Ne öneriyorsunuz beyler ne alalım bu koltuklarımızı parlatmak ve canlandırmak için yoksa ben Kadire gidicem
Ne öneriyorsunuz beyler ne alalım bu koltuklarımızı parlatmak ve canlandırmak için yoksa ben Kadire gidicem
http://urun.n11.com/ic-temizlik-ve-k...sutu-P20222490
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2013 Jeep Compass MK49 2.0 Limited
Ayarla senin kapalı garajı geliyorum
Hakiki deri döşemeye krem falan sürülmez arkadaşlar yapmayın o hatayı! 5.2 limited ve 5.9'ların koltukları hakiki deridir...Meguiars Gold gibi deri döşeme koruyucu ve yenileyici losyon kullanılmalıdır sadece!
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen doğru parlak olması fena kötü... dikkat!!! krem parlatmıyor yumuşatıyor...yıllardır kullanırım...amaaaa **ARAP YAĞI BOL BULUNCA KIÇINA SÜRERMİŞ** misali bol kullanırsan deri emmez parlak kalır minik parçalar halinde yedirerek sürülecek.ben arko kremin yaklaşık 1/4 ile tüm koltukları kremliyorum ölçü bana göre bu kutusu 1,5 tl diye tüm tüpü kullanırsan netice=hatice olur ...resimde görüldüğü gibi parlak olmuyoreee 100_6984.jpg
*KARÅžINDAKÄ° Ä°NSANIN EN AZ SENÄ°N KADAR AKILLI OLACAÄžINI SAKIN UNUTMA*
Valla yaptım parlaması değil yumuşaması önemli olan.
Biraz yumuşasın boya yada kaliteli bir deri bakım ürünü ile komple yeniden elden geçecek
98 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.9 V8
Bişi olmaz pammuk gibi olmuş ama yaz için ciddi bir koruma bakım yapılması şart o konuda haklısın benim eski makinemde de nivea kullanıyordum mehşur mavi kutu yaza girerken de maslaktan aldığım bi set vardı onu uyguluyordum resmi aşağıda ama artık bulamıyorum tr de maalesef
İnanılmaz bir şey koltuk yeniden doğuyor resmen amazonda var ama tr göndermiyor
98 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.9 V8