Windsurf etkinliğimiz tüm takvimin dolu olması nedeniyle iptal edilmiştir...!
İlginize teşekkürler...!
Windsurf etkinliğimiz tüm takvimin dolu olması nedeniyle iptal edilmiştir...!
İlginize teşekkürler...!
dur kızma hemen 31 mayıs -1 haziran takvim boş görünüyor. eğer eğitim verecek kişiler için sorun olmayacaksa bu tarihi kesin ve net yazalım mı hemen ertesi hafta çocuklarla kamp organizasyonumuz da olacak önceki hafta challenge var bence bu tarih iyi gibi ne dersin ergun abi...
İptal etmesek yaaa....
En azından; Mayıs başında ki tarihte gelebilenler gelse diyorum nasıl olur?
yine bize kızmış ama özellikle yazdım... gelmeye çalışıcam diye... istediğiniz tarihte yapın...gelen gelir...
[QUOTE=Beatrix;2499]Windsurf etkinliğimiz tüm takvimin dolu olması nedeniyle iptal edilmiştir...!
İlginize teşekkürler...![/
Lütfen iptal olmasınnn
31 mayıs -1 haziran için tekrar randevu almaya çalışacağım.
takipu takipu
Konu Dragon tarafından (26.Mart.2014 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
Ergun Bey bunlar da benden olsun..
Türkiye Şampiyonası..1461346_750112458336276_930692885_n.jpg
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Dünya Şampiyonasın dan...13595_694941470520042_1405517350_n.jpg
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Dünya şampiyonası..
1176328_707933442554178_1090449861_n.jpg
Konu EBRU tarafından (27.Mart.2014 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.
Bu da canlısı öğrencimiz...Olimpik sınıf RSX yarışcımız Ataberk Güneş Dünya Şampiyonasından sonra şimdi Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor..
Konu EBRU tarafından (27.Mart.2014 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.
Ebru Hanım; ekip olarak gelemesekte. Bir haftasonu klübünüze gelmek isterim...
Advanced eğitim almak istiyorum; planning,jibe, waterstart vb.
Nasıl bir program yapabiliyorsunuz? Özel mesajda atabilirsiniz...
Çok teşekkürler...
Arkadaşlar, Ebru hanım kurs hocamız..., yani Beyilikdüzü Windsurf Clübünden...!
Ebru hanım, sizinde sitemize üye olmanıza sevindik..., yukarıdaki mesajlarda gördüğünüz gibi önümüzde yoğun bir etkinlik takvimi var ve bu yüzden daha önce kararlaştırdığımız 3 Mayıs maalesef bir çok arkadaşımıza uymuyor.., tarihi 31 Mayıs ve 1 Haziran olarak tekrar teyid edebilirmiyiz ?
Oktay, haberleşip birlikte gidelim...( Clup benim evin altında...) benim durumumda aynı şekilde..., Ebru hoca önce beni sörf üzerinde sınayacak daha sonra hangi aşamadan devam etmem gerektiğini söyleyecek... Biz Beatrix ile birlikte ayrıca Clübe üye olup her hafta sonu sörfe çıkmayı düşünüyoruz..., birlikte üye olup Büyükçekmece açıklarına yelken açabiliriz...
Bir haftasonu ben de gelmek isterim, sizler için de uygunsa
Neden olmasın ? ama önce sizi bir tanıyabilsek ?
http://www.geze-gen.com/forumdisplay...C5%9Fma-Salonu
Mesela avatar resminize kendi resminizi koyarak başlayabilirsiniz...
Öncelikle ergun by size çok teşekkür ederim sporumuzu güzel tanımıtınız için bu hafta sonu müsait olursanız kulübe beklerim , tekrar bir takvim oluşturalım mayıs ayı içersinde gelebilecek olan arkadaşlarıda bi gurup oluşturabiliriz daha sonra ekipleri birleştirir aramızda yarış yaparız bu arada oktay by ne zaman isterseniz buyrun her zaman kapımız açık...
Ebru hanım, hafta sonu klübe geleceğiz..., her ne kadar geze-gen takvimimiz bir hayli yoğun olsa da dediğiniz gibi iki ayrı tarihte gurup oluşturabiliriz, ben ve eşim Beatrix her halikarda 3 Mayıs'ta ilk gurupta olacağız..., bu yaz çok sık görüşeceğiz gibi....
Şu anda aktuel katılımcı listemiz ;
1- Ergun
2- Beatrix
3- Ejder
4- Ebru
5- Bülent
6- Elhan
7- Oktay
8- Bora
9- Mert
10- Elif
Harikasınız.. Ozaman
RÜZGARLA DANSA HAZIRMISINIZ???
RÜZGARIN SESİNİ DİNLE,HİSSET VE YAŞA...
[/ATTACH]994893_695596510454538_1057673252_n.jpg1524852_776039295743592_1613288892_n.jpg
Konu EBRU tarafından (27.Mart.2014 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.
Ebru Hoşgeldin en kısa zamanda görüşmek üzere
Hem profil hem avatar fotomu değiştirdim buyrun. memnun oldum...