Sayfa 105 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 55595103104105106107115 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 2,081 ile 2,100 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı atmaca08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar aracımın ön şaftın ön bilyalı kısmı dağılmış, bunu mafsallıya mı çevirmek mi iyi yoksa yine dairesel ama bilyalı olmayan bir parça takıp kullanmak mı. araçta yükseltme olduğu için bilyalı seçenenğini eledim. Ve bu işlem ortalama kaça çıkar
    mafsala dönecek tahmini 500 tl civarı tutması lazım
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    18.Þubat.2017
    Peki mafsaalıya çevirmesen orjinal bilyalı yuvarlak olan kafayı alıp taksam devam etsem ne olur

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı atmaca08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki mafsaalıya çevirmesen orjinal bilyalı yuvarlak olan kafayı alıp taksam devam etsem ne olur
    yükseltmeden sonra bilyalı olmuyor çalışma açısı bozulduğu için ses ve zamanla kırılma yapacaktır çok uzun dayanmaz
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    18.Þubat.2017
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yükseltmeden sonra bilyalı olmuyor çalışma açısı bozulduğu için ses ve zamanla kırılma yapacaktır çok uzun dayanmaz
    cok bir yükseltme yok açıkçası mafsallımı yaptırayım yinede

Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    19.Nisan.2017
    Nereden
    ankara
    DERDİME BİR ÇARE )

Biraz araştırdım ama bir cevap bulamadım forumda.

95 model zj de kalorifer de problem yaşıyorum

sıcak ya da soğuk farketmiyor hava sadece teybin altındaki küçük panelden geliyor ve full ayarda fan deli gibi dönsede hava çok kuvvetli değil.

yönlendirme switchi sadece on/off için işe yarıyor sanırım çünkü dijital ekrandaki adam logosu yanmıyor. yönlendirme switchini auto konumuna aldığımda adam logosu yanıp sadece tek bir ok yanıyor ancak havalandırma yönlendirmesi çalışmıyor.

yaz geldi. klimam süper çalışıyor normalde ama etkin olarak kullanamıyorum. bunun çözümü illa göğüsümü söktürmem gerekiyor.? ne kadar titiz olunursa olunsun sök tak yapınca eski düzene gelmiyor bu da moralimi bozuyor ve cesaret edemiyorum.

klape sıfırlama mı resetleme mi olayını okudum ancak benim aracım 95 model bunlarda da geçerlimi bilmiyorum?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinicem temmuzda izmir yolu var içerde ölmek istemiyorum

2. soru da otomatik anteni tam anlamıyla yerinden çıkarmak için davlumbazı mı sökmem gerekiyor? replacement mast getirttim amazon.comdan ancak eski antenin en alt kısmı içerde gömülü kalmış bu sebeple yeni zinciri takamıyorum...

Üye yücesoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2017
    Selam arkadaÅŸlar
    Aldığım aracın 10 yıldır diferansiyel yağları değişmemiş,Haliyle bir uğultu var uzun yola çıkmadığım için henüz ısınınca ses artarmı bilmiyorum.
    En az 20 tane yere forumda okuduğum kadarı ile sormama rağmen uygun yağı bulamadım.
    En son motul 75/140 LS Adında bir yağ buldum ama benin aracıma uygunluğunu bilmiyorum.Aracım 1995 5.2 zj yardımlarınızı bekliyorum.
    Yağın resmini ekliyorumOA_17214069.jpg

Üye bahadr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Ocak.2017
    Nereden
    ankara
    Alıntı bahadr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracta katalik konvertor iptal edilmis. Yenisini alip takayim mi yoksa muayeneden muayeneye bos konvertoru mu taktirayim?
    700 800 lira masraf etmeme deger mi?
    Ne yapsam ki

Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    18.Þubat.2017
    Aracımda stop etme sorunu vardı, lpg deyken ama söyle bir soru sormak istiyorum stop ettiğinde bazen çalışmıyordu bende benzin pompasının rölesini korna rölesi ile değiştirdim araba çalıştı. Acaba araç seyir halinde lpg de olduğu halde benzin pompasının rölesi bozulsa yada çalışmasa aracı stop ettirir mi ? mantıken etmez ama sorayım dedim... teşekkürler

diğer bir konu arazi vitesim 4 lowa aldığımda yerinde atıyordu dün tekrar deneyeyim dedim yine attı elle kolu en dipte tutarak denedim ilkte biraz atar gibi oldu sonra olmadı tutarak 4 lowda gibi süre gidebildim vites geçişlerini de hissettim sanırım kol ayarında bir sıkıntı var nasıl düzeltebiliriz yada ne önerirsiniz (not: ön şaft takılı değil )
    Konu atmaca08 tarafından (12.Mayýs.2017 Saat 09:34 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2017
    Alıntı yücesoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaÅŸlar
    Aldığım aracın 10 yıldır diferansiyel yağları değişmemiş,Haliyle bir uğultu var uzun yola çıkmadığım için henüz ısınınca ses artarmı bilmiyorum.
    En az 20 tane yere forumda okuduğum kadarı ile sormama rağmen uygun yağı bulamadım.
    En son motul 75/140 LS Adında bir yağ buldum ama benin aracıma uygunluğunu bilmiyorum.Aracım 1995 5.2 zj yardımlarınızı bekliyorum.
    Bilgisi olan varmı?

Ãœyelik tarihi
    29.Ocak.2017
    Nereden
    ankara
    Bugun farkettim ki kapilar ve bagaj kilitlenince bagaj cam kapagi kilitlenmiyor. Surekli acik kaliyor. Nasil cozebilecegimi bilen var mi?

