Toplam 61 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Grand Cherokee WJ Sunroof Gideri TemizliÄŸi

Hybrid View

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Ergun Abi aslinda haklisin. Cikarmaya usendim. Cunku abidik gubidik yerlerden giriyor cikiyor. Ama boru diri duruyordu. Temizlik sonrasi sunroofu acip direk cikis deligine 1 lt su boca ettim. Alttan direk akti. Bi yerden sizma yapmadi. Su kurutma islemi bitsin, daha cok dokecegim.

Benim tahminim 2 gun once saglam bi yagmur yagdi ya, o arada oldu bu.

Ya da daha once oldu. Damlaya damlaya gol oldu. Ben gec farkettim.

Su an isitici calisiyor.

Bu arada tum ariza isiklari sondu

Acaba arka abs kablolari bu dosemenin altindan kenardan giden kalin borular mi ki kurutunca ariza isigi sondu.

Zamanla gorecegiz.
    Ä°lk yagmur sonrasi isiklar yanmazsa tamamdir.

Üye ankaralı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2015
    Nereden
    ANKARA
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ergun Abi aslinda haklisin. Cikarmaya usendim. Cunku abidik gubidik yerlerden giriyor cikiyor. Ama boru diri duruyordu. Temizlik sonrasi sunroofu acip direk cikis deligine 1 lt su boca ettim. Alttan direk akti. Bi yerden sizma yapmadi. Su kurutma islemi bitsin, daha cok dokecegim.

Benim tahminim 2 gun once saglam bi yagmur yagdi ya, o arada oldu bu.

Ya da daha once oldu. Damlaya damlaya gol oldu. Ben gec farkettim.

Su an isitici calisiyor.

Bu arada tum ariza isiklari sondu

Acaba arka abs kablolari bu dosemenin altindan kenardan giden kalin borular mi ki kurutunca ariza isigi sondu.

Zamanla gorecegiz.
    Ä°lk yagmur sonrasi isiklar yanmazsa tamamdir.
    çamurlugun oraya giren siyah conta ordan çekin rakatlıkla çıkıyo sonra üsten su dökün su güzel akıyorsa işlem tm demektir.
    birde malesef halının altından geçen kablolar hep açık gözüküyo aynı olay benim başımada geldigi için iyi biliyorum.iyibi elektrilciye gitmeniz lazım kapı klitleri immobilezr,benzin pompası kablaoları felan hep ordan geçiyo oksitlenme veya farklı arızalar verebilir.
    SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı ankaralı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çamurlugun oraya giren siyah conta ordan çekin rakatlıkla çıkıyo sonra üsten su dökün su güzel akıyorsa işlem tm demektir.
    birde malesef halının altından geçen kablolar hep açık gözüküyo aynı olay benim başımada geldigi için iyi biliyorum.iyibi elektrilciye gitmeniz lazım kapı klitleri immobilezr,benzin pompası kablaoları felan hep ordan geçiyo oksitlenme veya farklı arızalar verebilir.
    Abi onu geçen sene bu başlığı açtığımda yapmıştım zaten. Benim iki gün önce tıkanan yer sunroofun oradaki sağ ve soldaki küçük iki tahliye kanalından bir tanesi. Genel drenajda sıkıntı yok yani.