Sayfa 73 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2363717273747583123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1,441 ile 1,460 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Ben EBC kullanıyorum WJ de, memnunum, yurtdışından getirtmiştim ancak Maslak da yetkili satış yeri var sanırım. Kullanıma göre farklı çeşitleri mevcut

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kuzeyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5.9 aracımın ön ve arka disklerini degiştirmem gerekiyor, marka konusunda fikir verirrseniz memnun olurum.
    Sevgili Selçuk; bulabilirsen Raybestos derim, çok memnunum yıllardır başka marka kullanmıyorum balatada da diskte de!

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben EBC kullanıyorum WJ de, memnunum, yurtdışından getirtmiştim ancak Maslak da yetkili satış yeri var sanırım. Kullanıma göre farklı çeşitleri mevcut

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    EBC iyidir kaptan, o da doğru karar👍

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ana şanzıman yağı ve filtresini değiştireceğim...
    10 litre mi alıcam 7.5 mi bilemedim
    Arazi şanzımanının yeni değişti, 10.1 litre diye okuduğum her 2 şanzıman için mi geçerli acaba?
    Öyle ise 7.5 litre yetiyor mu? mopar atf +4 alacağım...
    Güncel... Beklemedeyim...
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Üye Bülent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zeytinburnu
    Fazla al göz çıkarmaz 😀
    34 S 4446
    Grand cherokee 5,2 1997

Üye musty.skr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    İyi akşamlar cümleten
    Bodrum da zj nin devir daim kasnağı kırıldı neyse onu şükür hallettik sizlerinde desteğinizle teşekkürler.
    Sormak istediğim birşey var, konacık sanayide Atiker bayii buldum Regülatörüm eski siyah olanlardandı gitmişken degişeyim dedim. Gold regülatör taktırdım (gaz yemede biraz problem vardı, gaz kokusu alıyordum ve fazla yakmayada başlamıştı) montajı bitirdik gaz kaçağı kontrolü sorunsuz, yakıt ne kadar yakar test etmedim daha fakat aracın gidişi daha kötü oldu 3500-4000 devirlerde yani 60-70 arası gidiyorum sollamaya çıkacağım araç silkeliyor gaz yetiştiremiyor sanki, benzinde hiç bişey yok roketliyor sorunsuz vites atıyor. Ecu da sıfır takıldı, regülatör gold beyin sıfır enjektörler kırmızı olanlardan bn taktırmadım ama onlarda yenilenmiş.
    Varmı bu işin bir çözümü çok sinirimi bozdu.
    Takılan beyin buna benziyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."

1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Bende beyini değiştirmey, düşünyorum. Bundan değilde bunun tek çıkışlı olanından taktıracağım. öyle tavsiye aldım parçacıdan. 6 silindir için olanlardan. Güç olarak karşılıyor onda problem yok.
    Sizin durum ise LPG ayarından kaynaklanıyor gibi geldi bana.
    Yeteri kadar buharlaşamama durumuda söz konusu olabilir.

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Raybestos diski nereden bulabilirim acaba? Yada Brembo mu alsam acaba onlar nasıldır?

Üye soylu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bostancı-İST
    Raybestos diski nereden bulabilirim acaba? Yada Brembo mu alsam acaba onlar nasıldır?
    Disk mi ,balata mı

ZJ 5.2/1997
    1997 Grand Cherokee 5.2 V8

Brembo dünyanın en iyi markasıdır tartışmasız...ama yüksek performanslı spor otomobiller ve yarışlar için uygundur benim için hep, bizim araçlarda da olur tabi ama fiyatlarına bakmak lazım karşılaştırmak lazım.
    Raybestos'u benim arkadaşım getirtiyor 3-5 gün sürüyor kargosu, ZJ için 4 disk 4 balata 850-900 TL tutuyor.

Üye Icc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Marmaris-Fethiye-Kocaeli
    Dediğiniz gibi kanala sokttuk aracı şuanda o ses kesildi . Fakat aks başının orjinal olmadığını gördük başka marka takılmış olduğunu söyledi ustam hatta wolswogen olabileceğini söyledi . Elle tutup çekildiğinde falan aks başında bir oynama var ve çat çut ses geliyor . Aks başını değiştirmek istiyorum bu parçayı nasıl temin edebilirim .
    Bir diğer problem araçta motor yağı kaçağı var , aşırı bir sızdırma yok . Ustam sorun arka krank keçesinde olduğunu şanzımanlı ellemek gerekiyor dedi bende şanzımanı elletmek istemiyorum . tecrübeli abilerim bu sorunu nasıl çözebilirim .
    1997 jeep grand cherokee 5.2
    2011 Toyota Auris 1.6 Elegant

