Sanırm benimde pompa gidiyor.
Sabah ilk marşta zor alıyor 3-4 sn marşa basmak gerekiyor.
Sonra benzinde ilk hareket yapmaya çalışırken gaz yemekte zorlanıyor. LPG de hiç sıkıntı yok.
Pompa kendine geldikten sonra dip gazda ralli bile yaptırıyor. Ama ilk marş ve ilk pompalama zamanları sıkıntılı gibi
Pompa genelde ince bir ıslık sesi yapar
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
https://kevinsoffroad.com/techarticl...gandspecs.html
Guzel bilgiler var
Evet bizim pompalar gitmiÅŸ.
Az önce hanımla bir markete gidip geldik. Git gel 15 km yol anca. Araçta benzinde gidemiyorum diye LPG de kullanıyorum. Evden çıktığımda çeyrek depo benzin vardı eve geldim ibre en sonda ve yakıt ışığı yanıyor. Buna sebep ne olabilir ki? Geçen depoda da aynısını yapmıştı. Çeyrek depo benzin kalınca bir anda depo bitiyor.
cCc ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN cCc
POLİS ÖZEL HAREKAT
Pompanın şamandırasıdır. Deponuzu yarımdan aşağıya düşürmeyin, hep çeyrek alın ama yarımdan aşağıya düşürmeyin. Pompa tamir eden var mı bilmiyorum ama zannetmiyorum
Abi zaten normalde benzinle iniyorum araca ama şu sıralar benzinde çok tekleme yapıyor araç ve gaz yemiyor o yüzden tüp kullanıyorum şu sıralar. Biraz sordum soruşturdum pompayı 700 ila 800 lira arasında. Tamir olayını bilmiyorum hiç aklıma gelmedi sormak.
cCc ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN cCc
POLİS ÖZEL HAREKAT
Orjinal pompanın pahalılığı bir yana Geçende bosch pompadan bahsedilmişti. takılması rahat ve montajı uygun demişti.
Onu takayım aynı işi yapacak olan diğerine 1000 lira vermeye gerek yok sanıyorum. O konuda bilgisi olan arkadaş kimdi?
Ayrıca ben, benim parçacıyı bi arayıp sorayım bakalım
Motorundan bana gonderme sansiniz olur mu?
Gittiginizde akliniza gelirse 2 adet alirsaniz ben ayni gun eft yaparim. Bana gondermeniz icin acelemiz yok.