Derecelerimiz çok iyi... harika. bak bak bak. Bana ne oluyorsa artık. Birinci çoğul şahıs konuşuyorum
Ayağa gelince... Sanırım sigarayı bıraktıktan sonra aldığın kilolardan olsa gerek sağ diz kapak bölgesinde, normal zamanda ağrı yapmayan fakat özellikle bayır aşağı beni çok zorlayan bir sorun var. Doktora gittim. Fizik tedavi dedi. Hiç işim olmaz dedim. Gittiği yer kadar...
www.geze-gen.com
fizik tedavi kötü birşey değil ki belli günler gidip belli hareketleri yapıyorsun düzeliyor..ha yok ben illa ameliyat olmak isterim dersen diz kapağı bölgesi ameliyatlarında dinlenme süresi çok fazla tutup sana 2 ay kalkmadan yatacaksın derse ne yapacaksın...altıüstü fizik tedavi gidip iyice ilerletmeden kurtulsana
diz ile ilgili çok makale okudum 10 günlük sakatlığım süresince...acayip tırstım yalan yok...bırak sporu düz yolda yürürken bile eğer dizin ters bir hareket yapar ise sakat kalma durumun var abi allah korusun...fizik tedavi gerçekten kolay yolu...basit diz kaslarını güçlendirecek egsersiz veriyor , dizine günde 20 dk civarı buz kompresi yapıyorsun..basit ödem gidericiler ile sorun tamamen ortadan kalkıyor...en son ihtimal ameliyat... o da dediğim gibi eğer ön diz ağrılarını umursamaz isen başına gelecek kötü durum... haberin olsun
Sen gittiği yere kadar derken, o yere ulaşınca ameliyat olduktan sonra fizik tedavi görmeyeceğini mi zannediyorsun Hem daha kötüleşmiş olacağı hem de ameliyat nedeniyle daha uzun süreli, acılı ve zorlayıcı bir sürece girmiş olacaksın..
Korku senaryosu iyidir söz konusu diz olursa..
İhmale gelmez, hemen gereğini yap diye naçizane tavsiyem olur...