Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 2468 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ hakkında sormak istediklerimiz

Hybrid View

Üye jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadık ?
    Ergun abi kapilarin disindaki etek altinda dalgali dalgali girinti ciktintilari olan senin daha yeni siyaha boyadigin yerler onlarin klipsleri bozuk sanirim dis kapi pakolarimi ne deniyo onlar icin klips nerden bulabilirim ankarada bazi yerler sordum buna gore klips yok dediler

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ergun abi kapilarin disindaki etek altinda dalgali dalgali girinti ciktintilari olan senin daha yeni siyaha boyadigin yerler onlarin klipsleri bozuk sanirim dis kapi pakolarimi ne deniyo onlar icin klips nerden bulabilirim ankarada bazi yerler sordum buna gore klips yok dediler
    Yetkili servislerden sipariş ettirebilirsin, ebay'dan bakabilirsin veya özelden sana attığım çıkmacıda bulabilirsin.

Nereden
    Ankara
    pardon Mert baskanim siyaha boyadigi yerler orda yanlis oldu

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim Bostancı Sanayii'de Sunklips ve Starklips var. Onların sitelerine bir bakın. Eğer var ise ben burdan gidip alırım, size kargolarım.

Nereden
    Ankara
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim Bostancı Sanayii'de Sunklips ve Starklips var. Onların sitelerine bir bakın. Eğer var ise ben burdan gidip alırım, size kargolarım.
    Tamam bakıyım, eğer lazım olursa ordan almaya size sölerim şimdiden teşekkürler.

Üye oguzhanyasinzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    MERHABALAR,

BENİM 5.9 GEÇEN KIŞ ŞANZIMAN DAĞITMIŞTI YAZMIŞTIM BURAYA SORUNU ÇÖZÜM ÇIKMADI AKGÜN DE YENİDEN YAPMIŞTIK.

ŞİMDİ YENİ BİR SORUNUM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

EN BAŞTAN ANLATAYIM;

2 - 3 gündür araçtan dururken sahilde giderken kırmızı ışıkta beklerken motordan ses gelmeye başladı.
    3 gün önce pazar günü arabayı yıkarken yağını kontrol ettim. yağ seviyesi normaldi.
    dün aksam sahilde gezerken(kumsal değil) yine o tıkırtı gelmeye başladı. ve gözüme yağ basıncı göstergesi ilişti ki seviye 0 'a çok yakın.

hemen benzin istasyonuna gittim yağı kontrol ettim yağ yok arabada hiç. yağ koydum normal seviyesine getirdim. ama tekrar yola çıktığımda basınç seviyesi durduğumda yine düşüyor gaza basınca artıyor.

ne yapmamız lazım ?

yardımcı olur musunuz?
    Jeep Grand Cherokee 5.9 v8*

Yeni Üye GYRY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar merhaba, Hayırlı günler dilerim.Akünün değişim zamanı geldi.Jel akü konusunda kullanan arkadaşiların tavsiyesine ihtiyacım var.

Üye
    merhaba
    1995 zj ltd sahibi olarak aranıza katıldım, bazı sorularım olacak yardımcı olur musunuz?
    1-tavandaki lambalardan iki tanesi yok,bunlar nereden bulurum
    2-tavandaki yol bilgisayarında hiç görüntü yok,sıradan bir elektrikçi bunu çözer mi servise mi gitmem lazım
    3-arızaları gösteren ekran çalışıyordu ama onda da görüntü gitti,nasıl çözerim
    4-bu araçta normal lpg var sıralıya geçmek faydalı olur mu
    teşekkürler

