Sayfa 101 Toplam 113 Sayfadan BirinciBirinci ... 519199100101102103111 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 2,001 ile 2,020 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı atmaca08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    12*42*27*21**55 Hat kodlarını alıyorum aracımda oksijen sensörkeri bağlı değil diğer arızlar ne olabilir klima göstergem de gaz filan dolu oldugu halde err yazısı çıkıyor
    11
    No crank reference signal detected during engine cranking. Intermittent loss of either camshaft or crankshaft position sensor. CKP sensor target windows have too much variation.*
    12
    Direct battery input to PCM was disconnected within the last 50 Key-on cycles.*
    13
    No difference recognized between the engine MAP reading and the barometric (atmosphere) pressure reading from start-up.*
    14*
    MAP sensor input above or below acceptable voltage. 5 volt output to MAP sensor open.*
    15*
    No vehicle speed sensor signal detected during road load conditions.*
    17*
    Engine did not reach operating temperature within acceptable limits. Engine does not reach 20� F. within 5 minutes with a vehicle speed signal.*
    21*
    Upstream oxygen sensor response slower than minimum required switching frequency. Upstream oxygen sensor heating element circuit malfunction. Downstream oxygen sensor heating element circuit malfunction. Downstream oxygen sensor input voltage maintained above the normal operating range. Oxygen sensor voltage too low, tested after cold start. (Upstream or Downstream) Left oxygen sensor input voltage maintained above the normal operating temperature.*
    22*
    Engine coolant temperature sensor above or below acceptable voltage.*
    23*
    Intake air temperature sensor input above or below acceptable voltage..*
    24*
    Throttle position sensor input above or below acceptable voltage. TPS signal does not correlate to MAP sensor.*
    25*
    A shorted or open condition detected in one or more of the idle air control motor circuits. Actual idle speed does not equal target idle speed.*
    27
    Injector #3, and/or 4, and/or 5, and/or 6 output driver does not respond properly to the control signal.*
    31*
    An open or shorted condition detected in the A/C clutch relay circuit. Insufficient or excessive vapor flow detected during evaporative emission system operation.*
    32
    An open or shorted condition detected in the EGR solenoid circuit. Possible air/fuel ratio imbalance not detected during diagnosis.
    33*
    An open or shorted condition detected in the duty cycle purge solenoid circuit.* (air conditioning clutch relay)
    34*
    An open or shorted condition detected in the Speed Control vacuum or vent solenoid circuits. Speed control switch input below the minimum acceptable voltage.*
    35
    Fan control relay
    37*
    Relationship between engine speed and vehicle speed indicates no torque converter clutch engagement. Auto. only.*
    37*
    An open or shorted condition detected in the torque converter part throttle unlock solenoid control circuit. (3 speed auto RH trans. Only). Incorrect input state detected for the Park/Neutral switch. Auto. only.*
    41*
    An open or shorted condition in the generator field control circuit.*
    42*
    An open or shorted condition detected in the auto shutdown relay circuit. An open condition detected in the ASD relay output circuit. An open or shorted condition detected in the fuel pump relay control circuit. An open circuit between PCM and fuel gauge sending unit. Circuit shorted to voltage between PCM and fuel gauge sending unit. No movement of fuel level sender detected.*
    43*
    Peak primary circuit current not achieved with maximum dwell time.*
    43*
    Misfire detected in one or more cylinders 1 thru 6. (4 and 6 cyls.)*
    44*
    Battery temperature sensor in voltage above or below acceptable range.*
    45
    Overdrive solenoid - open or shorted condition detected in overdrive solenoid circuit.
    46
    Battery voltage sense input above target charging voltage during engine operation. (voltage too high)
    47*
    Battery voltage sense input below target charging during engine operation. Also, no significant change detected in battery voltage during active test of generator output circuit.* (voltage too low)
    51*
    A lean air/fuel mixture has been indicated by an abnormally rich correction factor. (O2 sensor)
    52*
    A rich air/fuel mixture has been indicated by an abnormally rich correction factor.* (O2 sensor)
    53*
    PCM Internal fault condition detected.*
    54*
    No camshaft signal detected during engine cranking.*
    55*
    Completion of fault code display on Check Engine lamp.*
    62
    Emissions Maintenance Reminder (EMR) triggered by mileage accumulator
    63*
    Unsuccessful attempt to write to an EPROM location by the PCM..*
    64*
    Catalyst efficiency below required level. (Same as code 72)*
    65*
    Power steering high pressure seen at high speed. (2.5L only)*
    72*
    Catalyst efficiency below required level. (Same as code 64)*
    76
    Fuel pump resistor bypass relay
    77
    Malfunction detected with poser feed to speed control servo solenoids.

