Cam fitilleri, sunroof, tavan rayi baglantilari, klima suyu tahliye borusu tikanikligi, on yagmur suyu tahliye kanallari tikanikligi
Tap tapa tapa tap... Tap tap
Cam fitilleri, sunroof, tavan rayi baglantilari, klima suyu tahliye borusu tikanikligi, on yagmur suyu tahliye kanallari tikanikligi
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Son günlerde cok klima kullandıysanız muhtemelen tıkanıklıktır
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
İhtiyac duyulduğu her an açarım hatta yaz ayları hiç kapatmam desek yeridir.
5 dakka bir yerde durdum klima açık, asfalta su damladı baya, klima tahliyesi sandım ama değil galiba tabana lpg hortumunu sabitlemek için vida atmışlar oradaki delikten damlıyor :/ bahsettiğim tabandaki su vida deliğinden sızıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
mustafa kaputun sağ ayak kısmında (cama yakın olan bölüm) kaportada mastikli kısım vardır fabrikasyon orayı kontrol et çatlak oluşmus sa bady kit bölümünden marş biyeli takip eder arka koltuk hizasına kadar girebilir su.yada klima tahliyesi akıtabilir veya sunroofun tahliye hortumu atılan vida sebebiyle delinmiş olabilir.Olayı aslında sadeleştirerek takip etmekte fayda var bu olay hangi zamanlarda gerçekleşiyor araç yıkandıktan sonra ve yağmurlu havada ise sunroof ve kaporta klima kullanım esnasında ise tahliye borularına bir bak
Dışarıdan içeriye elektrik tesisatı cektirdinizmi,eğer cektirdiyerniz kablodan süzülüp içeri girer,Ben aynı sorunu yaşamıştım.
ZJ 5.2/1997
1997 Grand Cherokee 5.2 V8
mustafa tam olarak senin sorunun klima tahliyesi bu videoda 29 saniyede dur tam karşındaki siyah parçanın etrafındaki conta eskidiği için halının altına klima suyu süzülüp birikiyor o deliğin içi de muhtemelen tıkanmış durumda. çözümü basit vardı bir konuda bakacağım ..
https://www.youtube.com/watch?v=csKXuR3DQHs
Merhaba,
Yakın zamanda Lpg regülatörünü değiştirdim, yanlış bir noktaya vida atılma olasılığı da var tabi ona da bir bakayım.
Abi bahsettiğin konu Ergün abinin konusu mu?
http://www.geze-gen.com/showthread.p...B1l-temizlenir
İnceledim konuyu, akşam bu videolardan da destek alarak bir bakacağım bir an önce çözmek istiyorum
Uuff pisliğe bak nasıl giriyor acaba bunlar içeri onuda engellemek lazım :/ tazyik suyu basınca önce su doldu geri geldi kapattı deliği tekrar açtığında su akmadı demek ki gider tıkanıklığı açıldı hadi bakalım
İyi geceler benim klima sorunum farklı yönlendirme panelleri çalışmıyor şimdi sürekli cama veriyor nasıl halledebilirim klima ünitesi nasıl sökülüyor bir bütün daha önce komple göğüslük söktüm ama panele ulaşamadım varmı yardım edebilecek
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi günler ayna hafızası ve ayna motoru temizliği hakkında konu vardı bulamadım yardımcı olabilir misiniz
ZJ' lerde ayna hafızası tamniri
https://r.tapatalk.com/shareLink?url...3&share_type=t
Çok teşekkür ederim aynayı söktüm temizledim ama yerine takamıyorum elimde kalmaz inşallah
çok şükür aynayı kırmadan yerine yapıştırdım takmadan önce test ettim hafıza sorunu halloldu gibi asıl sonuç yarın belli olacak bakalım