şöyle bi zamazingo aldım ay sonu gibi elimde olacak inşallah... bakalım neler olacak
Power Gains - + 46.9 HP & +59.4 lb-ft
Performance Tests
Speedometer Correction
Tire Size - 26" - 42"
Axle Gear Ratio - Not required
Speed Limiter
Idle UP
DTC Read & Clear
Internet Updateable
Performance Tune(s)
Tow Tune
Ilave 50 hp cok ciddi rakam.Sadece yazilimla turbo olmayan bir aracta sanmiyorum o rakami veremez.Ciddi mekanik modifiye ile,ancak o rakamlar reelde elde edilir bence..Ama hayirli olsun 20 hp verse bile diger fonksiyonlar yanina kar
Mert, birkaç tane araştırıp yorumlar üzerine bunu mu aldın, yoksa fiyat performans değerlendirmesi yapıp hesaplı birşeyler mi baktın? Veya memlekette kullanan biri var mı?
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Jet, bir kaç marka daha gördüm? Sanki firmanın güncellemelerle ilgili sorunu olduğunu okumuştum yurtdışı forumlarında, İnceleyeyim
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
ha bu arada işin güzel tarafı şanzıman geçişlerini, agresif kullanım, yakıt tüketimi vs hepsini ayarlama şansın var...örneğin lastik büyüttüğünde lastik çapını girerek ; ayna mahruti kadar olmasa bile şanzıman geçişlerini ayarlıyo ve gerçek hızı doğru olarak veriyor...bi nevi beyin amca 37 bogger ile pati çekerek kalkıyodum
Abi başka birşey soracağım. Ben 2" yükseltmeden sonra lastikleri de 1" büyütmüştüm. %3.53 lük bi fark var. Doğal olarak hız ve km hatalı gösteriyor. Derdim bu değil de bu lastik büyütme mevzusu şanzıman geçişleri ayarlanmadığında mekanik olarak araca bir zarar veriyor mu?
aslında senin tespit edemeyeceğin mekanik problem yaratıyor tabi...atıyorum 500.000 km ömürlü şanzımanın 480.000 km sağlıklı çalışıyor...vücudumuzdan hareket edecek olursak ideal kilonun üzerinde kiloya sahip olduğumuzda (bkz. başkan ve hakan )şuan yada uzun yıllar bişey hiseetmeyeceğiz..ancak normal hastalıkların dışında vücudumuz kiloya bağlı hastalıklarla uğraşacak ve sıralı ölüm mantığında 70 iken ölüm yaşımız 65 lere inecek..
kısaca vücudun gibi düşün...her mekanizma birbirine bağlı...senin aracında tek tesellin mekanik ve değişebiliyor olması...
toplumsal mesaj ile konuyu kapatalım...
aşırı hız-kilo ölüm getirir