Arabayi alip 500 km yaptim. Eskisehirdeyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Baaaak demek buradasınız gerçi şimdi gördüm buradaysan görüşelim
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam abi özelden bana iletişim için mesaj atar mısın? Biraz koşturmacam var arayayım bitince
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu arada yeni jeep alanlara cani gonulden hayirli olsun ancak,
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Konu GC2013 tarafından (14.Aralýk.2016 Saat 17:29 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
yarın müsaitim hala buradaysan görüşelim cepten alo de 532 337 2551
benim sebring kalorifer sıcak üflemiyordu geçenlerde niyeydi falan derken baktık radyatör suyu azalmış halbuki hararet de hiç oynamıyordu meğer radyatör taşırma kabının hortumun dibinden çatlamış basınca binince dışarı üflüyor suyu eksiltiyormuş geçici bir malzeme ile çatlağı kapatmaya çalıştysak da bugün baktım gene azalmış istanbulda servislerde hazırda yok siparişle geliyormuş 15 günde fiyat 600 tl dediler rockauto dan 30 usd siparişi verdim ocak başı elimde olacak takılmazsa...
sonra ışıklarda vites boştayken gaz verince devir saati ile birlikte km saati de yukarı doğru çıkıyordu vites D konumunda iken ayak frende kendi kendine araç hafif gaz verip hooop 2. vitese geçiyordu ilk başta anlamadım nedir diye bilgisayara bağladık hız sensorleri arıza vermiş tamam dedim istanbulda çifti 400 tl iken yine rockautodan çifti 30 usd a siparişi geçiverdim.
bir de far sinyal kolu arızalıydı hadi dedim onu da vereyim 50 usd da ona verdik siparişi
bir de kapı menteşeşi içinde bi parça var açılıp kapanırken çat çat ses yapıyordu onu da 30 usda sipariş verdik hafifledik bakalım
sis.jpg
4 adet aldım. 2 adet spot 2 adet flood.
İp den sorun çıkarıyorlar diye biliyorum, vpn ile mi kullanıyorsun hesabı?
http://m.milliyet.com.tr/Uzmanpara/h...i/62000/62718/ malesef artık yurt dışında karlı olmayacak
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi