Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ZJ' lerde VIC ekranı tamiri

Hybrid View

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Mert araba itin olur ne zaman istersen zj yi alabilirsin.Ben bırak arabayı normal şartlarda günlük yaşantımda da titizimdir her şeyim düzenli olur ,araba konusunda da bu benim için normal araba durumu.Sen bir de arabanın motorunu ve arabanın altını görsen damla yağ veya küf,çamur bulamazsın zaman zaman arabanın hem motorunu baştan aşağı gazla yıkar hem altına girer gözümün gördüğü elimin ulaştığı her yeri elden geçiririm.bu sadece zj için degil bundan önceki araçlarımda da böyleydi fazla titizlik iyi olmamakla beraber benimki si hobi diyelim.

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert araba itin olur ne zaman istersen zj yi alabilirsin.Ben bırak arabayı normal şartlarda günlük yaşantımda da titizimdir her şeyim düzenli olur ,araba konusunda da bu benim için normal araba durumu.Sen bir de arabanın motorunu ve arabanın altını görsen damla yağ veya küf,çamur bulamazsın zaman zaman arabanın hem motorunu baştan aşağı gazla yıkar hem altına girer gözümün gördüğü elimin ulaştığı her yeri elden geçiririm.bu sadece zj için degil bundan önceki araçlarımda da böyleydi fazla titizlik iyi olmamakla beraber benimki si hobi diyelim.
    görseller çok hoş....aracı SAYGILI KULLANAN GRUPTANSINIZ ...

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Bu arada ön göğüsü temizlik vs derken klasik sorun olan müzik sisteminin aç kapa ve volüm düğmesi genelde sorunlu diğer forumlardada görmüştüm sesi açmada kapamada sorun oluyormuş bendede vardı sistemin üst kapağının 2 vidası sökülecek ordan anahtarın arkası görünüyor ben önce phılips kontakt sprey sıktım kapadım...ama sorun çözülmedi bugün WD 40 sıktım ve netice %100 başarılı oldu volüm sorunsuz artıyor azalıyor........bu sorunu yaşayanlar haydi wd 40 la volüm podları temizliğine....

Bu Konu için Etiketler