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Alıntı bahadr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun farkettim ki kapilar ve bagaj kilitlenince bagaj cam kapagi kilitlenmiyor. Surekli acik kaliyor. Nasil cozebilecegimi bilen var mi?
    WJ ile benzerdir sanırım, o sebeple, Bagaj iç paneli ve yalıtımı sökülüp kilide bakılacak. Basit bir motor, muhtemelen çevreleyen plastik kırılıp dişliler yuvasından çıkmıştır. Dikkatli sökün parça kaybolmasın. Plastiğin özelliği gereği tekrardan yapışmıyor. Ya çevresini bantlayacaksınız ya da çıkma kilit bulup sök-tak yapılacak

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Üye kuzeyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    ZJ Periyodik bakm.jpg
    ZJ BakımListesi

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Bilgisi olan varmı?
    Listede isetdiginiz bilgiler mevcuttur. İlave olarak mopar dif. katkısı koymalısınız.

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2017
    herkese günaydın
    Arka diferansiyel yağını değiştirmeme rağmen uğultu devam ediyor galiba aks bilyalarından,Sadece aks bilyaları değişebiliyormu yoksa komplemi almak gerekiyor

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Nasıl olsa işçilik vereceksiniz, hepsini değiştirmek cebinize uygunsa neden olmasın. İyi bir aşınma kontrolü gerekli elbette

NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2017
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl olsa işçilik vereceksiniz, hepsini değiştirmek cebinize uygunsa neden olmasın. İyi bir aşınma kontrolü gerekli elbette

İşcilik vermiycem burada kücük bir kadememiz var kendi araçlarımızın mekanik işlerini yapıyoruz,Sadece rulman değişebiliyorsa daha az masraflı olur diye düşğnüyorum,Porya adet fiyatları 260 TL gibi yanılıyormuyum

Ãœyelik tarihi
    29.Ocak.2017
    Nereden
    ankara
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    WJ ile benzerdir sanırım, o sebeple, Bagaj iç paneli ve yalıtımı sökülüp kilide bakılacak. Basit bir motor, muhtemelen çevreleyen plastik kırılıp dişliler yuvasından çıkmıştır. Dikkatli sökün parça kaybolmasın. Plastiğin özelliği gereği tekrardan yapışmıyor. Ya çevresini bantlayacaksınız ya da çıkma kilit bulup sök-tak yapılacak

Tesekkurler..

Dosemeyi sokup baktim. Kirik catlak yoktu. Kilitlenince bagaj cam kilidine giden enerjiyi kesen switch bozulmus. Degistirdik duzeldi.

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    Selam arkadaÅŸlar
    gecen hafta ön arka ben ikisine de bu yağları doldurdum. 3 lt yeterli ön arka.mavi bir tonu var fazla akışkan yarış arabaları ve lsd kilit olan araçlara özel üretilmiş.çok fark etti araç resmen rahatladı.ön dif ses yapoıyor diye kalın yağ koymustuk gecen yıl.arka pullardan ses geliyordu 2 ay önce mopar katkı ile birlikte yeni değişmiştim yağı ancak yagın formu hemen bozulmuş ses yapmaya başlamıstı gecen hafta ön ve arka difleri söktüm temizledim bu yağı doldurdum şimdilik gayet stabil.ön dif 1.3 lt arka 1.6 lt alıyor bilginiz olsun
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2017
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen hafta ön arka ben ikisine de bu yağları doldurdum. 3 lt yeterli ön arka.mavi bir tonu var fazla akışkan yarış arabaları ve lsd kilit olan araçlara özel üretilmiş.çok fark etti araç resmen rahatladı.ön dif ses yapoıyor diye kalın yağ koymustuk gecen yıl.arka pullardan ses geliyordu 2 ay önce mopar katkı ile birlikte yeni değişmiştim yağı ancak yagın formu hemen bozulmuş ses yapmaya başlamıstı gecen hafta ön ve arka difleri söktüm temizledim bu yağı doldurdum şimdilik gayet stabil.ön dif 1.3 lt arka 1.6 lt alıyor bilginiz olsun
    Güle güle kullan hocam,Bende geçen hafta arkayı aynı yağ ile değiştirdim,Bu hafta sonu ön tarafıda değiştiricem,Biraz pahalı ama güzel yağ

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2017
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilere acil bir sıkıntım var yardım edin lütfen
    Bugün ersin kardeşin yazısını görünce bende boş vakit varken 75/140 motul yağ alarak az önce ön diferansiyel yağını değiştirdim.
    Sıkıntı yağ değişiminden sonra aracı çalıştırıyorum vitese takıyorum araç stop ediyor ileri veya geri fark etmiyor,Girdiğim yerden çıkamıyorum şuan,Ön diferansiyel değişmesiyle bir alakası varmı anlayamadım acil yardım edermisiniz.
    Saygılar

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    28.Þubat.2015
    Nereden
    Antalya
    Abilere acil bir sıkıntım var yardım edin lütfen
    Bugün ersin kardeşin yazısını görünce bende boş vakit varken 75/140 motul yağ alarak az önce ön diferansiyel yağını değiştirdim.
    Sıkıntı yağ değişiminden sonra aracı çalıştırıyorum vitese takıyorum araç stop ediyor ileri veya geri fark etmiyor,Girdiğim yerden çıkamıyorum şuan,Ön diferansiyel değişmesiyle bir alakası varmı anlayamadım acil yardım edermisiniz.
    Saygılar
    Geçmiş olsun, ön diferansiyel ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, ön diff komple kilitlense bile bir şekilde yürür araba sizin şanzıman ile ilgili galiba.

1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
    2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited

Sayfa 105 Toplam 124 Sayfadan BirinciBirinci ... 55595103104105106107115 ... SonuncuSonuncu