Abi o zaman napicaz oynama yapmak lazımmı ???😂😂😂
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi o zaman napicaz oynama yapmak lazımmı ???😂😂😂
1997 Grand Cherokee 5.2 V8
Mevcut lastikler ile gerek yok. 32-33 inçe kadar gerekli değil ZJ'ler için.
32 inç lastik için 4.11, 33 inç lastik için 4.56 iyi oluyor ama, ben şahsen yakıt ekonomisi değil performans isterim.
Kullanım tarzı ve zevke göre değişir, gerekliliğini kullanıcı belirler. Burada büyüklerim bana ne kadar ''gerek yok'' da dese ben 33 lastiğe geçince 4.56 orana çevireceğim.
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Mevcut lastikler ile gerek yok. 32-33 inçe kadar gerekli değil ZJ'ler için.
32 inç lastik için 4.11, 33 inç lastik için 4.56 iyi oluyor ama, ben şahsen yakıt ekonomisi değil performans isterim.
Kullanım tarzı ve zevke göre değişir, gerekliliğini kullanıcı belirler. Burada büyüklerim bana ne kadar ''gerek yok'' da dese ben 33 lastiğe geçince 4.56 orana çevireceğim.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Abi napicaz o zaman değişikliğe gerek varmı ???😂😂😂😂
OK tmm ,Teşekkürler, engin tecrübeleriniz için.
Haha Ha Giden şanzuman olsun geliyorum ardından haberin ola Levent
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
merhaba öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim. aracımın tam olarak ayna mahruti oranını bilmiyorum.netten araştırmalarıma göre 3,73 ve 4,10(optional) oranlarına sahip üretimler mevcut.ayrıca lastik ölçüleri 245/70/17 ve 265/70/17(optional).Fabrikanın küçük lastiğe küçük oran büyük lastiğe büyük oran uyguladığı mantığını yürüterek aracımın oranı 4,10 dur diyebilirmiyiz.(Aracın orjinal etiketinde 265/70/17 lastik ölçüsü yazıyor.)Oran belirsizliğine göre 37 inç lastik takacığımı varsayarsak 4,56 iyi bir seçim sayılırmı yoksa 4.88 mi.bu linktede 41,5 lastiğe 4,56 seçmiş.
http://www.fourwheeler.com/features/...t-and-trimmed/
Amacım günlük kullanım performansı pek etkilenmeyecek kadar ayna mahruti değişimiyle off road performansınında iyi olması.
İstanbul da bu işlemleri yaptırabileceğim yer varmı(parça tedarik ve montaj)
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
kemal merhaba hoşgeldin...öncelikle şu başlıkta kendini tanıtırsan seviniriz.
http://www.geze-gen.com/showthread.p...yal%C4%B1m-%29
genele açık olarak usta parça servis tavsiyesi yapmıyoruz bu bizim kuralımız. istanbulda elbette yapabilecek yerler var fakat 37 lastik takacakmısın gerçektenn.. ayna mahrutiden önce diğer bileşenleri ne yapacaksın.
Merhabalar beni aranıza kattığınız için teşekkürler.
Aracımda yükseltme kiti var. 37 inç için gerekli yükseklik felan var.ayna mahruti den başka uygulamalarda yapmam gerekiyor 😥😥😥
image.jpg. Telden bu kadar becerebiliyorumí ½í¸€
Åžu anki lastiklerde 315/ 70 / 17 A/T
Gel gel benim evin yolunun üstünde sonra da bana uğrar bir çay içersiniz...
Beylikdüzünde, Yavuzselim Bulvarında yol kenarında park halinde görebilirsin... yeni yeni geldi oralara..., ilk gördüğümde ( işe gidiş geliş yolum...) ne renk olduğunu bilmiyordum üzerindeki çamurdan.... Belediye temizlik işçileri sahibinin peşindeydi, yakalarlarsa fena yapacaklarmış asvalta döktüğü çamurlardan dolayı...
Beylikdüzündeyim.her zaman görebilirsiniz.Abi iskide peÅŸimdeymiÅŸ yıkamacının oradaki kanal tıkanmÄ±ÅŸí ½í¸„