Geldim gogus numaramı aldim startı bekliyorum
Hepinize başarılar, çamurlara basmayın
Sabah 08:00' de Belgrad Ormanına doğru yola koyulduk, yazıldığı gibi liste tam kadro oradaydık;
1-Ergun
2-Beatrix
3-Ejder
4-Ebru
5-Mert
6-yetkin
10:00 gibi ısınma hareketlerinden sonra 4 km. için start aldık.., yağmur başlamış zemin de oldukça kaygan ve çamurluydu, soğukla bir işimiz yoktu zaten ilk kilometrede ateş gibi olmuştuk..., Starttan sonra hepimiz birbirimizden kopmuş kendi derdimize düşmüştük..., 4 km' de (4K) yaklaşık katılımcı 200 kişiydi. Çok keyif aldık, ortam süperdi..., dereceler Mert'te > zaten hiçbir iddiamız da yoktu, amaç sağlıklı birlikte hafta sonunu geçirmek... Sonraki koşu Ekim' de ve Beatrix ile ben 14 km.' ye koşacağız, sonrakinde 28 km. (28K) koşmak istiyorum...
Geyikler basmış ortalığı 4 km. ne kadar sürdü ?
Ben de yaklaşık zamanı merak ediyordum zaten.. Burada 2.400 metreyi zorlamadan 24 dakikada koşuyorum, zorlasam 20 dakika olur herhalde.. Demek ki 4 km. arazi koşullarında benim için en az 40 dakika falan olacak,...
Konu Monachus tarafından (16.Mart.2014 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.
Kendi yaş katagorimde 6.ncı,
208 kişi içinde:
Ergun: 51.nci 28:19
Yetkin: 80.nci 31:33
Ebru : 105.nci 33:53
Ejder : 106.ncı 33:54
Beatrix: 114.ncü 34:50
Mert: 165.nci 39:33
Diğer sonuçlar;
http://racetecresults.com/results.aspx?CId=16389&RId=28
Senin kategorinde birinci ile aranda ne kadar fark varmış ?
ne goştuk beee
Sizlere bakıp bakıp nasıl iç çektiğimi bir bilseniz... Eeee sen de gel deme sakın Ergun Abi Özellikle sağ diz kapağı civarında bayağı bir sorun var. Bisiklet belki ama koşu asla. bayır aşağı yürüken bile zorlanıyorum.
www.geze-gen.com