evet en sonunda istanbul a tasindim hayirli olsun burda ihtiyacim olan 1.iyi bir jeep ustasi 2.iyi bir kaporta arka bagaj kapagini komple yaptircam 3.ilerde iyi bir dosemeci avrupa yakasindayim tskler iyi gunler
gelirim tabii baskanim saat ve adresi verin bana acik adres?? navigasyondan gelirim
Konu jan tarafından (19.Aðustos.2015 Saat 16:28 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Ön tarafta bağlantı atma var far ve tampon arası açık baya image.jpg abi bende ve yaptıracak yer bulamıyorım daha doğrusu haşat edilmesini istemiyorum orijinal yetkinlikte bir elden çıksın
Merhaba,
Evimin önünde park sorunu hiç yaşamadığım ( çıkmaz sokak merdivene bağlanıyor ve sadece bir zj ye yetecek kadar park alanı olan bir yer) yada dışarıda illa uzakta olsa kapalı alanlara park ettiğim için bilmiyorum bu konuyu ama bizim aynalar kapanmıyor mu? Çok ileriye kadar itmek istemedim ama ??
ZJ lerin aynası kapanmıyor lakin yandan koydumu milletin aynasını dibine kadar kapatıyor
Geçen hafta radyatör suyuna 6 lt. Antifiriz koymuştum kataloğunda ki önerilen 50/50 karışım oranını baz alarak.
Şu anda en yüksek 85-90 derecede kalıyor, ancak bu seferde rolanti 1500 devirde kalıyor ben bu olayı anlayamadım motor sıcaklığıyla rolantinin bağlantısı nedir ?
İlk çalıştırmada yaklaşık 1800 - 2000 devirlere çıkıyor sonrasında motor ısındıkça düşüyor ve 100 derecede 1000 - 1100 devirde kalıyor rölanti bu normal mi ?
Sizinde bu ÅŸekilde mi ?
Sent from my iPhone using Tapatalk