Ayar tabi ama usta hiçbirşeye üşenmedi, çoğu tamam yaptım al git der, 4 lastiğin yerini de değiştirdi birbiriyle, hiç üşenmeden
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Zj aşkı başka gece gece yıkarım
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
Muayene yaklaşıyor , direksiyon pompası tarafında yağ kalıntıları var muayenede sorun çıkartır mı ? bunları ne gibi bir işlem ile çıkartmalıyız ? motorlarımızın yıkanırken hangi bölümleri tamamen kapatılması gerekiyor ?
ArkadaÅŸlar,
Lpg de sorun yaşıyorum, Soğuk motorda stopa kaçıyor (biraz ısındı mı sorun yok), arıza ışığı yakıyor (ışığı söndürüyoruz benzinde bişey yok gaza atınca çat yanıyor) ve performans kaybı.
Anadolu yakasında iyi bir Atiker'ci tavsiye edermisiniz.
poşetle kapamana gerek yok havadan yıka bişi olmaz...amaaaaa sigorta kutusunun kapağı kapalı olsun dibine su tabancasını sokup sıkma...yolcu tarafı alt gögüs kısmında beyin var oraya doğru direkkt olarak basınclı su sıkma... şofor tarafı goguse doğru distributor var direk dibine sokup sıkma...motor sıcakken sakın soğuk suyu sıkma...bujilerin dibine doğru tabancayı sıkma... yuksekten püskürttüğün zaman hafif yağmurlama gibi kirleri akar gider ...öncesinde kira yağ çözücü bi kimyasal sıkıp kirleri yumuşatırsan kolayca temizlenir... kaput halısına asla su tutma
Teşekkürler,
Aradım verdiğiniz telefonu ulaşılamıyor :O
Kartalda iyi bi gazcı var diyolardı ama hangisi hiç bilmiyorum.