1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
    2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited

Üye
    Asd rölesi ni anladım 12 55 hata değil 21 oksijen sensörü yok ondan 27 çözemedim bide klima testi varmıs ac be recirx basıp saat yönünde sıcaklık çevirince 88 olup bırakınca 00 gösteriyor

Üye
    İyi bayramlar zj de sağ sigorta panelinin orda minik bir hoparlör ve tavan üstü arka tarafta anren gibi birşey var ordan teybin kray geliyor birde ayna üstğnde siyah bir parça bunlar araç telefonu içinmi takılmıs standartta mı var

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı atmaca08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi bayramlar zj de sağ sigorta panelinin orda minik bir hoparlör ve tavan üstü arka tarafta anren gibi birşey var ordan teybin kray geliyor birde ayna üstğnde siyah bir parça bunlar araç telefonu içinmi takılmıs standartta mı var
    araç telefonunda kalma aparatlar sökebilirsin ama anteni sökme tavan delik çünkü su alırsın
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye cyberkesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar yine ben benim yeşil hayvanın muayenesi bugün itibariyle doldu arabaya 2" get 245 75 16 lastik yaptırıcam bu işlemleri yaptırdıktan sonra muayene ye gitsem o şekilde geçebilirmiyim acaba ?
    Konu cyberkesh tarafından (28.Haziran.2017 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Antalya
    Alıntı cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar yine ben benim yeşil hayvanın muayenesi bugün itibariyle doldu arabaya 2" get 245 75 16 lastik yaptırıcam bu işlemleri yaptırdıktan sonra muayene ye gitsem o şekilde geçebilirmiyim acaba ?
    Geçersiniz.

Alıntı FuatD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçersiniz.

Hocam instagramdan takip ettiğim kadarıyla sende de sıkıntı olmamıştı sanırım bende içi boş katalizatör +flowmaster var normalden biraz fazla gürüldüyor ona da takmıyorlardır inşallah

Nereden
    Antalya
    Alıntı cyberkesh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam instagramdan takip ettiğim kadarıyla sende de sıkıntı olmamıştı sanırım bende içi boş katalizatör +flowmaster var normalden biraz fazla gürüldüyor ona da takmıyorlardır inşallah
    Bende katalizör var ama sorun edeceklerini sanmam, diğer önemli şeylerde bir eksik yoksa geçersiniz.

Bende katalizör var ama sorun edeceklerini sanmam, diğer önemli şeylerde bir eksik yoksa geçersiniz.

Genel bakımını geçen hafta yaptırdım bi eksiğim yok şuan için sadece çeki demiri işli değil gitmeden önce bi onu söktüreceğim o kadar aslında hazır muayene işine girişmişken proje çizdirip ruhsata işletsem mi diyede düşünüyorum yükseltme için ustama bırakınca bi sorayım tanıdık muamelecisi varsa onuda hallettireyim olmazsa

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Lpg yani pardon

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye
    Nereden
    ankara
    Egsozla alakalı bir sorum var.

benden önceki sahibi bizim danının katı boşaltmış. ben de son susturucu olarak flowmaster44 taktım.

yakın gelecekte flowmasterı duale çevirme düşüncesindeyim. ancak bu etkin bi uygulama olur mu? sol tarafa bir 44 daha takmak istiyorum ama gürliycez derken acaba seste kayıp yaşarmıyım? sonuçta tek kanaldan gelip ikiye bölünecek. yurt dışında dual uygulamalar gördüm ama emin değilim. daha önce tecrübe eden var mı acaba? veya ustalardan fikirler?

