Günaydın herkese
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
Nur topu gibi bi sorunla haftasonuna girdim yardımcı olursanız fikirlerinize ihtiyaç var..
Dün akşam arazide biraz oynadık ve araç müthiş bi titreme ve balans yapıyor ve garip sesler geliyor altına yattık yine (hiç kalkmıyoz zaten)ön şaftın girdiği yer sanırım kafa oluyor baya sallanıyor çok boşluk var,ön şaftımda zaten hafif bi boşluk vardı sanırım patladı şimdi bunu ustama mı götüreyim yoksa şaftcıyamı?
Birde sanki sol ön tekerden de düşük hızda çıt çıt çıt ses geliyor belkide oda şafttan bilmiyorum fikri olan varmı
Eğer ön şaft aşağı yukarı veya sağ sola oynuyorsa mahruti bilyası dağılmış olabilir ki buda ayna mahrutiye çok zarar verir bir an önce baktırmamızda fayda var
Cenk NALBANTOÄžLU
Şaftmış sıkıntımız söküldü rahatladı arama hem kendinde hem kafada sıkıntı var bakalım ne yapacak ystamız
Arkadaşlar bizim araçlar için bijon tam olarak ne ölçüde olmalı ?
Elinde fazla bijon olan vaar mı ?
Benim bildiğim kadarıyla 19 luk bijon olacak bende geçen gün ustaya sormuştum o söylemişti bana 19 luk diye bende bakıyorum ama bulamadım,yurt dışından bakıyorum burada tanesine 10 lira istiyolar
Burak bende 1 takım fazladan var bazılarının şapkası düşmüş işine yarayanlari seçip alabilirsin.Cumartesi garaj 34 salih ustanın orada olacağım.Kayinconun araca yükseltme yapacağız müsait olursan görüşür hemde yakindan tanismis oluruz.Dahada olmazsa ben oraya bırakirim istediğin vakit alirsin
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}