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı leone1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba
    1995 zj ltd sahibi olarak aranıza katıldım, bazı sorularım olacak yardımcı olur musunuz?
    1-tavandaki lambalardan iki tanesi yok,bunlar nereden bulurum
    2-tavandaki yol bilgisayarında hiç görüntü yok,sıradan bir elektrikçi bunu çözer mi servise mi gitmem lazım
    3-arızaları gösteren ekran çalışıyordu ama onda da görüntü gitti,nasıl çözerim
    4-bu araçta normal lpg var sıralıya geçmek faydalı olur mu
    teşekkürler
    hangi tavan lambaları yok ampul mu eksik sadece yoksa kasasıyla mı yok

tavan bilgisayarı için elektrikçiye gideceksen eyvahlar olsun. önce bi indir bak bakalım sokete elektrik geliyor mu elektrik geliyorsa tavan ünitesinin içine bak leğimlerde kablolar kopma kırılma var mı eğer varsa onarım yoluna gidilebilir. bu arada ne renk tavan ünitesi gri renk ise bende 1 tane olacaktı depoya bakmam lazım
    arızaları gösteren alttaki vic ekranı gittiyse su almış oksitlenmiştir yada leğim hatası vardır o ekranı söküp elektrikçiye gidebilirsin bak

normal lpg tüketim performans nasıl herşe normalse neden sıralıya geçeceksin ki... tankın son kullanım tarihi gelmemiş olsun yeter
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi tavan lambaları yok ampul mu eksik sadece yoksa kasasıyla mı yok

tavan bilgisayarı için elektrikçiye gideceksen eyvahlar olsun. önce bi indir bak bakalım sokete elektrik geliyor mu elektrik geliyorsa tavan ünitesinin içine bak leğimlerde kablolar kopma kırılma var mı eğer varsa onarım yoluna gidilebilir. bu arada ne renk tavan ünitesi gri renk ise bende 1 tane olacaktı depoya bakmam lazım
    arızaları gösteren alttaki vic ekranı gittiyse su almış oksitlenmiştir yada leğim hatası vardır o ekranı söküp elektrikçiye gidebilirsin bak

normal lpg tüketim performans nasıl herşe normalse neden sıralıya geçeceksin ki... tankın son kullanım tarihi gelmemiş olsun yeter
    valla ampul yok kasanın durumu da bu,dokununca içeri doğru giriyor, üniteyi nasıl sökerim vida falan göremiyorum.
    alttaki vic genelde çalışıyor bazen kapanıyor ama görüntü varkende sadece solda arızaları sağda yanıp sönerek tarihi gösteriyor, düğmeler işlemiyor, orjinal teyp yok diye midir.

IMG_20170216_173134.jpg
    IMG_20170216_173024.jpg

Üye

zj ön şaft önerisi

merhabalar aracımın ön şaftın ön bilyalı kısmı dağılmış, bunu mafsallıya mı çevirmek mi iyi yoksa yine dairesel ama bilyalı olmayan bir parça takıp kullanmak mı. araçta yükseltme olduğu için bilyalı seçenenğini eledim. Ve bu işlem ortalama kaça çıkar

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Alıntı atmaca08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar aracımın ön şaftın ön bilyalı kısmı dağılmış, bunu mafsallıya mı çevirmek mi iyi yoksa yine dairesel ama bilyalı olmayan bir parça takıp kullanmak mı. araçta yükseltme olduğu için bilyalı seçenenğini eledim. Ve bu işlem ortalama kaça çıkar
    mafsala dönecek tahmini 500 tl civarı tutması lazım
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye
    Nereden
    ankara
    DERDİME BİR ÇARE )

Biraz araştırdım ama bir cevap bulamadım forumda.

95 model zj de kalorifer de problem yaşıyorum

sıcak ya da soğuk farketmiyor hava sadece teybin altındaki küçük panelden geliyor ve full ayarda fan deli gibi dönsede hava çok kuvvetli değil.

yönlendirme switchi sadece on/off için işe yarıyor sanırım çünkü dijital ekrandaki adam logosu yanmıyor. yönlendirme switchini auto konumuna aldığımda adam logosu yanıp sadece tek bir ok yanıyor ancak havalandırma yönlendirmesi çalışmıyor.

yaz geldi. klimam süper çalışıyor normalde ama etkin olarak kullanamıyorum. bunun çözümü illa göğüsümü söktürmem gerekiyor.? ne kadar titiz olunursa olunsun sök tak yapınca eski düzene gelmiyor bu da moralimi bozuyor ve cesaret edemiyorum.

klape sıfırlama mı resetleme mi olayını okudum ancak benim aracım 95 model bunlarda da geçerlimi bilmiyorum?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinicem temmuzda izmir yolu var içerde ölmek istemiyorum

2. soru da otomatik anteni tam anlamıyla yerinden çıkarmak için davlumbazı mı sökmem gerekiyor? replacement mast getirttim amazon.comdan ancak eski antenin en alt kısmı içerde gömülü kalmış bu sebeple yeni zinciri takamıyorum...

Yeni Üye mutulug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhabalar.1994 model beyaz renk grand cheroki 5,2 aldım.ilk çalıştırmada platin patlatır gibi patlatma sesi geliyor.ateşlemede bi sorun var diye düşünüyorum.fikirlerinizi almak isterim,eğer buji kablosu yada ateşleme bobininden ise tamirciye gitmeden ben alıp değiştireyim diyorum ne dersiniz.

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mutulug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.1994 model beyaz renk grand cheroki 5,2 aldım.ilk çalıştırmada platin patlatır gibi patlatma sesi geliyor.ateşlemede bi sorun var diye düşünüyorum.fikirlerinizi almak isterim,eğer buji kablosu yada ateşleme bobininden ise tamirciye gitmeden ben alıp değiştireyim diyorum ne dersiniz.
    Hayırlı olsun Murat, kazasız belasız inşallah...Lpd var mı arabada?

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Murat, kazasız belasız inşallah...Lpd var mı arabada?

Teşekkür edrim.lpg var.sabah ilk çalıştıktan sonra bir süre randımanlı çalışmıyor.ısındıktan sonra düzeliyor.

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür edrim.lpg var.sabah ilk çalıştıktan sonra bir süre randımanlı çalışmıyor.ısındıktan sonra düzeliyor.
    İyi bir gazcı görsün arabayı, lpg ayarları önemli, ayrıca benzin pompası arızalı gibi, buji ve kablolarına da bakılsın acilen

Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi bir gazcı görsün arabayı, lpg ayarları önemli, ayrıca benzin pompası arızalı gibi, buji ve kablolarına da bakılsın acilen

Çok teşekkür ederim.aracımın ısı müşürü ,krank müşürü(ortadan kırıkmış japonla yapıştırılmış)distirübütör tablası ateşleme böbini değişti.ama halen düzelmedi sıkıntı,araba stop etmeden önce gaz düğmesinin ışıkları sönüyor.sanırım lpg beyni ile alakalı bir derdi var arabamın.dediğiniz gibi bi gazcının elini öpücem sanırım.

Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Çok teşekkür ederim.aracımın ısı müşürü ,krank müşürü(ortadan kırıkmış japonla yapıştırılmış)distirübütör tablası ateşleme böbini değişti.ama halen düzelmedi sıkıntı,araba stop etmeden önce gaz düğmesinin ışıkları sönüyor.sanırım lpg beyni ile alakalı bir derdi var arabamın.dediğiniz gibi bi gazcının elini öpücem sanırım.
    beyinden önce ufak kondansatörler var, onlara baktırın, benim araçta da oldu, LPG de direk stop ediyordu, önce beyinden şüphelendiler, yenisi geldi düzelmedi, sonra kondansatörü değiştirdiler sorun kalmadı, 100 TL ye halloldu.

Üye
    Selamlar zj de motor stop edince elektiğide kesiyor yani teybin kapanmasını istemiyorum off konumuna getirince kapanmasını istiyorum nasıl çözebiliriz (teybe direk elektrik vermek istemiyorum)

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu