Ben tavan lambalarını söküp led yaptım hem aracın içi daha aydınlık oldu hemde tüm ışıklar açık kalsa dahi aküyü bitirmiyor. Bence bunu bir düşünün
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben tavan lambalarını söküp led yaptım hem aracın içi daha aydınlık oldu hemde tüm ışıklar açık kalsa dahi aküyü bitirmiyor. Bence bunu bir düşünün
Tavan lambalarının kapakları tırnaklı hemen çıkıyor iç lambalarda geçmeli eğer led düşünmezseniz bir tanesini söküp ampulleri araştırın ama ampullerin yerine led daha aydınlık yaptı
Merhaba, biten akümü değiştirmek adına yeni akü tercihi yaptım ve bugün aracıma yeni akümü bağladım.ZJ 5.9 aracımın istenilen akü ölçülerine uygun olan ölçüde performansı yüksek Exide marka akü tercih ettim,daha önce yetkili servislerden birinden öğrendim şuan ellerinde olmasada ZJ gibi araçlarda önceki yıllarda mopar bulunamayınca Exide marka akü tercih etmişler ve o yuzden de bu markaya sıcak baktım.Özellikleride gayet iyi.Akünün modeli şu:
Exide Premium Carbon Boost 12V 77Ah 760CCA ve fiyatıda bence uygun.Umarım üründen ilerleyen zamanlarda da memnun kalırım.
http://www.exide.com/gb/en/product-s...bon-boost.aspx
Konu dreamer98 tarafından (17.Þubat.2017 Saat 22:23 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Ankara'daki arkadaşlar hangi servislere götürüyor araçlarını? Tüm tavsiyelerinize açığım..
Selamlar..
Flowmaster taktırdıktan sonra haliyle bi miktar daha gaza basarak kullanmaya başladım bundan sebep bazen yanık kokusu geliyor kullanırken,takarken düzgün takamadıklarındanmıdır yoksa sıkıntı bende mi çok mu basıyorum egzozcuya götürüp kontrol ettirsem mi
Oguzhan flowmaster üzerindeki boya belirli bir süre yanık kokusu verecektir.ancak şunuda bir kontrol et.motor külbütör kapağı yağ sızdırıyor ve bu sızan yağ manifolda akıyorsa sıcak manifold yağı yakacak ve havalandırma kanalından içeri yağ kokusu verecektir.böyle bir durum olmadığından da emin ol...
HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Ben fm taktırdığımın ikinci günü aracın altından dumanlar ve kokular yükselmeye başlamıştı.
Sonra bunun yeeni egsoz olduğunu anladım. koku sebebi budur muhtemelen
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Ben fm taktırdığımın ikinci günü aracın altından dumanlar ve kokular yükselmeye başlamıştı.
Sonra bunun yeeni egsoz olduğunu anladım. koku sebebi budur muhtemelen
Bendeki bu kararsızlıkla bakarsın seneye satar 5.9 alırım işin şakası bi tarafa ustamın bi uygulaması var bilmiyorum deneyen oldumu burda zj lerin ön yaylar arkalara göre daha uzunmuş onları söker arkalara takarız önlere de 2 inch get koyarız o şekilde 31 lastik sığıyor dedi yaptığı arabaları bi ara gidip inceleyeceğim ona göre karar vericem de bi gidemedim içime sinmezse yine 2 inch get taktırırım ama yapıcam bunu kararlıyım abi
facebook.com/jeepoffroadturkiye
instagram.com/jeepoffroadturkiye
Doğrudur hocam, belki o da sizin bahsettiğiniz gibi anlatmıştır da benim aklımda yarım yamalak bunlar kalmış, zaten 3.5" bana fazla bile aslına bakarsan, ama bakım için gittiğimde bi konuşacağım yinede olmadı 2" get 245 75 16 bf yapar geçerim diye düşünüyorum öyle çok ağır arazi kullanımım olmayacak
bu arıza tespit işlemi nasıl yapılıyor
Kalorifer radyatörü değiştiren oldu mu? Kalorifer çok az ısıtıyor. Bir de klima ön camdan buğuyu alamıyor. ikisi için de göğsün sökülmesi gerekiyor sanırım.
Tek endişem göğsün toplandıktan sonra orasından burasından ses gelmesi, tırnakların kırılması vs..
Ne tavsiye edersiniz?