gc zj sinde double din multimedya kullanan var mı? varsa 7inchlik bir model yuvaya adapte edilebilir mi? görsel paylaşabilecek olan var mı? teybi değiştirip double din androide geçmek gibi bir niyetim var.
gc zj sinde double din multimedya kullanan var mı? varsa 7inchlik bir model yuvaya adapte edilebilir mi? görsel paylaşabilecek olan var mı? teybi değiştirip double din androide geçmek gibi bir niyetim var.
95 Grand Cherokee 5.2 Orvis Edition
56 Porsche 356 widebody
74 1303 Kafer
95 zj icin sağ stop ve sağ ön sinyal ariyorum. Sağ ön sinyal ici turuncu beyaz olan cinsten. Elinde fazla olup da satmak isteyen var mi acaba ?
Bu da başka bir marka teyp, yapan da İstanbulda tesisatçı bir arkadaşım, bir tanıdığımızın zj sine taktı nefis oldu (o aracın gerçek fotosu)
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yukardaki teyp hangi marka acaba avgo mu
Bu resimdeki ilanı sahibindende gördüm de yazdım ilan sahibine ama cevap alamadım bu teyp kaç inç marka model nedir, birde aklınızda olsun fiat linea model araçların androidli multimediası var onlar güzel tam oturuyor ama fiyatı 1000 tl kadar
Ben de bu urunu buldum. Daha once kullanan arkadasda var fiyat performans olarak cok basarili. Dokunmatigi falan kapasitif.
Ama emin olupta siparis veremedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...80440775/detay
İyi günler zj nin silecek ölçüleri aynı mı yani bu silecekler doğrumu
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba acaba grand cherokee zj nin orjinal kumandası sustalı kumanda anahtarlıgına uyarlanabilirmi
Aracı uzun süreli park ettiğimde fren pedalı sertleşmeye başladı son bir haftadır çalıştırınca düzeliyor fren hortum kaçağı yada westinghouse galiba fikri olan varmı arkadaşlar
bizim orvisin lifterlarından ses gelmeye başladı... soğukken şık şık şık şık şık edip beni tribe sokuyor. ısınınca kesiyoruz sesi...
daha önce lifter sesi kesici katkı kullanıp verim alan var mı acaba? veya illa değiştirmek şart mıdır?
95 Grand Cherokee 5.2 Orvis Edition
56 Porsche 356 widebody
74 1303 Kafer
Kisa sureli keser sonra yine baslar
2000 4.7 WG
1998 5.9 ZG
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Zj'nin bijon kapaklarından birine veda etmiştim karasuda şu sıralar sanayi'ye inecek vaktim olmuyor netten bulunabilir mi bunlar acaba
20525575_10155516602059035_5285664105594333090_n.jpg
JEEP GRAND CHEROKEE BİJON SOMUNU KROM ADET FİYATIDIR
İlan No: 346027719
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...46027719/detay
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited