Bu vergilerde sanırım kasko değer indirimi yok çünkü ben 5.9 için çok daha az ödedim
Cenk NALBANTOĞLU
Ohhhh.... Odeyin vergileri, gelsin 3.koprunuz, suveys kanaliniz v.s. V.s....
Bizim ankarada vergiler ancak brokratlarin makam araclarina yariyor... Bize tik yok![]()
-------------
Bende su an hic makina felan yok... Vergide yok, yakitta... Arada taxi dolmus felan
Bi punto var evde, bakimdan bakima serviste oda....
Arada sanayiye gidiyorum arkadaslarin yanina, ben lak lak edip cay iciyorum aksmda piiizzzmillet parca purca tamir usta peşinde...
OhhhhhNo Women No Cry
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
Haaaaaa....
Ankara'da deniz yok diceksiniz...
Haklısınız yok![]()
![]()
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
Üstadlar 96 zj aracımın orjinal teyibine usb takmak istiyorum mümkünmüdür?
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
Ömer kardeş ben daha önce böyle bir girişimde bulundum ancak sonuç hüsran.cd changer girişli teypler için usb adaptorler uretmisler ancak eski model araçların yazılımını desteklemediğinden okumadi.yeni pioneer teyp alıp taktım bu seferde görüntüsü orjinalligi bozduğu için soktum yine eski orjinal teybimi taktım cd doldurup dinliyorum.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Evet bende sordum bunun için ellerinde yokmuş istanbulda aksound diye biyer var onlarda var öğrendiğim kadarıyla..ben bu arabaya poineer takmak gibi bi kötülüğü asla yapmam iğrenç olurorjinalini seviyorum genelde de radyo dinlerim ama arazide avda çekmiyor
duoble da takmak istemiyorum bilmiyorum ki napsak
Ben de aynen orjinal dinliyorum sakın başka şeyler takmayın; eğer orjinal infinityler duruyorsa nefis çalarlar...Cd doldurmak için de tavsiye; Verbatim marka boş cd alıp 8× hızda yazın şarkıları, en iyi performansı öyle alırsınız ZJ'de...tecrübeyle sabit
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
Geçen hafta sonu ZJ'mi iyi bir elektronikçiye götürdüm, üzerinde bulunan orjinal teyp'e Aux yada usb yapılması mümkün mü diye sordum.
-Cevap "evet" di.
Aux (80tl) usb (200tl) fiyat verdi. Yaptıramadım çok yoğundu dükkanı hafta içi bırakırsın dedi, bende araştırdım biraz yapılamayacak iş değil.
Hatta benzer ürünlerden makul fiyatlara buldum. Montaj konusunda yardım eden olursa. Çok küçük rakamlara Bluetooth, USB, Aux ve hafıza kartlı orjinal teyplere sahip olmuş oluruz
Bilgisi olan uygulamış olan varsa görüşlerini paylaşırsa seviniriz.
Buyurun buda bahsettiğim "MP3 decoder"
http://tr.aliexpress.com/item/A25-ho...999.279.y8giIP