Tekerinizde rahat olsun kafanızda
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Amerikan mali, çin de bulamayabilirsin
Oğuzhanım Serkan kaptan arabasına çin malı birsey takmaz herşeyi orjinal USA den gelmedir
grand cherokee zj araç bir süre sonra dııt dııt dııt bekleme dııt dııt dııt şekliden alarm çalıyor ve bilgi ekranına baktığımda hafızası silinmiş oluyor arka bagaj camı kilitleniyor ama sensöründe bi temassızlık var acık gösteriyor başka bir sorun yok bu sebepten yaparmı alarm çalması yada başka sebebi varmı dır ve bilgi ekranı neden sıfırlanır
arkadaslar aracimin(97 zj) yeni muzik sisteminde bir sorun oldu soktuk taktik muzik sistemini ancak parklar ve sislerle beraber gosterge paneli aydinlatmasida yanmiyor simdi. muhtemelen sigorta atti bizim araclarda 3 tane sigorta kutusu var benim bildigim direksiyon alti torpido altinda kapinin orada ve motor bolumunde .bu sorunlara yol acan sigorta nerededir bilgisi olan varmi hepsini sokmeyelim .
97 model aracanızın sigorta şemasını internetten bulursunuz, sanırım paylaşmaya gerek yok. Ama size daha iyi bir tavsiye vereyim, sigorta kalemiyle tek tek bütün sigortalarınızı kontrol edin, arızalı olan ancak sizin bilmediğiniz başka bir sigorta da çıkabilir
Şemayı buldum ancak hangi sigorta kutusunda parklar ve gösterge panelinin sigortaları onunla ilgili bilgi yok fuse no ları var sadece
Teşekkür ederiz yanıt için
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...Ignpf1Znkis-JA
Park lambaları burada var sanırım üstte yazıyor
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...yOb4n8wt55kEy5
12. Ve 21. 15A lik sigortalar aradıklarınız
Teşekkürler bugün elektrikçiye gittim sağ taraf torpido altındaki 15 nolu sigorta problemli imiş yurtdışı kaynaklarda da park plaka gösterge paneli 15 diyordu ancak sigortayı değiştirdikten sonra parkları açınca arka hoparlörlerden cızırtı gelmeye başladı uğraştı elektrikçi çözemedi amfiden elektrik alıyor dedi bıraktı başka bir elektronikçiye gittim bakamadı ama bu sistem amfiye uymaz falan dedi piyasada birsürü sonradan takılma ses müzik sistemi var onlar nasıl çalışıyor anlayanı bulamazsan bu araçlar çok uğraştırıyor far anahtarını çevirmezsen cızırtı yok ama açınca arkadan ses yerine cızırtı geliyor
Her zaman
2000 4.7 WG
1998 5.9 ZG