Ben EBC kullanıyorum WJ de, memnunum, yurtdışından getirtmiştim ancak Maslak da yetkili satış yeri var sanırım. Kullanıma göre farklı çeşitleri mevcut
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
Ben EBC kullanıyorum WJ de, memnunum, yurtdışından getirtmiştim ancak Maslak da yetkili satış yeri var sanırım. Kullanıma göre farklı çeşitleri mevcut
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Fazla al göz çıkarmaz 😀
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
İyi akşamlar cümleten
Bodrum da zj nin devir daim kasnağı kırıldı neyse onu şükür hallettik sizlerinde desteğinizle teşekkürler.
Sormak istediğim birşey var, konacık sanayide Atiker bayii buldum Regülatörüm eski siyah olanlardandı gitmişken degişeyim dedim. Gold regülatör taktırdım (gaz yemede biraz problem vardı, gaz kokusu alıyordum ve fazla yakmayada başlamıştı) montajı bitirdik gaz kaçağı kontrolü sorunsuz, yakıt ne kadar yakar test etmedim daha fakat aracın gidişi daha kötü oldu 3500-4000 devirlerde yani 60-70 arası gidiyorum sollamaya çıkacağım araç silkeliyor gaz yetiştiremiyor sanki, benzinde hiç bişey yok roketliyor sorunsuz vites atıyor. Ecu da sıfır takıldı, regülatör gold beyin sıfır enjektörler kırmızı olanlardan bn taktırmadım ama onlarda yenilenmiş.
Varmı bu işin bir çözümü çok sinirimi bozdu.
Takılan beyin buna benziyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
Bende beyini değiştirmey, düşünyorum. Bundan değilde bunun tek çıkışlı olanından taktıracağım. öyle tavsiye aldım parçacıdan. 6 silindir için olanlardan. Güç olarak karşılıyor onda problem yok.
Sizin durum ise LPG ayarından kaynaklanıyor gibi geldi bana.
Yeteri kadar buharlaşamama durumuda söz konusu olabilir.
Raybestos diski nereden bulabilirim acaba? Yada Brembo mu alsam acaba onlar nasıldır?
Brembo dünyanın en iyi markasıdır tartışmasız...ama yüksek performanslı spor otomobiller ve yarışlar için uygundur benim için hep, bizim araçlarda da olur tabi ama fiyatlarına bakmak lazım karşılaştırmak lazım.
Raybestos'u benim arkadaşım getirtiyor 3-5 gün sürüyor kargosu, ZJ için 4 disk 4 balata 850-900 TL tutuyor.
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğiniz gibi kanala sokttuk aracı şuanda o ses kesildi . Fakat aks başının orjinal olmadığını gördük başka marka takılmış olduğunu söyledi ustam hatta wolswogen olabileceğini söyledi . Elle tutup çekildiğinde falan aks başında bir oynama var ve çat çut ses geliyor . Aks başını değiştirmek istiyorum bu parçayı nasıl temin edebilirim .
Bir diğer problem araçta motor yağı kaçağı var , aşırı bir sızdırma yok . Ustam sorun arka krank keçesinde olduğunu şanzımanlı ellemek gerekiyor dedi bende şanzımanı elletmek istemiyorum . tecrübeli abilerim bu sorunu nasıl çözebilirim .
1997 jeep grand cherokee 5.2
2011 Toyota Auris 1.6 Elegant
Günaydın arkadaşlar tatil dönüşü araçta bir anda gariplik oldu gaza basınca ön taraf titremeye başladı ayağımı gazdan çekiyorum sorun yok ama gaza dokununca titreme rahatsız edici bir şekil alıyor direksiyonda fazlası ile hissediyorum. Arka şaftın şanzımana bağlandığı yerde az bi boşluk vardı ama yalnız ses yapıyordu o mu diye düşünüyorum birde tatilde kapı dağına tırmanmıştım yol bayağı bozuktu ön takımdan mı diyecem ama gazdan çekince ayağımı titreme kesiliyor fikir ve yardımlarınızı bekliyorum ustaya gitmeden önce
Cenk NALBANTOĞLU
yükseltme kiti almayı planlıyorum. aracımda suan 2 cm get var.
3.5' rough country almayı düşünüyorum.
alacağım kit iyimidir sıkıntı yaşarmıyım. başka marka önerirmisiniz aynı fiyatlarda 200 300 tl ö.d
araca kaç inç tavsiye edersiniz. yükseltme kiti konusunda tavsileriniz nedir.
yükseltme kiti ile helezon amörtisör leri falan değişip aklımdan çıkarıp hemde aracı yükseltmek isiyorum.
herkese iyi forumlar.
Jeep Grand Cherokee 5.9 v8*
98 zj için ön göstergelerin şeffaf plastik korumasını nereden bulabilirim?