Üye yücesoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam arkadaşlar
    Şanzıman bakımı yapıcam yağ ve filtre değişimi,Önceden okudum diye hatırlıyorum normal yağ filtresinden hariç şanzıman içinde sökülüp temizliği yapılan bir filtre daha varmış bu filtre nerede?

Nereden
    Antalya
    Alıntı yücesoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar
    Şanzıman bakımı yapıcam yağ ve filtre değişimi,Önceden okudum diye hatırlıyorum normal yağ filtresinden hariç şanzıman içinde sökülüp temizliği yapılan bir filtre daha varmış bu filtre nerede?
    Şanzıman karteri açılınca içinde görünen filtre, temizliği yapılmaz değiştirilmesi lazım. Fotoğraftaki sarı olan.

Şanzıman karteri açılınca içinde görünen filtre, temizliği yapılmaz değiştirilmesi lazım. Fotoğraftaki sarı olan.

teşekkür ederim

Üye Excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul - Izmir

Açimisken bant ayari yapilmasi demisti Ergun ağbeyimiz, Bu band hangisidir.? Veya nerededir ? Nasil yapiliyor bòyle bir bilgi var mi?
    denizci & mimar -
    Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eğitim/renovasyon.

Nereden
    Antalya
    Alıntı Excalibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açimisken bant ayari yapilmasi demisti Ergun ağbeyimiz, Bu band hangisidir.? Veya nerededir ? Nasil yapiliyor bòyle bir bilgi var mi?
    Var var şanzımanın üstünden yapılıyor o ayar, 2 tane civata var ama biraz alengirli bir konu, belli sayıda gevşetip belli sayıda ve belli bir torkla sıkmak gerekiyor açıkçası ben elletmedim ama yapmak lazım

Nereden
    Istanbul - Izmir
    Var var şanzımanın üstünden yapılıyor o ayar, 2 tane civata var ama biraz alengirli bir konu, belli sayıda gevşetip belli sayıda ve belli bir torkla sıkmak gerekiyor açıkçası ben elletmedim ama yapmak lazım

Bu bilgiyi biraz açip paylasabilsek pek iyi olacak. Kesin Yapmali katiliyorum Belli bir yaş üstú, belli kmde araclarimiz. Yapinca nasil bir fark oluyor ? veya Band bozuklugunu nasil anlayabiliyoruz ?
    denizci & mimar -

Nereden
    Antalya
    Alıntı Excalibur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eksik bilgi vermiş olmayayım, ön ve arka bant ayarları var, ön dediğim gibi şanzıman üzerinde ama arka bant ayarı şanzıman içerisinde, açıp da yaptıracak olan varsa onu yanıltmayayım. Nasıl yapılırın doğrusunu araştıralım.

Nereden
    Istanbul - Izmir
    Eksik bilgi vermiş olmayayım, ön ve arka bant ayarları var, ön dediğim gibi şanzıman üzerinde ama arka bant ayarı şanzıman içerisinde, açıp da yaptıracak olan varsa onu yanıltmayayım. Nasıl yapılırın doğrusunu araştıralım.

O halde bu bant ayari ile ilgili baslikta acmak farz. Yurtdisi formlarida tarayip gözden gećirelim.
    denizci & mimar -

bekleyeyim o zaman

Sayfa 101 Toplam 113 Sayfadan BirinciBirinci ... 519199100101102103111 ... SonuncuSonuncu