... Şanzıman arızasına kadar veriyor.

Bu yazılımla ilgili yaklaşık 1,5 senedir geliştirme yapmaktayım ancak tamamlayamadın yoğunluktan

Tavsiyem kesinlikle orj okuyucu almanız çinler beyne zarar verebilir demedi demeyin

Ãœyelik tarihi
    29.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Mert BaÅŸkan,
    Obd bana "on board" çağrıştırıyor o yüzden "elm327" olabileceğini düşünerek yazmıştım

Kadir,
    İphone kullanıyorum, wifi'li olması gerekiyor burası ok. Peki Türkçe menü var mı İOS'da? Marka model yada link paylaşmak yasak değilse çok makbule geçer

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Mert BaÅŸkan,
    Obd bana "on board" çağrıştırıyor o yüzden "elm327" olabileceğini düşünerek yazmıştım

Kadir,
    İphone kullanıyorum, wifi'li olması gerekiyor burası ok. Peki Türkçe menü var mı İOS'da? Marka model yada link paylaşmak yasak değilse çok makbule geçer
    Maalesef tr menü yok ben tr ye çevirdim bi ara ama türkçe kelimeler sığmadı ekrana sağa sola kaydı

Programı appstrode dan indirebilirsin

http://www.palmerperformance.com/products/index.php

Ãœyelik tarihi
    29.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef tr menü yok ben tr ye çevirdim bi ara ama türkçe kelimeler sığmadı ekrana sağa sola kaydı

Programı appstrode dan indirebilirsin

http://www.palmerperformance.com/products/index.php
    Bu pahalıymış hemde İos yazmıyor. Ebay.com tarzı sitelerde Türkçe proğram ve İos uyumlu Wifi özellikli olanları var. Onlara bakayım en iyisi yine

Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Bu pahalıymış hemde İos yazmıyor. Ebay.com tarzı sitelerde Türkçe proğram ve İos uyumlu Wifi özellikli olanları var. Onlara bakayım en iyisi yine
    İos yazması önemli değil ios lara tek bağlantı yolu wifi dir zaten wifi olması yeterli

Evet fiyatlar biraz diğerlerine göre yüksek maalesef

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dün gidip araca baktık evet kesinlikle boyalı...Ancak sulu boya ile boyamışlar sanki.Tabii araç bizim istediğimiz cinsten değildi vesselam.hayırlı satışlar dileyerek ayrıldık oradan.İçim acıdı aracın o durumunu görünce.O kadar macunlanmış ki defaatle kapı ağırlıktan açılmıyor artık.Her neyse araç satışta olduğu için bunları paylaşmış olmamız doğrumu bilemedim!!!

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir

ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Bilakis paylaşmamak yanlış olur çünkü araçta olmayan birşeyi kötülemek için söylemiyorsunuz, satıcı dürüstse kendi de söyler, varsayalım siz art niyetlisiniz ve satıcı doğru söylüyor, çelişki varsa birçoğumuz kendimiz gider bakarız zaten. Amaç yardımcı olmak, doğruyu bulmak.

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Sayfa 50 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 40484950515260100 ... SonuncuSonuncu