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı Icc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğiniz gibi kanala sokttuk aracı şuanda o ses kesildi . Fakat aks başının orjinal olmadığını gördük başka marka takılmış olduğunu söyledi ustam hatta wolswogen olabileceğini söyledi . Elle tutup çekildiğinde falan aks başında bir oynama var ve çat çut ses geliyor . Aks başını değiştirmek istiyorum bu parçayı nasıl temin edebilirim .
    Bir diğer problem araçta motor yağı kaçağı var , aşırı bir sızdırma yok . Ustam sorun arka krank keçesinde olduğunu şanzımanlı ellemek gerekiyor dedi bende şanzımanı elletmek istemiyorum . tecrübeli abilerim bu sorunu nasıl çözebilirim .
    Cem posta kutun dolmuş, özel mesajla yedek parça alabileceğin yerin bilgisini göndereceğim.

Ayrıca keçe değişimi ile ilgili bir konu vardı onu bir incele.

Üye degrente - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    4.LEVENT/İSTANBUL
    Günaydın arkadaşlar tatil dönüşü araçta bir anda gariplik oldu gaza basınca ön taraf titremeye başladı ayağımı gazdan çekiyorum sorun yok ama gaza dokununca titreme rahatsız edici bir şekil alıyor direksiyonda fazlası ile hissediyorum. Arka şaftın şanzımana bağlandığı yerde az bi boşluk vardı ama yalnız ses yapıyordu o mu diye düşünüyorum birde tatilde kapı dağına tırmanmıştım yol bayağı bozuktu ön takımdan mı diyecem ama gazdan çekince ayağımı titreme kesiliyor fikir ve yardımlarınızı bekliyorum ustaya gitmeden önce

Cenk NALBANTOĞLU

Üye MUHTEŞEM26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ESKİŞEHİR
    Alıntı degrente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın arkadaşlar tatil dönüşü araçta bir anda gariplik oldu gaza basınca ön taraf titremeye başladı ayağımı gazdan çekiyorum sorun yok ama gaza dokununca titreme rahatsız edici bir şekil alıyor direksiyonda fazlası ile hissediyorum. Arka şaftın şanzımana bağlandığı yerde az bi boşluk vardı ama yalnız ses yapıyordu o mu diye düşünüyorum birde tatilde kapı dağına tırmanmıştım yol bayağı bozuktu ön takımdan mı diyecem ama gazdan çekince ayağımı titreme kesiliyor fikir ve yardımlarınızı bekliyorum ustaya gitmeden önce

Cenk NALBANTOĞLU
    rotillerinizi ve track barınızı kontrol ettirin bence bende de aynısı olmuştu rotilleri değiştirince kesilmişti

Üye oguzhanyasinzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    yükseltme kiti almayı planlıyorum. aracımda suan 2 cm get var.

3.5' rough country almayı düşünüyorum.

alacağım kit iyimidir sıkıntı yaşarmıyım. başka marka önerirmisiniz aynı fiyatlarda 200 300 tl ö.d

araca kaç inç tavsiye edersiniz. yükseltme kiti konusunda tavsileriniz nedir.

yükseltme kiti ile helezon amörtisör leri falan değişip aklımdan çıkarıp hemde aracı yükseltmek isiyorum.

herkese iyi forumlar.
    Jeep Grand Cherokee 5.9 v8*

Üye hanci.06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı degrente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Cenk NALBANTOĞLU
    Kulak olabilirmi?

Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı oguzhanyasinzer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yükseltme kiti almayı planlıyorum. aracımda suan 2 cm get var.

3.5' rough country almayı düşünüyorum.

alacağım kit iyimidir sıkıntı yaşarmıyım. başka marka önerirmisiniz aynı fiyatlarda 200 300 tl ö.d

araca kaç inç tavsiye edersiniz. yükseltme kiti konusunda tavsileriniz nedir.

yükseltme kiti ile helezon amörtisör leri falan değişip aklımdan çıkarıp hemde aracı yükseltmek isiyorum.

herkese iyi forumlar.
    3.5 iyidir ama 4'' kitin parçaları biraz daha fazlaydı olmuşken 4'' yap aynı lastiği takacaksın nasılsa...ön üst kollar çıkmıyor 3.5 kitten 4'' de ön üst kollar da var ve önemli..
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

98 zj için ön göstergelerin şeffaf plastik korumasını nereden bulabilirim?

Üye hanci.06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    98 zj için ön göstergelerin şeffaf plastik korumasını nereden bulabilirim?
    Orjinalini bulamazsanız plastik tamiri yapan yerlerden temin edebilirsiniz

Alıntı hanci.06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjinalini bulamazsanız plastik tamiri yapan yerlerden temin edebilirsiniz

Alttan yukarı dogru çatlagı var tamir olabilirmi emin degilim?

Sayfa 73 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 2363717273747583123 ... SonuncuSonuncu