Ya bırak reklamı şimdi altı üstü oto farın var 😁
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadir senin aracın tamponuda yok kurcalama istersen :-)
Grand cherokee 5.2 1997
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Hoşbulduk öncelikle. Teşekkür ederim Levent Bey.
Evet araç bulmak çok zor gerçekten farkındayım bunun ve zor bir uğraş bunu da biliyorum.
Kadir Bey'inde Bülent Bey'inde araçlarını biliyorum. İlanlarını inceledim.
Aklımdalar. Bülent Bey kaldırdı sanırım ilanı.
Düşünüyorum, araştıyorum amacım sert offroad vs değil herkesin olduğu gibi hafta sonu ufak geziler.
Tek sıkıntı arıza vs durunda bulunduğum şehirde müdahele etme durumunun olmaması yada zor olması.
Satilik olmadiğı için resim vermiyorum, nazar değmesin, yatıyor kuzu kuzu
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
selamlar günaydın.
temiz araç bulmak zor gerçekten evet.
açıkcası aracımı satma niyetim bi geliyor bi gidiyor. başka bir işe yatırım nedenli Nakit ihtiyacı durumum söz konusu olabilir.
Ki aracımı satarsam aracımı sattığım kişiye satmak istediği zaman tekrar beni ara diyeceğim.
Ama iyi mal iyi para.
Herkese merhaba aracimda devir problemiyle birlikte yolda surekli benzinde istop etme sorunu vardi davut ustaya biraktim bostancida beyin arizasi diyor 94 zj 5.2 beyin tamiri yapan ya da cikma bulacagim yer varmi bildiginiz arac avrupa versiyonu oldugundan avrupa versiyonu ariyorum.
Arkadaşlar,yeni aldığım zj de bir türlü çözemediğimiz elektrik problemi var. Aldıgım araç 380 gün boyunca otopark ta yattı,kar kış ve yaz boyunca hiç çalışmadı. Sanırım nem den dolayı bir yerlerde oksitlenme var. Zaman zaman kendiliğinden kadran ışıkları kapanıyor yada cam otomatiği çalşmıyor gibi problemleri var. Ek olarak koltuk hafıza ayarı çalışmıyor,aynaları eski haline getiriyor fakat koltugu ayarlamıyor. Bildiğiniz iyi bir elektrkçi var mıdır bu şase yapan yeri nasıl buluruz yada nereden yapıyo olabilir? Sigorta kutusu vs hepsi temizlendi fakat şase yapan yeri hala bulamadık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özelden sana benim çok memnun kaldığım elk ustasının numarasını yolladım
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8