Ben şöle başlıyım np231 np242 aracı 4x2 yapmak ne kadar sağlıklı ve masraf açısından kaça çıkabilir artıları eksileri nelerdir
Saçma başka sorum zj lerin motoru yıkanmalımı ve nasıl olmalıdır
Ben şöle başlıyım np231 np242 aracı 4x2 yapmak ne kadar sağlıklı ve masraf açısından kaça çıkabilir artıları eksileri nelerdir
Saçma başka sorum zj lerin motoru yıkanmalımı ve nasıl olmalıdır
motor yıkanmalı mı sorusuna asla yanıtı verilir genelde ama ben defalarca gelişine basınçlı makina ile yıkadım açıkhavada 1 kere bile çalışmamazlık etmedi . ama bu şans olabilir. sigorta kutusuna kesinlikle sıkmayın suyu. beyine direk sıkmayın. radyatör peteklerine çok yakından sıkmayın ince katmanları eziliyor . bujilere distribütöre direkt sıkmayın çalışmayabilir. 2 çeker yapmak sorun değil sağlık açısından bir zararı yok bilakis arka itişili olacağı için ön diff ve şaftı yormuyor. çıkma şanzımanı 1500 civarına alabilirseniz en fazla 2500 e toplam bitmiş olacaktır
ZJ lerde dif otmesi sanirim herkesin basina geldi suan bende de var arka difde de kacirma var off yine bu ay kacti bana, uzun yolda sikinti
yokda kalkislarda takur tukur ediyo monifold contasida kaciriyo ses yapiyo off off
bunlar basit seyler,esas sorun standartlar yetmeyince basliyor. aman insllah bulasmasin sana da. sen o zaman kacmayi gor)))
zj candir,gerisi
Sadece ZJ mi - WH'da da ötüyor... Eğer bu arabayı yeni almış ( alabilmiş ) olsaydım çoktan iade edip paramı almıştım; ne de olsa asla tam anlamıyla kesemiyorlar... Aslında bu teknolojik çağda diferansiyel ötmesi gibi bir saçmalık Jeep gibi bir marka açısından oldukça düşündürücü ve utandırıcı olmalı....
Yeni bir baslik acmadan burda yazmak istedim orjinal yan basamaklari satmayi dusunuyorum, suan arac ustunde. degeri ne kadar satilirmi nedir ne degildir?
1- Diferansiyel ötsün, hep öter zaten sorun yok Yağını, keçelerini değiştir kesiliyor 5-10 bin km kafa ütülemiyor
2- Dik bir yokuş inerken ya da çıkarken küçük viteste (elinle 1. vitese al mesela) manifold şahin doğan egzosları gibi catara cutara yapmaya başladı mı?
O zaman yolda oyle bi araba gorursem, ve basamaklari yoksa adami cevirip "Hocam senin cavara basamak iyi gider, ölü fiyatına veririm." derim
Levent Ergun abi sana söylüyor galiba
Basamakların taliplisi bulundu !
http://www.geze-gen.com/showthread.p...rokee-1998-5-2
jeep zj basamaklarını bende satıyorum
ZJ de Kapilarin disindaki pako mu ne deniyosa bazi yerlerin klipsleri bozulmus ve sanirim ses yapiyo nerden bulabilirim bilen varmi ?
Ergun abi kapilarin disindaki etek altinda dalgali dalgali girinti ciktintilari olan senin daha yeni siyaha boyadigin yerler onlarin klipsleri bozuk sanirim dis kapi pakolarimi ne deniyo onlar icin klips nerden bulabilirim ankarada bazi yerler sordum buna gore klips yok dediler