eksikse hangi yağ kullanayım motor çalışmalımı?
eksikse hangi yağ kullanayım motor çalışmalımı?
eğer eksikse hangi yağı kullanayım yağ eklerken motor çalışmalımı?
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
tamam sonucu yazarım buradan
Yaklaşık yarım litre atf4 yağ tamamladım,Ses yine aynı vitese taktığımda rolanti düşüyor ve şanzımandan arızalı turbo sesi,hava sesi veya rulman sesine benzer ses geliyor
sıkıldım artık bekliycem biraz kafa boşalsın,kapıda yatıyo yapacabileceğim bişey yok,Bir insan böyle bir arabaya sahip olupta nasıl bakmaz bakımını yapmaz şaşırıyorum,burada ustasının olmaması ayrı bir sıkıntı,İnan aldığımdan beri temizlik yapıyorum ama motor yüzünden sıkıntılarım var ramazan öncesi eşim ve çocuğumla sapancaya kahvaltı için gidicektim ama cesaret edemedim topu tomarı 50 km yol
İlk aldığında bunların olması normal senden önceki kullanıcısı da bi o kadar önemli bilinçsiz müdahalenin sonu maalesef kötü bitiyo ve yeni kullanıcıya patlıyo çünkü nasıl olsa satacam çak gitsin mantığı da var! He çok iyi bakarsın yine bir yerinden çıkar malum 20 li yaşlarda önemli olan sende kaldığı sürece neyin nasıl yapıldığı acele etme bence iyice sorunun köküne inip teşhisi koymak ustalara bırakma işini
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bozma moralini. Mesakatlidir bu arabalar toplayana kadar. Sonra tadindan yenmez. Tanidik bir cekici veya kamyoncu bul istanbul a giden veya istanbul a donen. Yuklet gotur usenmeden, kadir ve mert yardimci olurlar motor konusunda, yaptirir kullanarak donersin keyfin yerine gelir. Orada sagda solda ustaya goturup para kaptiracagina bir seferlik cekici masrafiyla duzgun birine baktir. Ha izmir de usta falan lazim olursa her zaman burada da dogrusu neyse bakar bulur sana anlatiriz. Ä°stanbulbtayfasinin cevresi daha genis orada hem sana da yakin
2000 4.7 WG
1998 5.9 ZG
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Kadir ,Serkan teşekkür ederim en kısa zamanda baktırıcam
ZJ'lerin bagaj kapısı üstündeki cekme kayışının yerinin fotosunu paylaşabilirseniz sevinirim.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Bagaj acıkken rahat kapanmasını saglayan kayış.
zj kasalarda el tutma yeri yok en azından 96 ve üstü kaslarda ben rastlamadım. Belki 95 altı modellerde olabilir ama hatırlayamadım xj kasalarda sağ alt kısımda tutma kolu vardı.zj kasalarda alt eteklerde sağ ve sol cukur var tutmak için yapılmış başkaca bilmiyorum
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}