Eser-Hakan-fadıl-bülent floryadan 21:30 gibi çıkıyor bakırköyden ben katılıyorum sultanhamete gidip köfte yiyip dönüyoruz...gelen varsa kaleye mum diksin...
vay arkadas...ani bisiklet org. basladi...bitmez bu yaz ...
Biz bu sabah Ejder, Ebru ve Beatrix ile Alanya sahil yolunda 6,5 km antreman koşusunu kolayca altettik, Pazar' a yarış ! dönüşte sörf ve bisiklete devam...!
Şu bisiklet arızalığı neden bizim Anadolu Yakası Ekibi'nde yok
Istanbul gece bambaşka guzel bakmayı bilene şiddetle tavsiye ediyorum . Gece 22:30 atakoy opetten ciktik sahilden devam edip kumkapidan iceri girdik sultanahmet meydana ciktik. Oradan aşağı sirkeci ve sahilyolunda gece trafige kapanan orta şeritten aheste geldik opete tekrar sirkeci opet arası 50 dakika molasi dahil .sultanahmet olsun sirkeci olsun gece hayat cok guzel arkadaslar sakin sessiz canli fotoğrafçılar icin nimet dolu
bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
Yakin zamanda sabaha kadar pedallamayi dusunuyoruz ayni Rota sirkeciden devam karakoy oradan taksim istiklal meydan gumussuyu inonu besiktas ortakoy kumpir ve donus Adele yok sakin sakin biz yapacagiz arzu edenleri bekleriz
Cok lezzetli bi gezi oldu
Arkadaş nasıl özendim.
Ortaköy'e geldiğinizde ben buradan araba ile gelirim.
Bu aradaa git gel bakirkoyden yaptığım km 35.. hakan eser bulent floryadan geldiği icin sanirim 55 km falan yaptı...hakanin o kulustur bisikletle o performansı göstermesi ayri mucize...bülent de dayanamayıp kron xc bisiklet almis bugun hayırlı olsun bakalim...yollardayiz bundan kelli