Selam aleyküm kontağı taktığımızda kapıyı açtığımızda dın dın diye öten düdük yeri neresi acaba bilen var mı. Galiba benim kinin kablosu çıktı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam aleyküm kontağı taktığımızda kapıyı açtığımızda dın dın diye öten düdük yeri neresi acaba bilen var mı. Galiba benim kinin kablosu çıktı
Gerek kalmadı teşekkür ederim şoför koltuğu altında bulunan emniyet kemeri soketi çıkmış ondan kesilmiş ses
Arkadaşlar merhaba 95 5.2 zj min sanırım termostatı yok neden iptal edilmiş olabilir talarsam sorun yaşamak istemiyorum. Başına herhangi birşey gelen var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Termostat, aracınızın motoru belirli bir sıcaklığa ulaştıktan sonra soğutma sisteminin devreye girmesi ve motor sıcaklığının belirli bir aralıkta (yani üreticinin, motorun en verimli kullanılacağı sıcaklıkta) kalması için kullanılır.
Termostat arızalı veya takılı değilse, soğutma sistemi ilk çalıştırmadan itibaren devreye girerek motorun istenilen sıcaklığa ulaşmasını engeller, yakıt tüketimini ve aşınmayı arttırır, araç içi ısıtma sisteminden de verimli faydalanamazsınız.
Bilerek sökülme sebebi ise muhtemel hararet problemidir, bu çok dikkatli bir şekilde araştırılmalıdır.
Genelde hararet, klima gibi yazın başgösterebilecek arızaları olan araçlar kışın satılır.
Termostatı en kısa sürede taktırıp, motor hararetini gözlemleyiniz, bunu yaparken de ustanız yanınızda olsun
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
5.9 için led sis ampulu almak istiyorum, modelini bilen varmı? Nerden temin etmeliyim?
Ben sislere şöyle bir çözüm buldum hem led oldu hemde yenilenmiş oldu;
20161006_105813.jpg
Ben orjinalligini bozmadan ampul degiştirerek yapmak istiyorum. Ama sizinkide güzel olmuş.
Merhabalar ZJ ye hangi aracın cam rüzgarlığı uyar bilen deneyen var mı? Suzuki vitara ya hyundai h100 ün ki olup 40₺ ye gelmişti )
Transporter T5 cam rüzgarlığı birebir olmuştur. Teşekkür ederiz
98 5.9 için 2 adet orjinal tavan barını nereden bulabilirim. Tavan cıtalarının üzerinde haraket eden barlardan. Elinde olan varmı acaba yada yönlendirebileceginiz bir yer.
Herkese merhabalar,
Ben de bir 5.2 ile aranıza katılmayı planlıyorum. Malum sitedeki 353196659 nolu ilandaki araç alınır mı?
Alt rotil 90x2=180
Ãœst rotil 90x2=180
Alt salıncak burcu 60x4=240
Üst salıncak burcu 60x4=240
Z rot 70x2=140
Rot başı 90x2 =180
Termik 500
Ön düzen değişecek bu fiyatlar nasıl sizce işçilik 800 TL ayrıca