Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 64 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Benim grand cherokee.....................1998 5.2

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi buradan usta servis ismi vermemiz yasak ama istanbula gelince sorunların cinsine göre yardımcı oluruz yapılması gerekenler neler onlardan bahset biraz geleceğin tarihi de haber ver ....
    OK anladım;sorunum ne olduğunu bende bilmiyorum;ama 16 yaşında 205000 kmde bir makine en azından genel tüm yağlar filitreler değişmesi lpg bakımı ayarı;yürürü şanzımanı diferansiyeli motor durumu buji enjektör vs vs bakımı bu gibi işler olacak bunlar yapılınca durumu ortaya çıkacak ben büyük şehirden uzakta yaşadığım için minumum arıza sorunla binmek istiyorum;birde tek uzaktan kumandanm var 2. olan bende herhalde bir tane yedek gerekecek o nasıl olacak bilmiyorum geçen ay arabasız geldiğimde maslakta yedek anahtar yaptırmıştım o anahtarcı bizde bir tane var oğlum kodlar tutarsa olur dedi bu uzaktan kumanda işini halletmem lazımİ;motor kaput keçesi lime lime olmuş herhalde yenisi yok çıkma almam gerekecek;aklıma geldikçe paylaşırım çok teşekkür ediyorum ilginize ...

Üye jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Abi sen nerelerdeydin basamakları sattım abi pardon

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sen nerelerdeydin basamakları sattım abi pardon
    sıkıntı yok nasip kısmet

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    cip tamir 004.jpgarkadaşlar;ön tarafı azcık dağıttım;önceden ufak tefek dokunuşlardan tampon sökülmüş takılmış klipsler yerine perçin olmuş vs vs ... 1--sağ önde kornaların olduğu yerde kornaya bağlı bir kablo var takılı değil acaba nedir? ne işe yarıyor nereye takılması lazım.....2-- sağ sol sislambaları farklımı benim sağ sisi ne kadar düzeltsem yukarı bakıyor acaba kırıldıda solmu taktılar çünkü arka kasaları aynı ama sağ sol tarafın şase yerleri farklı girintileri var?
    3--farların içine yerleştiği plastik kısım çeşitli yerlerinden çatlakları var acaba bunu yenisi varmı?ön panjurun ve tamponun klipslendiği farlarında monte olduğu plastik...kazasız günler[ATTACH=CONFIG]416
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    abi senin korna değişmiş zj lerde 2 tane korna vardır hi ve low olarak bas tiz ayrı kornalardan çıkar. o yüzden 2 soket var.
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    ORDA 2 ADET KORNA VAR YAN YANA DURUYOR RESİMDE BİRİ ÇIKMIŞ...şimdi kablo üzerindeki bantları söktüm herhalde kornalar değişmiş fiş soket uymadığı için tek soketi kesmiş çift kornaya serimi paralelmi neyse bağlamış korna çift ses çıkıyor çünkü sağol işi çözdüm...diğer öğrenmek istediklerimide yanıtlarsanız sevinirim......

Nereden
    istanbul
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cip tamir 004.jpgarkadaşlar;ön tarafı azcık dağıttım;önceden ufak tefek dokunuşlardan tampon sökülmüş takılmış klipsler yerine perçin olmuş vs vs ... 1--sağ önde kornaların olduğu yerde kornaya bağlı bir kablo var takılı değil acaba nedir? ne işe yarıyor nereye takılması lazım.....2-- sağ sol sislambaları farklımı benim sağ sisi ne kadar düzeltsem yukarı bakıyor acaba kırıldıda solmu taktılar çünkü arka kasaları aynı ama sağ sol tarafın şase yerleri farklı girintileri var?
    3--farların içine yerleştiği plastik kısım çeşitli yerlerinden çatlakları var acaba bunu yenisi varmı?ön panjurun ve tamponun klipslendiği farlarında monte olduğu plastik...kazasız günler[ATTACH=CONFIG]416
    abi sisler önemli değil oraya uygun ebatta yeni alıp takarsın ...farların takıldığı plastik bir ayak vardır boydan boya tek parçadır o panel. farların arkasında ön ızgara arkasında devam eder. ayakları kırıldıysa far ayarı yapmak sorun olabilir. sıfırı yoktur ama çıkması bulunabilir. sen elindekini adam edebiliyormusun ona bak. bir de farların hiç aydınlatmaz sanırım bayağı kirli içi...

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi sisler önemli değil oraya uygun ebatta yeni alıp takarsın ...farların takıldığı plastik bir ayak vardır boydan boya tek parçadır o panel. farların arkasında ön ızgara arkasında devam eder. ayakları kırıldıysa far ayarı yapmak sorun olabilir. sıfırı yoktur ama çıkması bulunabilir. sen elindekini adam edebiliyormusun ona bak. bir de farların hiç aydınlatmaz sanırım bayağı kirli içi...
    Farlarin takildigi plastik ayak olmadan olmaz, Mert dogru soyluyor, ayar tutmaz farlar sallanir! Fiyati 150 TL

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    ayaklar sağlam görünüyor panjur arkası panelin muhtelif yerlerinde çatlaklar var onları tedavi edip toplamaya çalışacağım.farların dışı güneşten matlaşmış 2000 zımpara pasta ve far parlatıcısı işlemi ile bakalım ne olacak içi görünmüyor bilgiler için sağolasın teşekkürler;

