Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 64 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 64 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Benim grand cherokee.....................1998 5.2

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı blueside Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iyi günler. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
    teşekkürler.........

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    sıkıntı yok abi demenizde ilgi alaka için teşekkür ediyorum........burhaniye işlerim bittiğinde datça dönüşü izmirde en azından bir bilgisayardan check-up yaptırmak istiyorum geçmişini bilmediğim bir makine çünkü........
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlhan abi (musadenizle) bu durum her yerde ayni, en iyi can ciger usta bile gun geliyor 3 kurus fazla kazanayim diye tahmin etmeyeceginiz davranislar sergiliyor. Bu ozellikle İzmir de daha da belirgin. Usta konusunda kefil olmayacagim ama yardimci olabilecegim benim de sutten agzi yanan biri olarak su nda calistigim bir usta var. Ufak tefek bakimlari zaten araci uzun sure kullanan arkadaslarin yorumlari ve yardimlariyla halletmeye calisiyorum. Ancak gun geliyor sanayii ye de yolunuz mutlaka dusuyor. Ben İzmir de yasayan biri olarak burada olan ve buraya gelen herkesle paylasimda bulunurum. Ustayi da dinlerim ancak ben hep musteri tarafindayim

Tap tapa tapa tap... Tap tap

Üye blueside - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlhan abi (musadenizle) bu durum her yerde ayni, en iyi can ciger usta bile gun geliyor 3 kurus fazla kazanayim diye tahmin etmeyeceginiz davranislar sergiliyor. Bu ozellikle İzmir de daha da belirgin. Usta konusunda kefil olmayacagim ama yardimci olabilecegim benim de sutten agzi yanan biri olarak su nda calistigim bir usta var. Ufak tefek bakimlari zaten araci uzun sure kullanan arkadaslarin yorumlari ve yardimlariyla halletmeye calisiyorum. Ancak gun geliyor sanayii ye de yolunuz mutlaka dusuyor. Ben İzmir de yasayan biri olarak burada olan ve buraya gelen herkesle paylasimda bulunurum. Ustayi da dinlerim ancak ben hep musteri tarafindayim

Tap tapa tapa tap... Tap tap
    Hangi usta bilmiyorum. 3. ve 6. Sanayide ise tanırım bu 2 sanayide 1 kişi var derim isim vermiyim. Iyi usta bilgili ama inanın bu ustalardan aldığınız fiyatları birde yetkili servise sorun derim. Bende yetkili servisden döndüm bir ara sanayi ustalarına bir kaçıyla benim ve tanıdığım zj ci arkadaşlarla dilimiz yandı. Bir arkadaş kendisi ile ailece görüşürüm. Çalışan arabayı götürüp ustadan çekici ile başka bir yere çektiğimiz oldu. Okursa kendi söylenir gene ustaya bende olumsuz olaylar yaşadım. Ilk başlarda cazip gelen fiyatlar, hoş sohbet ayak alışınca ve araştırmadan gidildiğinde gazoz ağacına dönüyorsunuz. Tekrar servise döndüm. Kafam rahat. Tabi yağ değişimi gibi şeylerle gitmiyorum. Ama direk motor aksamı dif. ve şanzıman gibi konularda tek adres derim. Yunus arkadaşım şu yazdığımı okursa döktürür. Şanzıman yağ değişiminde sevgili ustamızın şanzımanın içindeki çapakları toplayan mıknatısı düşürüp parçalaması ardından bir işe yaramıyor demesi komik bir olaydır.

Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    ALLAH yanlış insanlarla karşılaştırmasın;
    her konuda tamir için hem maldan hem paradan olup birde memnun olmamak insanın kendisini aptal hisstmesine neden oluyor

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234