Araç kaç model ?
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araç kaç model ?
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
98 5.9 için anahtar kodlaması nasıl yapılıyor, panic butonu olmayan kumanda mevcut 2 adet.
Geçen perşembe günü akşamı arkadaşımın zj 5.2 çalışmadı.
Aküdür dedik.
2 saat sonra aracın yanına tekrar geldik. marşa bastık arabı ıkındı sıkıldı ama çalıştı.
Gaz yemeye başladı. devirlenmesi gaz yemesi güzel. ayağını gaz pedalında sabit tutunca devirde sabit kalabiliyor.
Ancak gazı bıraktığımızda araba stop ediyor. rolantıde hiç durmuyor araba.
iac vs sensörleri fişi söküp taktık değişen birşey yok.
boğaz kelebeğini sölüp temizleyelim dedik. telefondan bir tüyo da aldık sağolsun arkadaşla biraz yol gösterdi. Mirkan tşk.
Yanımızda her derde deva antibiyotik WD 40 vardı. Söktüm hava emiş yerini. yukarıdan biraz bastım wd 40 ı. sildim güzelce. kelebeği biraz aralayıp içeride bastım biraz parmaklarımın uzandığı kadar yine sildim.
Bas dedim marşa araba çalıştı ama devir yine sabitleyemedi.
Gaz verdirdim iyice kelebek iyi emiş yapması için. yukarıdan bastım biraz daha WD 40 ı. 1-2 tekrardan sorna araba rolantide sabitledi kendini.
Sonra arabayı aldı gitti arkadaş. Boğaz kelebeği komple sökülüp temizlenecek.
Devamında cumartesi günü kontrolde aküsünün çok zayıfladığını gördük elektrikçide. akü değişti. Sorun hiç kalmadı
Soru: akünün zayıflaması sensörrlerin, rolanti motorunun vs çalışmasını ne derecede etkiler?
5.9 larda hangi üretimde direksiyondan teyp kontrolu var bilen var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu konuyu daha önce bende araştırmıştım direksiyon altı tuş sadece usa versiyonlarda var benim 5.9 avr. Versiyon dieksiyon derisi yıpranmıştı kaplatayım dedim orjinali gibi olmaz düşünvesi ile gittim temiz çokma orj direksiyon aldım.baktım altı tuşlu bizim teyplere komut verirmi diye düşündüm nafile teyp uygun değil direksiyondan teyp e kadar giden sinyal kablosu olması lazım teybin arkasında ayrıca giriş soketi var hasılı her şeyi farklı
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Acilll !!!
Selam Abiler, arkadaşlar geçen hafta Ankara'ya zj almaya gittik malaesef sonuç hüsran yarın sabah tekrar yola çıkıcam sabahtan başka bir zj için HMC JEEP ten MURAT USTA'nın tavsiye ettiği bir aracı almak için tavsiye edeceğiniz başka bir usta var mıdır göstermek için Akgün&Aydın- Tuna Garaj var benim bildiğim yoksa Murat Ustaya mı tekrar baktırayım??
Birde Koltuk Isıtması Sorunlu/Şöför Koltuğu Yıpranmış gün içinde yapabilecek elektrikçi döşemeci mevcut mu ??
Teşekkür Ederim.
Teşekkür ederim Muhteşem Abi...
Arka sağ tekerden uğultu gelmeye başlamıştı. Biraz önce söktüm. Rulman aks ı bozmuş. Aks 1050, 850, 600 yeni fiyatları veren var. Çıkma sormadım ama. Bu tip durum başına gelen var mı? Hangi marka yeni ürünü veya çıkmamı almak lazım fikir verirseniz sevinirim. Malzeme için firma iletişimi vermek isteyen olursa da özelden mesaj atarsanız yardımcı olursunuz.
2016 Model Dacia Duster 4x4
1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8
herkese merhaba,<br />
<br />
ilandaki aracın tanıyan , bilen var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.<br />
<br />
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...64436128/detay
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi günler benim aracın farları malesef kötü oldu yeni far almak istiyorum cam ve mika arasında nasıl bir fark var. görüş açısından tavsiyeniz ne olur. bir 100 tl biri 200 tl.
Bilgi icin tesekkur ederim.
Uzun suredir hor kullanilmamis, temiz bir zj kasa ariyorum fakat fiyati sisirilmemis temiz bir arac bulamadim henuz. Ankara bakmadigim arac kalmadi bu yuzden Ankara disina da bakmaya basladim artik.onerebileceginiz 30 33 lira arasi temiz bir arac varsa cok memnun olurum.
Tsk.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi