Gerçi Burak benim için diyebilir ki "dinime küfreden müslüman olsa bari"
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
O yok bu yok peki denize girmek var mı abi ?
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Off-road'un şarabınden bilmeden içtim, Kayışdağı çukurundan bilmeden geçtim. GET'in bir alevmiş, şarabın zehirmiş diyorum sayın seyirciler.
Sen ayvayı yedin
Bol çamurlu günler abi sanada bu yakışır...
şimdi gördüm güle güle kullanın baya yakışıklı duruyor sadelik ise 10 numara 5 yıldız
Ergün ağbi sade ama güzel bir araç olmuş geçmiş tecrübelerinle bizlere de örnek oluyorsun teşekkürler güle güle kullan çamur atınca yıkatıyorsun geçiyor ağbi ben tavan speti takmamıştım ama portbagaj vardı dediğin gibi hiç kullanmadığım bir sürü ıvır zıvır malzemeyle geziyordum çıkartında araç baya bir rahatladı şimdi sadece kampa gideceksem takıyorum yada uzun yola giderken görseli güzel oluyor ama aracı ve beni yoruyordu şimdi sade oldu güzel de oldu çünkü o ağırlaştıkca benim cep hahfifliyordu
Hayırlı olsun kazasız, kırımsız, emniyetli sürüşleriniz olsun
ergun abi hayırlı olsun maşallah. güle güle güzel günlerde kullan.
Kirlenmek güzeldir Ergun abi bi Ormanlı yapılır ..., çok güzel oldu gerçekten ..
2011 Nissan X Trail
Yazıktır arabaya, üstelik koyu renk, illa ki çizilir ve sonra hep göze batar... Bir çoklarının ağızlarının suyunu akıtacak bu şekliyle kalmalı derim
Araç kesinlikle çok hoş oldu...
Dinç'in dikkat çektiği açı ayarları önemli.
çamura girmeyeceğim diyorsun ama açık soyleyeyim ki inanmıyorum ...
Kesin gireceksin. Hemde çok pis gireceksin.
Sadece ne zaman gireceÄŸini kestiremiyorum..
www.geze-gen.com
Önde biraz negatif kamber olması arabanın daha az understeer yapmasına neden olur. Bunun sebebi ise ön tekerlerin yanal (lateral) yol tutusu lastiğin yerle temas alanının arttığından dolayı daha iyi olmasındandır diye bilinir.
Ama, tabiki biraz negatif kamber, önde cok fazla negatif kamber frenleme yi kötü yönde etkiler ve de lastiklerin iç taraflarının aşırı yıpranmasına sebeb olur.
maşallah maşallah güzel oldu