Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz insallah...ZJ candir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bol çamuru günler, emniyetli sürüşler.....
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Güle güle kullanın.
Kazasız belasız keyif dolu yolculuklar dilerim.
İlhan, Burak' ta satılık basamak vardı, bence atla üstüne
ben basamaklar zj Ergun abi hemen satılık orjinal lokum
hayırlı olsun kazasız belasız bol sürüşler
AKLIMDA KALACAÄžINA MÄ°DEMDE KALSIN
Dertsiz binmek nasip olsun inÅŸallah...
Kazasız belasız, bol çamurlu günler
teşekkürler vallahi aldığımdan beri garajda duruyor 2 aydır incik boncuk işlerini yapıyorum rütuş vs temizlik hiç çalıştırmadımdı dün baktım akü bitmiş halbuki yeni akü üzerinde bosch mini şarjla 3 günde doldu...ya bu makina ile mutlu mesut yaşanır gibi geliyor 27 senelik mercedes biniciliğinden sonra ramazanda ist'a gideceğim iyi bir usta bulup bir genel bakım yaptırıp aracı tam tanımak istiyorum şimdi hiç bir şeyini bilmiyorum denizliden aldım geldim o kadar......BENİ OFFROAD DAN ziyade keyifi konforu ilgilendiriyor....inşallah istanbulda bakımda sorun çıkmazda makineden soğumam kazasız günler.....
OK anladım;sorunum ne olduğunu bende bilmiyorum;ama 16 yaşında 205000 kmde bir makine en azından genel tüm yağlar filitreler değişmesi lpg bakımı ayarı;yürürü şanzımanı diferansiyeli motor durumu buji enjektör vs vs bakımı bu gibi işler olacak bunlar yapılınca durumu ortaya çıkacak ben büyük şehirden uzakta yaşadığım için minumum arıza sorunla binmek istiyorum;birde tek uzaktan kumandanm var 2. olan bende herhalde bir tane yedek gerekecek o nasıl olacak bilmiyorum geçen ay arabasız geldiğimde maslakta yedek anahtar yaptırmıştım o anahtarcı bizde bir tane var oğlum kodlar tutarsa olur dedi bu uzaktan kumanda işini halletmem lazımİ;motor kaput keçesi lime lime olmuş herhalde yenisi yok çıkma almam gerekecek;aklıma geldikçe paylaşırım çok teşekkür ediyorum ilginize ...