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farlarin takildigi plastik ayak olmadan olmaz, Mert dogru soyluyor, ayar tutmaz farlar sallanir! Fiyati 150 TL

bu ayak dediğiniz panjur ile radyatör arasındaki komple plastik parçamı....150tl dediğiniz bu 2 farın monte olduğu parçamıdır?yenimi çıkmamı? bilgilendirirmisiniz teşekkürler...

bu ayak dediğiniz panjur ile radyatör arasındaki komple plastik parçamı....150tl dediğiniz bu 2 farın monte olduğu parçamıdır?yenimi çıkmamı? bilgilendirirmisiniz teşekkürler...
    Yekpare bir parca bu kocaman; iki farimiz ve on panjurumuzun seklinde cok kalin bisey degil ama kocaman uzunlukta tam aracimizin fardan fara on boyutu kadar. On panjurumuzun arkasinda durur. Orjinali yok zaten, kalmissa da serviste, 500 TL en az, degmez. Bostancida jeep parcaci arkadasim var sanayide, yardimci olurum var onda sifirini aliriz 150-200 lira civarinda

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Yekpare bir parca bu kocaman; iki farimiz ve on panjurumuzun seklinde cok kalin bisey degil ama kocaman uzunlukta tam aracimizin fardan fara on boyutu kadar. On panjurumuzun arkasinda durur. Orjinali yok zaten, kalmissa da serviste, 500 TL en az, degmez. Bostancida jeep parcaci arkadasim var sanayide, yardimci olurum var onda sifirini aliriz 150-200 lira civarinda

aynen benimde söylediğim parça;temmuz sonu kısmet olursa ist'a makineyi genel bakıma getireceğim eğer gerekirse yardımınızı isterim teşekkürler birde kaput içi koruma tel tel dökülüyor herhalde onunda çıkması vardır o gerekecek sarkmış durumda çünkü .........

aynen benimde söylediğim parça;temmuz sonu kısmet olursa ist'a makineyi genel bakıma getireceğim eğer gerekirse yardımınızı isterim teşekkürler birde kaput içi koruma tel tel dökülüyor herhalde onunda çıkması vardır o gerekecek sarkmış durumda çünkü .........
    Seve seve, temmuz sonu rahatim ilgileniriz beraber elimizden geldigince, bulurum hepsini merak etme

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Seve seve, temmuz sonu rahatim ilgileniriz beraber elimizden geldigince, bulurum hepsini merak etme

tekrar teşekkürler .........

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    dün panjur arkasındaki yekpare parçayıda çıkardım far ayakları sağlam parçada çatlaklar var onları yapıştırmaca;farlarda 1500---2000 su zımparası kalın ve ince pasta sonrası plastik far cilası ila oldukça iyi duruma geldifar iç aynalarda mükemmel...tamirat devam ediyor tampon klipslerini bekliyorum kargodan bittiğnde paylaşacağım....

cip tamir 010.jpgcip tamir 013.jpg
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler

dün panjur arkasındaki yekpare parçayıda çıkardım far ayakları sağlam parçada çatlaklar var onları yapıştırmaca;farlarda 1500---2000 su zımparası kalın ve ince pasta sonrası plastik far cilası ila oldukça iyi duruma geldifar iç aynalarda mükemmel...tamirat devam ediyor tampon klipslerini bekliyorum kargodan bittiğnde paylaşacağım....

cip tamir 010.jpgcip tamir 013.jpg
    Nefis olmus, kolay gelsin

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Dikkat ! far taşıyıcı panel 150-200 liradır ama üzerinde far ayar mekanizmaları yoktur, eğer far ayar mekanizmaların sağlam değil çalışmıyorlarsa onları da temin etmen lazım.

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikkat ! far taşıyıcı panel 150-200 liradır ama üzerinde far ayar mekanizmaları yoktur, eğer far ayar mekanizmaların sağlam değil çalışmıyorlarsa onları da temin etmen lazım.
    uyarı için teşekkür ediyorum ama mekanizmalar sağlam bende sağlamlaştırdım panelide yapıştırdım çatlakları tamponuda farlarıda temizleyip perçinledim şimdilik ön taraf içime sindi iç ve kalan rütuş işleri var onuda yavaş yavaş yapmaca.bu arada küllüğüm açılmıyor sıkışmış vic vidalarını söktüm ama panel çıkmadı zorlarsam elimde kalacak acaba nasıl çıkacak (sigara için değil meraktan)..cip tamir 018.jpgcip tamir 016.jpg

Nereden
    istanbul
    Vic vidalarini sok kullugu cikar arkasinda bi vida daha var kullugun icinde bide torpido vidalarini da sok gevsesin biraz sonra acarsin

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Vic vidalarini sok kullugu cikar arkasinda bi vida daha var kullugun icinde bide torpido vidalarini da sok gevsesin biraz sonra acarsin
    2 vic vidasını söktüm ama küllüğü çıkaramıyorum mıh gibi oynamıyor.çektim aşağı bastırdım araya spatula koydum hiç tık demiyor dış kapak kaplaması elimde kaldı biraz zorlarsam kırılacak meali=küllük banamısın demiyor kıpırdamıyor

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu