hassstasıyız konforlu makinaların..... tekrar teşekkürler.......- - - Mesaj Birleştirme - - -
hassstasıyız konforlu makinaların..... tekrar teşekkürler.......
hassstasıyız konforlu makinaların..... tekrar teşekkürler.......- - - Mesaj Birleştirme - - -
hassstasıyız konforlu makinaların..... tekrar teşekkürler.......
İyi günlerde kullan abi. Yalnız 1500 km yolu nasıl 80 90 la gidebiliyorsun vallahi anlamıyorum. Sende her araba az yakar
emir kardeşim sağol....1500 km bir anda değil elazığ adana 490 km....2 gün adana kebap-ciğer kebap molası---adana mersin silifke anamur antalya 550 km tantunisi vs vs bu akşam antalya da rakı balık 2 gün burdayım iyi bir usta buldum periyodik bakım yaptıracağım...adam bayıldı makinaya...hep İÇ SESİM LE hareket ederim bu seferde cuk oturdu....
amaaaa o silifke alanya arası dağlık virajlı yol yokmu hem gece hem yağmur tırlar otobüsler o kadar lezzetli keyifli yol bana ızdırap oldu...TAVSİYEM gündüzbu yolu geçin o tarafa giderseniz araba kullanmak çok keyifli olur yılan gibi esler tırman in bir taraf dağ bir tarafboşluk heyecan keyif tavan olur bence...
mert kardeşim serde sefa pezevenkliği var (her şeyden her ortamdan zevk alan anlamında) lezzet durağı şeklinde gidersen keyif tavan yapıyor maraş ta içtiğim kelle paça yı ömrümde tatmadım adanada yediğim adana yı anladımki bize yıllardır pide üzeri incecik şişte kıyma bir avuç bulgur pilavı ile yedirmişler...kol gibi net 210 gr porsiyon adana yı yiyince yorgunluk bitti yani no çatlamak yes keyif
tercih senin
zaten 5,30 ile s320L kıyaslamak haksızlık olur. kasa büyük ama seri makina.konfor yeterli üstü...
benim hayalimdi.. bulamayınca arayş diğer markalara yöneldi...
bugün Antalya da serviste usta her w140 a bakmam dökükler çok elde kalıyor dedi son 1 yılda gelenlerin içinde en düzgünü dedi makinaya..hoşuma gitti....
İlhan abi hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bin inşallah
İlhan arkadaşım güle güle kullan ..Hayırlı olsun