6) Bu sökme işlemlerinden sonra tavan döşemesini kırmızı daire içinde görüleceği üzere tavandan ayırıyoruz.

10.jpg

7) Ve kırmızı daire içinde görüleceği üzere sunroof gider başlangıcına ulaştık. Mavi renkli gider borusu siyah renkli başka bir kısa boru ile sunroof kanalındaki çıkışa bağlanıyor. Tıkanıklık genelde bu bölgede oluyor. Benim araçta burası çürük parçaları ile doluydu. Aynı zamanda bu bölgede mavi boru delinmiş, çürümüş olabilir. Böyle bir durum mevcut ise ve delik çok büyük değil ise buraya kendi yöntemlerinizle suya dayanaklı bir yama yapmanız gerekebilir. Ama borunun birçok yerinde delikler, çürümeler ve kırılmalar var ise boruyu değiştirmeniz gerekiyor.

6.jpg

8) Kırmızı daire içinde görüleceği üzere gider borusunu, siyah kısa boru ile beraber sunroof su tahliyesi çıkışısından çekerek ayırıyorsunuz. Kuvvet gerektirir. Dikkatli olun. Ben vargücümle bu boruyu ayırırken elimi yardım.

7.jpg

9) Şimdi sıra geldi temizliğe. Kalıcı ve etkin bir çözüm istiyorsanız mutlaka kuvvetli bir kompresöre ihtiyacınız var. Ben ustama gittim ve lastik şişirme kompresörünü kullandım. Borunun ağzını dışarı çıkarın. Temizlik için şu adımları uygulayın. Birçok defa ağzınıza su alın ve bu suyu hortumdan kuvvetle üfleyin ve hemen kompresörle hava üfleyin.

8.jpg

10) Üflediğiniz suyun ve havanın aracın altından aktığını görmeniz lazım. Resimde çok belli olmuyor ama kırmızı daire içinde görüleceği üzere su ve pislikler aracın altından akıyor. Benden bayağı bir çamur, pislik vs. aktı. Artık temiz su geldiğinden ve havanın kaçaksız bir şekilde aşağıdan çıktığından emin olduktan sonra boru ile işimiz bitmiş oluyor.

9.jpg