Sayfa 94 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 44849293949596104 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1,861 ile 1,880 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2016
    Nereden
    Antalya
    Merhabalar forumda yeni olarak 95 model ZJ m in orjinal teybi infinity ile bir sorunu var. Öncelikle otomatik antenim bozuk sebebi bu da olabilir ben manuel olarak çıkardım anteni dışarı.

Aracın teybini açtığımda teyp çalışıyor kaset olarak giren aux çıkışı da aldım o da çalışıyor gösterge ışıklarda hiçbir problem yok ancak herhangi bir ses gelmiyor. 1 2 gün öyle binip seyir halinde giderken bi anda ses geliveriyor. aracı alalı 1 hafta gibi bir süre oldu ve aldığımda çalışıyordu. Nasıl çözemebilirim acaba_? onun dışında orjinal teybini söküp herhangi bir teyp usb çalar takmam mümkün müdür? aslına bakarsanız orjinal kalması taraftarıyım ancak müzik ruhun gıdasıdır olmayınca olmuyor

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Alıntı noktaankyra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar forumda yeni olarak 95 model ZJ m in orjinal teybi infinity ile bir sorunu var. Öncelikle otomatik antenim bozuk sebebi bu da olabilir ben manuel olarak çıkardım anteni dışarı.

Aracın teybini açtığımda teyp çalışıyor kaset olarak giren aux çıkışı da aldım o da çalışıyor gösterge ışıklarda hiçbir problem yok ancak herhangi bir ses gelmiyor. 1 2 gün öyle binip seyir halinde giderken bi anda ses geliveriyor. aracı alalı 1 hafta gibi bir süre oldu ve aldığımda çalışıyordu. Nasıl çözemebilirim acaba_? onun dışında orjinal teybini söküp herhangi bir teyp usb çalar takmam mümkün müdür? aslına bakarsanız orjinal kalması taraftarıyım ancak müzik ruhun gıdasıdır olmayınca olmuyor
    Arka sol koltuğun altındaki anfinin kablolarında bir temassızlık olabilir.

Üye cyberkesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    17.Ekim.2014
    Alıntı ycankes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen inikken düğmeye basılmıyor azcık yukarı kaldırınca basılıyor. Anladığım kadarıyla elfreninin durumu normal.
    Teşekkürler sayfamı bende seviyorum,vakit geçiriyorum
    Crv den sonra bana tuhaf geldi herhalde cumartesi servise uğrayabilirsem ufak bi ayarlatmak da istiyor sanki çok yukarıda alıyor

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Alıntı cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Crv den sonra bana tuhaf geldi herhalde cumartesi servise uğrayabilirsem ufak bi ayarlatmak da istiyor sanki çok yukarıda alıyor
    Azicik oylesi makbul

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2016
    Nereden
    Antalya
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka sol koltuğun altındaki anfinin kablolarında bir temassızlık olabilir.
    aslında kontrol ettim. Araç herhangi bir sarsıntı yaşamadan bu ses gitmesi veya gelmesi oluyor. Ya anfi bozuk yada antenin otomatiği ile alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Mart.2016
    Nereden
    Küçükçekmece
    Alıntı ahimrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi başka amortisör illaki uygulanabilir ancak gerek yok bence daha önce 4 amortisörü 200 tl ye aldım. bagaj ve bagaj cam...
    Benim bulduğum fiyatlarda o arada 2si 90 lira bende bagaj camı yok 95 model

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul

anten ile sesin alakası yoktur teyp açılınca otomatik açılır anten çin mali da olsa 80 tl ye otomatik antenler var alıp takabilirsin kendin. ses gidip geliyorsa soketlerde bi temassızlık var belli ki bi anfiye bak olmadı teybin arkasındaki soketlere bakmalısın
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye cyberkesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    17.Ekim.2014
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azicik oylesi makbul

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Tamamdır hocam Servise götürecek bi bahanem kalmıyor öyleyse

Üye Bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    26.Kasým.2016
    Nereden
    Van-Samsun
    Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim önemli değil umarım halletmişsindir.
    Yok abi daha halledemedim. Aslında depomda benzin de az ama vakit olmuyor. Çok yoğunuz bu aralar fırsat bulamıyorum. Bujileri de değişeceğim bir fırsat bulsam. Ah ah.
    cCc ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN cCc
    POLİS ÖZEL HAREKAT

Ãœyelik tarihi
    26.Kasým.2016
    Nereden
    Van-Samsun
    Bu kısma nereden su girebilir? Fitilde bir sıkıntı yok sadece o bölgede ıslaklık var. Şoför koltuğu sol yan kısmı düğmelerin alt tarafı.

POLİS ÖZEL HAREKAT

Üye soylu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2016
    Nereden
    Bostancı-İST
    Herkese iyi akÅŸamlar,
    10 dakika evvel başıma ilginç bir şey geldi.Tam Otobüs durağı önüne arabayı park etmek zorunda kaldım.Kontağı kapadım aşağı indim.Kapıyı kilitlemek için kumandaya bastim kilitlenmedi,bazen uzak falan olunca kilitlememe olabiliyordu,kapı açık kaldı işimi halledip arabaya bindim.Marşa bastım immo devrede araba calismadi doğal olarak.Kapıları açıp kapadım ama kumanda hiçbir şekilde reaksiyon vermedi.Biraz bekledim kumanda pili bitmiştir diye yenisini taktım aynı şeyler devam.Immo devre dışı kalmıyor.Servisten ustayı aradım Ben bostancı civarindaydim olanı anlattım baz istasyonu kapsama alanında kalmışsın arabayı o alandan çıkartmam gerektiğini ,kumandayı baz istasyonunun devre dışı bıraktığını söyledi.Tamam dedim kapattım telefonu.O arada yanımdan belediye otobüsleri geçti birkaç tane, o arada bende sürekli kumanda düğmelerini aç kapa yapmaktaydım.Bir ara otobüs geçince immo devre dışı kaldı ve aracı çalıştırmayı başardım.Tekrar aradım ustayı , Ayni yerde arabayı otobüs geçince çalıştırdığımı söyledim,frekansı yakalamış ondan çalışmıştır dedi.Bu şekilde çok araç geldiğini hatta çamlıca tepesine çıkan araçlarda böyle şeylerin çok yaşadığını da söyledi.
    Böyle bir olay başına gelen varmı ve ustanın söyledikleri ne derece doğru,acaba ben şansamı calistirabildim koca oğlanı.Ilk kez başıma geldi.Tırsmış durumdayım tekrar olacak diye, ama Istanbulun her yeri baz istasyonu buna ne demeli ???
    Böyle bir durumda kendi imkanlarimizla immo iptal etme durumumuz olabiliyormu.
    Değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    1997 Grand Cherokee 5.2 V8

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kısma nereden su girebilir? Fitilde bir sıkıntı yok sadece o bölgede ıslaklık var. Şoför koltuğu sol yan kısmı düğmelerin alt tarafı.

pedallarına altındaki halıda ıslaklık varmı peki

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı soylu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi akÅŸamlar,
    10 dakika evvel başıma ilginç bir şey geldi.Tam Otobüs durağı önüne arabayı park etmek zorunda kaldım.Kontağı kapadım aşağı indim.Kapıyı kilitlemek için kumandaya bastim kilitlenmedi,bazen uzak falan olunca kilitlememe olabiliyordu,kapı açık kaldı işimi halledip arabaya bindim.Marşa bastım immo devrede araba calismadi doğal olarak.Kapıları açıp kapadım ama kumanda hiçbir şekilde reaksiyon vermedi.Biraz bekledim kumanda pili bitmiştir diye yenisini taktım aynı şeyler devam.Immo devre dışı kalmıyor.Servisten ustayı aradım Ben bostancı civarindaydim olanı anlattım baz istasyonu kapsama alanında kalmışsın arabayı o alandan çıkartmam gerektiğini ,kumandayı baz istasyonunun devre dışı bıraktığını söyledi.Tamam dedim kapattım telefonu.O arada yanımdan belediye otobüsleri geçti birkaç tane, o arada bende sürekli kumanda düğmelerini aç kapa yapmaktaydım.Bir ara otobüs geçince immo devre dışı kaldı ve aracı çalıştırmayı başardım.Tekrar aradım ustayı , Ayni yerde arabayı otobüs geçince çalıştırdığımı söyledim,frekansı yakalamış ondan çalışmıştır dedi.Bu şekilde çok araç geldiğini hatta çamlıca tepesine çıkan araçlarda böyle şeylerin çok yaşadığını da söyledi.
    Böyle bir olay başına gelen varmı ve ustanın söyledikleri ne derece doğru,acaba ben şansamı calistirabildim koca oğlanı.Ilk kez başıma geldi.Tırsmış durumdayım tekrar olacak diye, ama Istanbulun her yeri baz istasyonu buna ne demeli ???
    Böyle bir durumda kendi imkanlarimizla immo iptal etme durumumuz olabiliyormu.
    Değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

baz istasyonu değil de çevredeki güçlü bir manyetik alan kumandayı etkilemiş olabilir doğrudur...immo devredışı bırakılabilir sanırım obd cihazı ile serviste bağlayıp yapmaları lazım

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    yüksek manyetik saha içinde kalırsanız bu dediklerinizin hepsinin olması dogal ..bu sadece ıstanbul için degil er yer için aynı ..eses de benimde başıma geldi ..

Üye soylu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2016
    Nereden
    Bostancı-İST

Tavanda aydınlatma tesisatı varsa,ve o tesisat on cam kenar kısmından tesisat içeri giriyorsa kablosunu süzülen su içeri girebilir.

1997 Grand Cherokee 5.2 V8

Ãœyelik tarihi
    26.Kasým.2016
    Nereden
    Van-Samsun
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pedallarına altındaki halıda ıslaklık varmı peki
    Yok başkanım sadece o kısım.

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Alıntı soylu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavanda aydınlatma tesisatı varsa,ve o tesisat on cam kenar kısmından tesisat içeri giriyorsa kablosunu süzülen su içeri girebilir.

Yok herhangi bir tesisat yok.
    POLİS ÖZEL HAREKAT

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Yok başkanım sadece o kısım.

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Yok herhangi bir tesisat yok.
    Büyük ihtimal senin sunroof gider hortumun çatlamış arka kulaktakiler onun için içeri su alıyor.isterşen bir tesr et emin olmak için sunroof çalışıyorsa cam surguyu sonuna kadar aç pet şişe ile arka kanala su dök ıslanan zemini izle ıslaklık artıyormu.birde arka silecek hortumunu kontrol et belki oda yırtılmış olabilir.kablo gurubu ile aynı yolu takip ediyor.
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2016
    Nereden
    Antalya
    Merhabalar, Bilstein 6'' ZJ Arka Amortisör ümün biri patladı elinde olan var mı ? veya sanayide ki birebir özellikte boyda gazlı amortisör uyar mı ?

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Merhabalar, Bilstein 6'' ZJ Arka Amortisör ümün biri patladı elinde olan var mı ? veya sanayide ki birebir özellikte boyda gazlı amortisör uyar mı ?
    ergun abide varmış faceden yazmiş sana

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2016
    Nereden
    Antalya
    Teşekkür ederim başka bir amortisör denk geldi dorumda paylaşacağım

Sayfa 94 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 44849293949596104 ... SonuncuSonuncu