sis.jpg
4 adet aldım. 2 adet spot 2 adet flood.
İp den sorun çıkarıyorlar diye biliyorum, vpn ile mi kullanıyorsun hesabı?
http://m.milliyet.com.tr/Uzmanpara/h...i/62000/62718/ malesef artık yurt dışında karlı olmayacak
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence her türlü karlı olmaya devam edecek neden derseniz bir örnek ile açıklayım.
tps sensör için fiyat aldım aldığım en düşük orj mopar 750tl fiyat tabi orj de değil yedirirse satarken ilk şart elk parça garanti yok geri almam ! Öyle mi dedim verdim ebaydan siparişi orj mopar kargo dahil 60 usd buna vergi de koysun 100 dolar olsun !!!
He unutmadan tps geldi ama yanlış geldi hemen mesaj attım gelen cevap; çöpe atabilirsin yenisini gönderdim kargo takip no ******
Yani anlaşılacağı üzere bizdeki yedek parçacılar bu kafayla giderlerse daha çok ağlarlar iş yok diye garantili orj mopar alırım burdaki dolandırıcılara vermem yinede
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gümrüğe takılırsa nasıl hallediliyor
Tamam teşekkür ederim bu rockauto baya iyi fiyatı
Delphi CV10153 Idle Air Control Valve (Yedekledim)
FRAM FT1223A Transmission Filter Kit(Yedekledim)
SMART-O F3 Oil Drain Plug M14x1.5mm - Engine oil Pan Protection Plug with Anti-leak & Anti-vibration function - Install Faster, Re-usable and Eco-friendly( Önlem amaçlı)
Cartman Booster Cable 4 Gauge x 20Ft in Carry Bag (4AWG x 20Ft) UL( Geçen soğukta elimdeki kablonun zayıflığından takviye yapamadım başka araca, eldiven, çanta ve temizleme fırçası içinden çıktı)
JEEP GRAND CHEROKEE CAMSHAFT POSITION SENSOR NEW MOPAR OEM(Yedekledim)
McGard 84550 Chrome (1/2"-20 Thread Size) Bulge Style Cone Seat Wheel Installation Kit for 5-Lug Wheels(4.7 de değiştirmiştim, 5.9 için aldım)
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bugün değilde yaklaşık iki hafta önce bu canavar'ı aldım![]()
20161224_153534-01-01.jpg
Dün de orjinal teybinin yerine idarelik bi usb/sd/aux girişli teyp aldım daha sonra double din ekran düşünüyorum konsolu kesmeye kıyarsam tabi
20170101_160808-01.jpg
Jant göbeği kapaklarım 20 günde elime ulaştı. Teşekkür ederim alibabaya.![]()
Direksiyon pompasını kime yaptıracaksın?
Sokme aparatin var mi, pulley sokulecek, bir de kitin icinden butun parcalar cikmiyor diye biliyorum, kacak yoksa bence hic elleme