teşekkür ederim benim aracta cam var içleri kötü olmuş sanırım tamir imkanı yok. en iyisi mika alayım. onlarda motorlu oluyordur sanırım.
teşekkür ederim benim aracta cam var içleri kötü olmuş sanırım tamir imkanı yok. en iyisi mika alayım. onlarda motorlu oluyordur sanırım.
Arkadaşlar yeni almış olduğum zj mi şimdilik 2" get ile yükseltmek ve arazide beni üzmeyecek jant lastik arayışı içerisindeyim fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
Benimde birkaç sorum var.
1-Bu sesi neyden yapabilir? Bana LPG gibi geldi. Kısa bir süre sonra kesiyor sesi.
2-Araç ile 4. viteste giderken ayağımı gazdan çektiğimde devir 2000 de veya 3000 de iken anlık olarak bir anda 2500 veya 3500 oluyor. Sebebi ne olabilir?
3-Birinci ve ikinci viteste araçta tekleme oluyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?
cCc ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN cCc
POLİS ÖZEL HAREKAT
1 ve 3 için farklı sebebler olmakla beraber bu ses vakum kaçagı sesi ile birlikte rolantide ıac kaçagınıda andırıyor trottle sabitleme vidalarına bak gevşek varmı ve throttyyleyi sök alttaki amyant contaya bak kırık kopuksa degiştir ıac motorun temizle ..ve en önemlisi aracın vakum hattını elden geçir patlak çatlak kablo boru varsa degiştir. 2 numara içinde hazır throttleyi sökmişken TPS i degiştir düzelecektir.
POLİS ÖZEL HAREKAT
Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum ..
Salı günü Ankara'ya gittim-geldim yaklaşık 350 km yol Lpg bitti normal olarak ancak lpg ile birliklte benzin deposu da kırmızı ışık yaktı...
Çeyrek depo benzin vardı. Sonra tekrar benzin aldım dönüşte tekrar yaktı bende Merzifon/Amasya da Yetkili Brc ustası(karadeniz bölge birinicisi aynı zamanda eski motor ustası) aracın tüm kontrollerini yaptı enjektörlere baktı beyni bilgisayara bağladı aracın benzin yakmadığını söyledi şu anda depo boş gösteriyor ama sabah - derecede araba çalışıyor normalde benzin yoksa çalışmaması lazım sebebi ne olabilir ??
Bazen araç uzunyolda lpg de olsa bile benzin pompası sürekli vakum yapar pozisyonda şamandırayı etkiliyor depo kapağını aç ibre yükselir şayet ibre pozisyonu değişmiyorsa bi yerlerde kaçak var üzülerek söylemeliyim
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
güncel!!!
Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum ..
Salı günü Ankara'ya gittim-geldim yaklaşık 350 km yol Lpg bitti normal olarak ancak lpg ile birliklte benzin deposu da kırmızı ışık yaktı...
Çeyrek depo benzin vardı. Sonra tekrar benzin aldım dönüşte tekrar yaktı bende Merzifon/Amasya da Yetkili Brc ustası(karadeniz bölge birinicisi aynı zamanda eski motor ustası) aracın tüm kontrollerini yaptı enjektörlere baktı beyni bilgisayara bağladı aracın benzin yakmadığını söyledi şu anda depo boş gösteriyor ama sabah - derecede araba çalışıyor normalde benzin yoksa çalışmaması lazım sebebi ne olabilir ??
bir sensör arıza uyarısı vermiyor ama ??
pompa seviye sensörü nerdedir nasıl kontrol edilir ?
Bişey yok Mustafa takma kafaya çeyreğin altına düştüğü zaman yapar onu...lpg var nasılsa diye benzin deposunu boş bırakmak sistemi karıştırıyor, şamandırayı ve benzin otomatiğini etkiliyor...depomuzda en az 20lt. Benzin olacak her zaman!
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bir diÄŸer sorum.
Araca benzinde binemiyorum gaz yemiyor tekleme yapıyor kuvvetle muhtemel yakıt pompası diye düşünüyorum. LPG de sıkıntı yok benzinden çok daha iyi ve atik gidiyor araç.
POLİS ÖZEL HAREKAT