Su alan ikinci yeri ve yolcu tarafını gölet yapan sorunu buldum gibi ama tam emin değilim. Ön yolcu kapısının öne doğru son kısımlarında altta yine ufak bir su sızıntısı gördüm dünkü yağmurdan sonra. Burda bir yerde lastikten kaçırıyor sanırım. Şu an biraz işim var, öğleden sonra arabanın içine oturup, kapıyı kapatım yukardan su tutturucam ve tam yeri bulacam.
Geçmiş olsun abi. Nedir ki sorun acba?
Çok şükür kurudu. Bayağı uğraştım ama.
Gecmis olsun Mert! Ben de arabamin eski vic ekrani var, saglam ama ekran kesik kesik gosteriyor zor okunuyordu sadece, ben amerikadan yenisini aldim taktim gecen sene. Ergun abinin vic ekrani temizleme konusunda ki islemleri yaparsak tertemiz olur. Verim sana lehimle yap kullan istersen
Sent from my iPhone using Tapatalk
ZJ/WJ klasik sorunu bu...
aslında sunroofun sucu hepsi , oldum olası kılım sunroof'a!
Yolcu tarafını gölet yapan yeri buldum az önce. Şu an yağmur yağıyor ve resimde işaretli yerin ordan kaçırıyor. Oradaki plastik kapağı çıkarmıştım ben. Resimde takılı görülüyor. Oradaki fitilden kaçırıyor. Bez tıkadım şimdi ama çok yağmur yağıyor. Kapalı garaj da yok :/
Fitil mi delik, yine bi tıkanıklık sorunu mu anlamadım.
fotoÄŸraf.jpg
2. Kacagi buldum.
Camin silikonundan kaciriyor. Buraya aracin icinden tersten japon yapistiricisi sursem olur mu? Yoksa illa silikonlatacam mi?
Tamamdir. Yarin acik camci bulursam yaptiricam icerden. Disarisi da cok cirkin gozukuyor. Sokebilirsem sokecem.
Buna soguk mu sicak mi silikon yapacaz? Soguksa ben yarin alir kendim yaparim.
Arkadaşlar, birazdan soğuk silikon almaya gideceğim yukardaki resimdeki kaçak için.
İçteki çerçeve kenarından yapacağım silikonu. Bu resimdeki gördüğünüz dış yeri sökebilir miyim? Gerek var mı?
Bu arada Mert Başkanım siyah silikon al dedi. Siyahın bi özelliği var mı yoksa renk uyumu için mi acaba?
Bugün içten silikon yaptırdım baya uzun şekilde. O sırada yağmur başladı silikondan sonra. Yani kurumamıştı ve biraz yine sızdırdı. TAm kuruyunca sızdırır mı bilmiyorum. 2-3 saat sonra su döküp bakacağım.
Adam ön camı komple çıkarıp takmak en garantisi dedi. 70 TL olurmuş. Ama ben orjinalliği bozmak istemiyorum. Çıkaracak kimbilir nasıl yapıştıracak?
üstadım sana kendimi çok yakın hissettim açıkcası wj sahibi olduğum için Allah kolaylık versin ne diyeyim